Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rps - Tylko Peja (Diss Parias)

Twoim zdaniem.  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który diss jest wg. Ciebie lepszy?

• Peja - Tylko peja
      25
    • Parias - HipHop vs Peja
      20
  2. 2. Czy Parias odpowie?

• Tak
      28
    • Nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoo.

Pojawił się nowy diss peji na Parias.

Link:

http://www.youtube.com/watch?v=Pyz2H1dLEzA

:P Otóż moim zdaniem oni nie mają nic do gadania..

polegli.

Do molesty straciłem szacunek wraz z krążkiem "kumple" a Eldo był dla mnie zawsze zwykłym zamulaczem.. po jego utworach zawsze byłem zdołowany.

Wypowiadajcie się :) Krytyka również mile widziana.

EDIT: Abyście już nie szukali, niżej link do dissu Parias.

http://www.youtube.com/watch?v=AoaB49_oLfE

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Peja z dnia na dzień się ośmiesza i jego piosenki nie mają przekazu . Nie mogę w kółko słuchać o tym ja chleje z ziomkami .

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

hymm ja tam peje lubie, i troche mi go szkoda, bo wszyscy po nim jada ;<<. Niech sie odebia od niego, nobo dlacsego ? bo pobil frjaera ktory mu faki pokazywal ? ;d

Opublikowano

to nie Molesta.

Eldo do Molesty nie należy! tak dla ścisłości

@kusiu67 myślę, że niema co poruszać tutaj sprawy z Zielonej Góry.

po za tym, nikt nigdy chyba nie był w takiej sytuacji i nikt nie wie jakby się zachował.

Nerwy poszły i to o tym zadecydowało.

Opublikowano

Nie bo robi żałosną muzykę . Kiedyś mi się podobała , a teraz ? Posłuchaj O.S.T.R lub Gurala .

EDIT : Pomyłka ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Co do O.S.T.R. to podoba mi się jego tylko kilka piosenek. Takich jak: Mówiłaś mi, Po drodze do nieba, Masz to jak w banku. Freestyle też jest dobry :)

Peja był pro za czasów "Na Legalu" to było coś.. teraz czekamy na reedukacje :)

Opublikowano

Ja nie lubię polskiego hip-hopu ludzie go słuchają, bo lubią bluzgi słuchać.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Per Peja - podoba mi się Twoje podejście do muzyki, to że jesteś fanem Ryśka i potrafisz to poprzeć konkretnymi argumentami,

Co do zamulaczy - Eldo poprostu robi dość głębokie kawałki. Masz racje może dla niektórych to zamulacze których raczej na imprezie nie zapodasz ale cholera mają coś w sobie i naprawde ja Eldo lubie. Poza tym on tworzy troszke inny HH ... uważa się za kogoś dobrego i ma racje, jeżeli mówimy o jego lidze.

Rysiek zawsze miał mocne dissy (on i chada moim zdaniem mają najlepsze). Może jego fanem nie jestem ale tutaj znowu pokazał klase i trzeba mu to przyznać.

Co do Gurala - tak jak wspomniałem w moim odczuciu polski HH jest na tyle duży żeby mówić tutaj o kilku "podgatunkach". Ostry i eldo tworzą mocną muzyke z głębokim przekazem. Ero, pyskaty i małolat też mają swój specyficzny klimat. Gural to lajcior, lekka tematyka i muzyka dość prosta do odbioru z nutką zachodu ale też prusza ważne tematy, może nie tak głębokie ale też bliskie człowiekowi. Poza tym on już tyle w swoim życiu nagrał że moze się teraz bawić HH. Pjona

@up

Tak masz racje diss pariasa oczywiście też jest na dobrym poziomie. Ogólnie to zapowiada się fajny beef i o to chodzi !

f.png

Opublikowano

Nie bo robi żałosną muzykę . Kiedyś mi się podobała , a teraz ? Posłuchaj O.S.T.R lub Gurala .

EDIT : Pomyłka ^^

to ty niewiesz kto byl tworca rapu.

Peja byl i bd sobie radzil kawałek " 100 Procent.

.

Opublikowano

ziomek po twoim nicku można wywnioskować że jesteś fanem Peji i będziesz go bronił bo to twój guru nie ? Mówisz że do Molesty straciłeś szacunek po ostatniej płycie a czy wszystkie płyty ryśka są wyjebane ? Otóż nie :> Ta stara dobra Molesta to lepsza liga niż Peja a Eldo był jest i zapewne będzie zajebistym raperem jego przekaz jest zajebisty :>. Jebać te dissy kaliber % Paktofonika na zawsze <3

A co do dissu to ten nowy diss Peji miażdży :>

Opublikowano

ziomek po twoim nicku można wywnioskować że jesteś fanem Peji i będziesz go bronił bo to twój guru nie ? Mówisz że do Molesty straciłeś szacunek po ostatniej płycie a czy wszystkie płyty ryśka są wyjebane ? Otóż nie :> Ta stara dobra Molesta to lepsza liga niż Peja a Eldo był jest i zapewne będzie zajebistym raperem jego przekaz jest zajebisty :>. Jebać te dissy kaliber % Paktofonika na zawsze <3

A co do dissu to ten nowy diss Peji miażdży :>

Płyty ryśka były dobre i były też słabsze, ale nie były na tyle tragiczne, żeby go skreślać. A molesta.. te kawałki to jakieś ciupcianie ... potem jeszcze robili przeróbki na jakiś rock itp. (nie chce mi się szukać)

Co ma nick do tego.. Nie bronie go.. napisałem, że krytyka też mile widziana.

tak.. Eldo, ale włącz sobie płytę, Eldo gdy jesteś zajebiście szczęśliwy, dlatego jego muzyka nie jest dla mnie bo zamulam się przy jego tekstach. (ale przekaz ma dobry)

Co do paktofoniki to nie mogłem zrozumieć ich przekazu.. i dlatego ich nie słucham.

