Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rps - Tylko Peja (Diss Parias)

Twoim zdaniem.  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który diss jest wg. Ciebie lepszy?

• Peja - Tylko peja
      25
    • Parias - HipHop vs Peja
      20
  2. 2. Czy Parias odpowie?

• Tak
      28
    • Nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdecydowanie lepszy diss to diss tylko peja :)

tak czy siak dla mnie najlepszym polskim raperem jest bosski roman/kizO/kasta :)

downheader.jpg
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z rapem jest jak z wierszami każdy je interpretuje na inny sposób przykład: Dali wiersz z matury autorowi czyli Szymborskiej i w kluczu była inna odpowiedź :) Peja widocznie tak zrozumiał. Ale w jego dissie nie podoba mi się miedzy innymi to :

- przyjebał się do sokoła a gówno wie

- nawija że włodi był skinheadem czyli zwykła plotka

- "klimy nie masz w zdezelowanej fiescie" - bez komentarza

- czerpie wiedzę z tego co piszą u niego na profilu a potem te plotki wypomina

-"parias to porażka roku" dopiero maj jest xD

-coś tam o trójkącie o spermie itd argument?

to tylko kilka przykładów ;p

http://img263.imageshack.us/img263/7828/111udc.jpg xD

@Może i włodi był skinheadem ale zobaczcie kim był peja zanim zaczął robić rap :)

http://www.youtube.com/watch?v=77kl-eWkntc&feature=player_embedded czyżby też?

Obejrzyjcie ten filmik, peja hipokryta jak nic

Opublikowano

Z rapem jest jak z wierszami każdy je interpretuje na inny sposób przykład: Dali wiersz z matury autorowi czyli Szymborskiej i w kluczu była inna odpowiedź :) Peja widocznie tak zrozumiał. Ale w jego dissie nie podoba mi się miedzy innymi to :

- przyjebał się do sokoła a gówno wie

- nawija że włodi był skinheadem czyli zwykła plotka

- "klimy nie masz w zdezelowanej fiescie" - bez komentarza

- czerpie wiedzę z tego co piszą u niego na profilu a potem te plotki wypomina

-"parias to porażka roku" dopiero maj jest xD

-coś tam o trójkącie o spermie itd argument?

to tylko kilka przykładów ;p

http://img263.imageshack.us/img263/7828/111udc.jpg xD

@Może i włodi był skinheadem ale zobaczcie kim był peja zanim zaczął robić rap :)

http://www.youtube.com/watch?v=77kl-eWkntc&feature=player_embedded czyżby też?

Obejrzyjcie ten filmik, peja hipokryta jak nic

Tak.. rap jest jak wiersze i dlatego jest wyjątkowym rodzajem muzyki.

co do pkt2.

Co robił przed rapem, po kim przejąłeś schedę?

Dobrze wiem kim byłeś wcześniej, Włodi, byłeś skinhead'em.

Wiem to od ciebie, teraz wstydzisz się Paweł.

nie wiem jak to skomentować..

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

to właśnie to jest chujowe w tych disach, mówią sobie coś jak kumple a teraz to wypominają beznadzieja, jak widać peji przeszłość nie jest lepsza

@Down no miał i niektóre nawyki mu zostały można powiedzieć "Od płotki do grubej ryby" :>

Opublikowano

peji przeszłość..on miał zjebaną przeszłość i to bardzo.

EDIT:

fajny jest kawałek

"Włody ft Peja - odrzucili opcje"

tak jak peja rozpoczął diss

Włodi nie potrzebnie się wpierdolił.. bo on nic do niego nie miał (mogę się mylić, ale nie sądzę)

Opublikowano

peji przeszłość..on miał zjebaną przeszłość i to bardzo.

EDIT:

fajny jest kawałek

"Włody ft Peja - odrzucili opcje"

tak jak peja rozpoczął diss

Włodi nie potrzebnie się wpierdolił.. bo on nic do niego nie miał (mogę się mylić, ale nie sądzę)

Poleciał po Moleście, więc poszło też po Włodim.

Jednym zdaniem - Peja coraz bardziej się szmaci tymi dissami.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

I tak polowa filmików , klipów coto peja narobil coto kogo obchodzi.. molesta sam porównal swoj koncert do zielonej gory. wiec peja nie dziwie sie ze sie wkurzyl..

co do parias banda pesymistów . wymyslaja sobie jakies bajeczki pana peroo.

Byl ktos w chorzowie na molescie? czemu ludzie wyzywali go.. hehe.

.

Opublikowano

Wiem ze o ten wers chodzi, tylko chodzi o to ze tylko bezmozgi mysla ze on cisnie po starych

Człowieku zastanów się co piszesz!!??

