Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać od nowa na PL?

sadza211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie pytanko co do pla nie wiem czy oplaca sie zaczac grac na pl od nowa gdy max czasu bym mial na granie 3-5h na dzien oplaca sie grac od nowa gdy jest tak malo czasu?

Opublikowano

opłaca, liczysz na zarobek czy pozytywne granie?

jeśli na pln to nie opłaca się w żaden sposób w porównaniu do privów.

jeśli na pozytywnie granie to tak samo.

Opublikowano

Ja gram bez problemu dogaduje sie z ludźmi, weterani są skorzy do pomocy. Gra się przyjemnie, nic na grę nie wydałem a mam 42 lvl, wojownika z fryzurką, eq+9 z 4b i mounta na 60 dni, z którego można bić. Coraz częściej są eventy. Polecam

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Jeśli nie wiesz czy jest sens zaczynać grę to jej nie zaczynaj. Bo pytając się na forum czy zacząć czy nie, długo nie pograsz. Jak chcesz zacząć to zaczynaj, potrzebujesz żeby inni za Ciebie decydowali czy warto coś zrobić? Nigdy nie będzie jak dawniej. Bo czas przemija i wszystko się w jakiś sposób zmienia. Pograsz na wysokim poziomie bez wydawania kasy na IS, co jakiś czas pojawiają się kupony 50sm 100sm i gracze to sprzedają w sklepikach za yang. Wszystko zależy od tego czy chcesz pograć. I decyzję musisz podjąć sam. Nie dowiesz się nigdy czy warto jeśli tego nie zrobisz. Sam, a nie bo ktoś tak napisał/powiedział

Nitrous-Tiveriapl.png

Kiedy skończy się gniewny, buntowniczy okres w twoim życiu, kiedy masz gdzieś cały świat, 

zaczyna się przerażający okres, w którym chcesz całemu światu dokopać. 2Pac

Opublikowano

Tak jak użytkownik wyżej napisał, jeśli sam nie masz zapału trudno będzie Ci coś osiągnąć. Oczywiście czas to też duży aspekt ale trzeba też mieć chęci do tego co się robi. W tych czasach ciężko zarabia się na małym poziomie to nie to samo co kiedyś ale też nikt nie powiedział, że nic nie da się osiągnąć :)

Opublikowano

Graj na PL, jedyne co nie padnie. Niedawno dowiedziałem się od tGM, że planowana jest kolejna fuzja (hyhy). Z prywatnych to tylko WoM2, w najgorszym wypadku SG. 

A co testowy GM na PL może wiedzieć o fuzji? o tym, że prawdopodobnie będzie kolejna fuzja mówi się już od pół roku, ale o tym czy faktycznie GF ją planuje nawet Art nie wie, więc skąd tGM może wiedzieć?

Opublikowano

A co testowy GM na PL może wiedzieć o fuzji? o tym, że prawdopodobnie będzie kolejna fuzja mówi się już od pół roku, ale o tym czy faktycznie GF ją planuje nawet Art nie wie, więc skąd tGM może wiedzieć?

Fuzje będą robione cały czas ponieważ ciągle gracze rezygnują z gry

Opublikowano

A gdy ma się do wydania jakieś 100 zł na yangi to zaczynać? Jaki server najlepiej?

World of Metin2

Możesz być pewny, że globalny serwer nigdy nie padnie, a priv prędzej czy później tak. Jeżeli chcesz grać do zabawy to graj śmiało :)

Ciekawe czy będzie nowy serwer na PLu

xD

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...