Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zróbcie link potwierdzający e-mail do porządku, a następnie stawiajcie serwer. xD

A co w linku jest nie tak ? <_<

Opublikowano

@off topic

200 LVL zaliczony ^^, zachecam do grania

Jak nie dziala Ci do potwierdzenia email, kliknij by wyslalo jeszcze raz. 

@Edit 

275 lvl

@topic

Grzybki nie leca , jesli wykupi sie awanturniczosc, za warte malo golda, nie ktorych przedmiotow nie idzie spuscic w toalecie

@Edit

portal do piekiel nie dziala

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

JEST BUG NA GRZYBY CZY COS, DODAJE 600pkt STAT !!!!!!!!! Grac uczciwie , a inni to wykorzystuja i sa do przodu ;)

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

JEST BUG NA GRZYBY CZY COS, DODAJE 600pkt STAT !!!!!!!!! Grac uczciwie , a inni to wykorzystuja i sa do przodu ;)

nic z tych rzeczy

Hejo

Opublikowano

w 5 min 600 stat. no fajnie. szkoda ze dodala ich okolo 4k na kazde,  int,zreka,sila,hp i crit.

Pisales mi, ze kupila najwiecej grzybkow, no okej. DO tego potka za 60 grzybow ktora daje 50 do all stat.

4000stat:50sta = 800x  razy musiala kupic potke

wiec 800x 60 grzybow masz 48k

1.5k grzybow 12zl, z tego wynika ze kupila ich za okolo 420zł

a sam mi na pw napisales, ze nie miala ich 30k :) wiec? jak to wytlumaczysz?

@Edit

BUG NA GOLD

Wyprawy na lochy gildii , bierzesz je za free dostajesz po okolo 60g + zawsze jakis item warty 15k g , na moim poziomie (282 lvl)

Opublikowano

@profilus=) przecinek Ci się przesunął o jedno zero w obliczeniach i wyszły tak wielkie liczby a z tego Twoja spina.

W dodatku gracz o którego Ci chodzi ma niemal 2 razy więcej zrobionych zadań w karczmie (i nie ma jeszcze dostępu do lochów gildii)

Hejo

Opublikowano

@her0es nie ma dostepu? to czemu dostaje ciagle item z lochow gildii i kase? :))

Nie przeliczylem sie, serwer pobugowany jak skurvvysyn , nie umiesz, nie stawiaj. :) Skonczylem z Toba gadac. Nie chcij bym wstawil to co pisales do mnie na pw na grze. :)

@her0es dzieki za zdjecie potki mi z profilu (25%) i odciagniecie 15 grzybkow ;)

Opublikowano

@her0es nie ma dostepu? to czemu dostaje ciagle item z lochow gildii i kase? :))

Nie przeliczylem sie, serwer pobugowany jak skurvvysyn , nie umiesz, nie stawiaj. :) Skonczylem z Toba gadac. Nie chcij bym wstawil to co pisales do mnie na pw na grze. :)

@her0es dzieki za zdjecie potki mi z profilu (25%) i odciagniecie 15 grzybkow ;)

Ziomuś Ty to całkowicie ułomny jesteś. Od 11 rano do 19 wieczorem byłem w robocie (bo chyba jako jedyny w tym subforum mam 20lat i muszę się zniżać do Twojego poziomu) a Ty o 18 zedytowałeś post napisany o 16 i dopisałeś że coś Ci zrobiłem. W dodatku od startu serwera nic nie edytowałem w bazie danych.

Masz jakieś poważne problemy ze sobą, bezczelnie piszesz bzdury i mnie oczerniasz. W dodatku grozisz mi.

Powinieneś się leczyć.

@POLANIE Na jakiej podstawie tak twierdzisz? o*-game fanboy sie znalazł Kappa

@GrabsonPL Nie padnie. Mój rosaf stoi nieustannie od marca tego roku a gosf od końca kwietnia. Więc o to możesz być spokojny.

Hejo

Opublikowano

sama mi sie sciagnela. Ludzi online pelno :D Serwer Ci pada. Wole pograc na innym, pozdro 5. Nie mam o czym z Tb gadac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...