Eldo jako niby najmądrzejszy raper mógł zrobić to jakoś inaczej, bo wiedział, że peja odbierze coś takiego za panch..

No proszę was już nie brońcie Eldo, bo to żałosne!

Opublikowano

Słuchałem dokładnie czarny wrzesień i nigdzie peja nie pojechał po molescie tylko po pelsonie, włodi nie potrzebnie się wpierdala, chyba że mieli jakąś kose miedzy sobą. Pelson powiedział tylko "to nie jest zielona góra" i miał racje więc peja nie powinien już po nim jechać a Eldo sam powiedział że może krytykować a może też pochwalić i nie boi się konsekwencji według mnie Rysiek nie potrafi przyjąć czyjejś krytyki na swój temat. Jebać ludzi którzy od zawsze słuchają Ryśka i nie potrafią go krytykować mimo że ostatni diss nie był najlepszy. Wojny na dissy nikt nie wygra bo rysiek jak i parias mają niektóre dobre wersy a nie które chujowe bez argumentów. Zamiast 15min zmarnowanych na 2 dissy mógł być kawałek Parias feat Peja z dobrym przekazem ema

@down

Ja mam i słuchałem ;p zajebisty jest

Opublikowano

Słuchałem dokładnie czarny wrzesień i nigdzie peja nie pojechał po molescie tylko po pelsonie, włodi nie potrzebnie się wpierdala, chyba że mieli jakąś kose miedzy sobą. Pelson powiedział tylko "to nie jest zielona góra" i miał racje więc peja nie powinien już po nim jechać a Eldo sam powiedział że może krytykować a może też pochwalić i nie boi się konsekwencji według mnie Rysiek nie potrafi przyjąć czyjejś krytyki na swój temat. Jebać ludzi którzy od zawsze słuchają Ryśka i nie potrafią go krytykować mimo że ostatni diss nie był najlepszy. Wojny na dissy nikt nie wygra bo rysiek jak i parias mają niektóre dobre wersy a nie które chujowe bez argumentów. Zamiast 15min zmarnowanych na 2 dissy mógł być kawałek Parias feat Peja z dobrym przekazem ema

szczerze.. to i ja bym posłuchał ich wspólnego kawałka

Dissy mi się juz znudziły.

EDIT: Słuchał ktoś nowego Mixtape prosto?

Opublikowano

Człowieku zastanów się co piszesz!!??

Eldo jako niby najmądrzejszy raper mógł zrobić to jakoś inaczej, bo wiedział, że peja odbierze coś takiego za panch..

No proszę was już nie brońcie Eldo, bo to żałosne!

czlowieku to ze patus ma problem z glowa to znaczy ze wszyscy maja robic dissy na jego poziomie? a ty nie bron patusa bo to rownie zalosne!

napisz jeszcze ze pejka to krol freestylu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cały ten beef to jakaś kpina.Czemu został wyłowany?Już wam tłumacze.

PARIAS nowa ekipa wiadomo potrzebny rozgłos, co nadaje sławy raperom-beef'y, czemu tak wnioskuję?

Peja w dissach na TDF'a i ogólnie dużo nie mówił o Parias'ie, Pelsonie,Eldocie a o Włodim ani słowa więc poco się wpierdala?Bo przecież są ekipą

więc nagrywa z nimi.Diss był na pokaz żeby zaszumiało o Parias,daje 2-3 tygodnie i Parias wyda płyte, a przed tym diss'a na Peję żeby nagłosic się bardziej.

A diss był słaby jak na eldoke, pelson i Włodi to i tak kupa gówna i nic więcej ale Raper tak stary,szanowany i znany powinien skleic coś lepszego.

Opublikowano

Jak by na to nie patrzec to patus sam zrobil im reklame, dobry z niego czlowiek

to patus ma w planach wydanie nieograniczonego nakladu czarnego wrzesnia, wiec juz nie pierdol o kasie i promocji

widze ze masz ta morde w avatarze, czyli psychofan nr2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Peja to jest zero...

Włodi zajebiście go pojechał .

Jego piosenki to jeden wielki bełkot śpiewa niewyraźne sepleni zdeka, gówno słychać zero przekazu.

\Posłuchajcie Pih`a Chady czy tez Pezeta wwo..

To są twórcy polskiego hh i ich bity mają przekaz dają do myślenia . (przynajmniej mi )

Pih - Nie Żałuj mnie .

Ryje Beret .