Muzyka Peji przemawia do mnie najbardziej, bo ma piosenki z dobrym przekazem, jak i takie na luzie.

Nie oznacza to, że słucham go jak te dzieci które słuchają Rapu, jak każdego ścierwa z vivy itp.

Najnowsza płyta HG "droga" jest świetna.

Eldo też potrafię włączyć, takie kawałki jak "nie pytaj o nią".

WWO, i inne.

Po prostu muzyki ryśka słucham od czasów "Na Legalu" .. takich kawałków jak "Mój rap, Moja rzeczywistość"

To nie jest temat tylko dla fanów ryśka i HipHop'u, Każdy może przesłuchać dissy i wnioskować.

Ema!

EDIT:

Per Peja - podoba mi się Twoje podejście do muzyki, to że jesteś fanem Ryśka i potrafisz to poprzeć konkretnymi argumentami,

Co do zamulaczy - Eldo poprostu robi dość głębokie kawałki. Masz racje może dla niektórych to zamulacze których raczej na imprezie nie zapodasz ale cholera mają coś w sobie i naprawde ja Eldo lubie. Poza tym on tworzy troszke inny HH ... uważa się za kogoś dobrego i ma racje, jeżeli mówimy o jego lidze.

Rysiek zawsze miał mocne dissy (on i chada moim zdaniem mają najlepsze). Może jego fanem nie jestem ale tutaj znowu pokazał klase i trzeba mu to przyznać.

Co do Gurala - tak jak wspomniałem w moim odczuciu polski HH jest na tyle duży żeby mówić tutaj o kilku "podgatunkach". Ostry i eldo tworzą mocną muzyke z głębokim przekazem. Ero, pyskaty i małolat też mają swój specyficzny klimat. Gural to lajcior, lekka tematyka i muzyka dość prosta do odbioru z nutką zachodu ale też prusza ważne tematy, może nie tak głębokie ale też bliskie człowiekowi. Poza tym on już tyle w swoim życiu nagrał że moze się teraz bawić HH. Pjona

@up

Tak masz racje diss pariasa oczywiście też jest na dobrym poziomie. Ogólnie to zapowiada się fajny beef i o to chodzi !

THX,

polecam, dokładnie przesłuchać diss peji, ponieważ można się dobrych tekstów doszukać.

EDIT2

Peja z dnia na dzień się ośmiesza i jego piosenki nie mają przekazu . Nie mogę w kółko słuchać o tym ja chleje z ziomkami .

Peja - ona i on

Peja - właściwy wybór

Jeśli tu nie widzisz przekazu, to nie wiem jak możesz słuchać O.S.T.R.

Opublikowano

peja ma racje w disie :(

niestety molesta nie jest molestą od kiedy wilku odszedl :(

mam nadzieje ze niedlugo skoncza sie te wojny dissowe i zaczna robic jakies przekazy nowe

Opublikowano

Moim zdaniem wojna się już skończyła .. parias nie odpowie.. Już i tak się wypromowali

Opublikowano

rysiu z dissu na diss sie tylko osmiesza

jak mozecie ten marny diss miazga nazywac? chuj wie o kim nawija raz o eldo za 5 sekund o pelsonie za chwile o wlodim potem znow pelson i tak w kolko :f

raz przesluchalem i nawet nie do konca bo jak dla mnie tego sie sluchac nie da

"masz maszynowy styl z pizdy"

patus robi te dissy tylko zeby nie zawiesc swoich fanow... cokolwiek by nie zrobil peja, parias i tede to i tak dla was peja bedzie bogiem i stworca rapu :)

usiadzcie, wezcie krzeslo (nie wiem po co) i czekajcie na odpowiedz

pozdro "AVE SLU"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@wracam na front Radzę zrobić coś z uszami.... wydaje mi się, że nie przesłuchałeś tego, tylko włączyłeś i potem grałeś sobie w coś zwracając uwage tylko na ksywy i wulgaryzmy.

..

Najpierw jedzie Włodiego, potem Pelsona a no końcu Eldo.

zdarza się, że wspomni coś o innym w danym momencie.

"Najmądrzejszy z polskich MC's, nie będziesz Talibem Kweli,

bo z wyglądu upodobnił się do chłopaka spod celi.

Gdybyś był taki jak w tekstach, szanować bym cię nie przestał,

ale, taki nie jesteś i to jest inna kwestia."

P.S. Jakiej muzyki słuchasz? bo na pewno nie rapu..

Opublikowano

typowy hejter -.-

radzę przesłuchać diss parias jak i peji z "czystymi uszami"

co powiecie o Eldo i o tym, że pojechał matke Rycha?.

Dziś cię umoczę, chciałeś diss? Masz , bardzo prosze!

Skarżyć to ty możesz, jedynie swojej matce.

Ja zapale swojej znicz, za ten punch znajdę cie (znasz mnie).

Opublikowano

Przesłuchaj diss parias a usłyszysz.

Uważasz, że to jest na wysokim poziomie, jechanie po rodzicach? (którzy nie żyją).. no proosze...

Opublikowano

to ile mam lat niema tu nic do gadania,ale zgadłeś, że gimnazjum.

Przesłuchaj diss parias a usłyszysz.

Uważasz, że to jest na wysokim poziomie, jechanie po rodzicach? (którzy nie żyją).. no proosze...

Nie bede z toba rozmawial, bo juz pierdolisz farmazony, pa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...