Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucieczka przed kontrą

murwis5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy na świecie 95 gdzie nie ma milisekund można uciec jak wysyłamy na gościa atak z taranami on wchodzi x godzinie wraca o np 14:00:00 i dostajemy od niego kontrę która również wchodzi o 14:00:00 moje pytanie brzmi czy dam rade uciec z tej kontry ??

Opublikowano

Milisekundy istnieja caly czas tylko sa ukryte w GUI.

Szczerze jest cien szans na ucieczke , ale jedna zasada ogolna to , ze gdy cos zostalo wyslane wczesniej rowniez wchodzi wczesniej.

Probuj innego rozwiazania nie ma.

Idzie klinowac chlopami na bank i widzialem nie liczne przypadki klinow z drugiej wsi , ale o kontrach nie slyszalem , bo to prawie nie realne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Darade klinować z innej wioski bo sam offem klinowałem na s.95 :D

To trzeba dobrego neta i wiedziec jakie masz opoznienie :D (O ile ktos sie uczyl automatyki musi wiedziec , ze = Zadanie-Serwer-Powrot do ciebie) , wiec wszystko z wyprzedzeniem trzeba.

Ja mam kolo 0,5 na oko opoznien , wiec u mnie wcelowac jest prosto przy kilku probach(trening) juz ponad rok nie gram , wiec wiesz :P

Kiedys klinowali mniejsze odstepy jak 10ms i sie zylo :P (Poczatki gry.)

Zas z jednej wioski to prawie nie mozliwe , chyba ze chlopi.

Istnieje jeszcze opcja dogadac sie z sasiadem by sie wstrzelil w razie co , a jak nie trafi , bo jest kijowy to masz po wiosce praktycznie :P

Ja tak ze znajomym w poczatkowej fazie sie po 1,5 tyg gry , full off i 2 grube sie zgadywalem raz on sle off i 2 grube (Grube osobno) , a raz ja. To przewaznie wchodzilem po nim zawsze te 50ms pozniej z wcisnietym antyklinem , ze przeciwnik jest bez szans ze slabymi wspolplemiencami dookola ^^

Na jednym swiecie tak plemie 60 osobowe sie rozpadlo przez nas dwoch :P Potem dostalem bana za rzekome skrypty ;/ A jedyny skrypt dogladanie konta po 5 minut jakies 10-16 razy dziennie w tym w nocy z farmieniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...