Peja ? Kto to ? o.O

Opublikowano

Widać miało słuchasz rapu dice89pl jeden z wersów u ryśka "jesteś cwelem jak kumpel vienia pele" więc jest pocisk na pele na eldo też jest to że włodi się dołączył to jego sprawa jak gandzior nagrał dissa na tededego żeby pomóc peji to wszyscy ok ok a włodka się czepiacie. Mozę włodi miał swoje prywatne powody. Diss parias był słaby ? piona dla ciebie..peja pierdoli przez 10min monotonie że się słuchać nie chce widać że zależało mu na szybkości odpowiedzi a nie na jakości a stać go na dużo dużo więcej. Najbardziej mnie wkurwia ta zaczepka o sokoła...

Opublikowano

Widać miało słuchasz rapu dice89pl jeden z wersów u ryśka "jesteś cwelem jak kumpel vienia pele" więc jest pocisk na pele na eldo też jest to że włodi się dołączył to jego sprawa jak gandzior nagrał dissa na tededego żeby pomóc peji to wszyscy ok ok a włodka się czepiacie. Mozę włodi miał swoje prywatne powody. Diss parias był słaby ? piona dla ciebie..peja pierdoli przez 10min monotonie że się słuchać nie chce widać że zależało mu na szybkości odpowiedzi a nie na jakości a stać go na dużo dużo więcej. Najbardziej mnie wkurwia ta zaczepka o sokoła...

Zaczepka o sokoła jest, bo włodi wspomniał o nim.

To, że peje stać na wiele więcej to wiadomo ^^.

Diss Peji był by na prawdę dobry jakby był skrócony o parę minut (2,3)

P.S. Zdaję mi się, że parias nie odpowiedzą..

bo po co?, chyba tylko przed premierą krążka tak jak wspomniał dice89pl

EDIT: wilku93 słuchasz HG?

Opublikowano

nie słucham znaczy podoba mi się kilka kawałków a i właśnie dobrze że mi przypomniałeś ;p Czy ja dobrze zrozumiałem ? Peja nawija że niby oni nagrywali o jebaniu policji a mówi że HG jest dobre więc nie wiem :>

Opublikowano

Peja rozpoczal "walke" w ktorej polegl. Z dnia na dzien coraz wiecej osob nie ma do niego szacunku...

Sam sobie kopie grob...

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

Ludzie Peja zawsze byl dobry moze czasem ma zje*ane bitki ale ta muza ludzie rozumiem ze lubicie ruznych ziomali ale jak mzoan np niesluchac w kuolko Peja-na dnie albo Peja-rap moja kokaina no wezcie bez jaj Co do tematu hmm sadze ze to cale gówwienko jest dosc dziwne i sadze ze rychu bylby madrzejszy jak by w tym nieuczestniczyl

Opublikowano

ktoś dał w cymbał i kolejny utworek sie pojawił - wkurwia mnie już ten jego styl bo brzmi jak ruska pepeszka ta ta ta ... ta ta ta - a na koniec coś pierdoli o porażce i to mam wrażenie że mówił o sobie

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Jak by na to nie patrzec to patus sam zrobil im reklame, dobry z niego czlowiek

to patus ma w planach wydanie nieograniczonego nakladu czarnego wrzesnia, wiec juz nie pierdol o kasie i promocji

widze ze masz ta morde w avatarze, czyli psychofan nr2

1.Nie obrażaj mnie <_<

2.Nie jestem psycho poprostu lubie peje a to było zabawne więc dałem ;) Nie biegam i nie napierdalam ludzi z piosenkami Tedego itp.

3.Parias nie ma argumentów w dissie , co obraza pelsona że 'zbiera' butelki wtf? za co taki argument

Jesteś pewien?; ]

Znam all płyty Peji,dissy,teledyski,gościnne udziały(większośc) i piosenki(nie all na pamięc, i nie jest to obsesja tylko lubie jego twórczośc i ją zapamiętuje) więc ..

Co do zaczepki do sokoła tu przyznam że jej też nie rozumiem <_<

Opublikowano

najlepsze jest to ze na poczatku "tylko peja" pierdoli cos o cudzych panczach... a sam napierdala slowo w slowo to co onar...

albo jak kamerzysta nagral diss xD ten pierwszy to cos tam belkotal ze 3 miesiace robil ah24n2, a rysiu tyle samo czasu robil czarny wrzesien :O ze strony peji i jego gangsta ekipy jebie hipokryzja na kilometr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

najlepsze jest to ze na poczatku "tylko peja" pierdoli cos o cudzych panczach... a sam napierdala slowo w slowo to co onar...

albo jak kamerzysta nagral diss xD ten pierwszy to cos tam belkotal ze 3 miesiace robil ah24n2, a rysiu tyle samo czasu robil czarny wrzesien :O ze strony peji i jego gangsta ekipy jebie hipokryzja na kilometr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...