Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rps - Tylko Peja (Diss Parias)

Twoim zdaniem.  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który diss jest wg. Ciebie lepszy?

• Peja - Tylko peja
      25
    • Parias - HipHop vs Peja
      20
  2. 2. Czy Parias odpowie?

• Tak
      28
    • Nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rap moją religią, na jej tle wojny nie będzie
Kim jest kurwa Pelson? Chuj mnie obchodzi co powiedział Eldo. Chuj mnie obchodzi hipokrytów społeczeństwo które nigdy w życiu ze mną w jednym szeregu nie szło
Sokół zamienił Śródmieście na ekipę z Na Wspólnej

[...]

To ja cię raczej sprzątam, wyżej wymienionych również

Czuć że Peja boi się starcia z Wilkiem (ciągle po jakimś tekście na Moleste jest coś co nawiązuje że nie miał na myśli Wilka :]).

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Współczuję wam jak to Peji muzyki nie mają przekazu -,-' to wy chyba nie umiecie wsłuchać się !!!!!!!!!! KUrrrrr gdyby większość z was miała takie życie jak Peja będąc dzieckiem bylibyście zapłakanymi gówniarzami a nie że jeździcie Rychowi wale internetowe kozactwo się powiększa :mellow:

Opublikowano

Współczuję wam jak to Peji muzyki nie mają przekazu -,-' to wy chyba nie umiecie wsłuchać się !!!!!!!!!! KUrrrrr gdyby większość z was miała takie życie jak Peja będąc dzieckiem bylibyście zapłakanymi gówniarzami a nie że jeździcie Rychowi wale internetowe kozactwo się powiększa :mellow:

Dobra było tak ale nie można życ przeszłością,uczepianie się go o to że menel że coś tam coś co pierdoli żurom(diss'a na grał chujowego jak barszcz xD początek fajny tylko) że nie jest z ulicy to japiedole ale sry.

najlepsze jest to ze na poczatku "tylko peja" pierdoli cos o cudzych panczach... a sam napierdala slowo w slowo to co onar...

albo jak kamerzysta nagral diss xD ten pierwszy to cos tam belkotal ze 3 miesiace robil ah24n2, a rysiu tyle samo czasu robil czarny wrzesien :O ze strony peji i jego gangsta ekipy jebie hipokryzja na kilometr

Peja odpowiada na dissy w takim przedziale czasowym jak ten który na niego nagrał ...

Opublikowano

olśnij nas a nie bluzgasz :) w dupie mam czy był biedny czy bogaty, on wciskając wam największego gniota nawinie, że reprezentuję biedę i już slu gang się zlatuje :rolleyes:

reflink

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawe że peja dał diss-a na 9 minut nie wiem kto tu poległ na youtube piszą w komentarzach peja pro ja osobiście słucham tylko słonia bo ma najebane w głowie i hemp gru

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...