Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kurw* niemieckie

Gość Karolina93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już w ogóle u nas będzie jakiś dobrobyt to Niemcy będą jeszcze bardziej rozwinięte - to oni zarabiają nie my i nie myślcie, że robią to, by żyło się nam dobrze - a jak już naprawdę musieliby dużo na tym zarobić.

No to wyjedź gdzieś do Niemiec czy Rosji, kij z tym, że wzbogacili się na tchórzostwie. W sumie to i Polska powinna zaczynać być takim małym skurwysynem - nie ma co pomagać Wielkiej Brytanii, łączyć się z Litwą, bo teraz się z Niej śmieją. Crisey teraz możesz prowadzić swobodne życie, kiedyś byś tak nie robił - podjeżdża samochód, bierze Cie 3-4 Niemców i wywiozą, dlaczego? Bo tak, bo nie jesteś Niemcem. Mnie ciekawi, czy jak kiedyś te Niemcy faktycznie będą mieć władzę nad Polską to czy będzie tak cudownie jak piszecie, że życie będzie spokojne i przyjemne jak to było kiedyś - chciałeś wejść do restauracji? Spierdalaj tylko dla Niemców. A jak taki pijany oficer będzie chciał Ci np. zgwałcić córkę, albo Cie pobić to co zrobisz? Guzik.

W Niemczech może znajdziesz pracę? Jeżeli znajdziesz coś lepszego niż zbieranie truskawek, mycie okien wieżowców czy zmywak to gratuluję.

Zapomniałeś o pracy przy opiece starców...

Sorki, mój ojciec już wyjechał do Niemczech, pracuje tam od 5 lat u Niemca, więc robotę mam tam zapewnioną, obywatelstwo też nie jest ciężko zdobyć.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Sorki, mój ojciec już wyjechał do Niemczech, pracuje tam od 5 lat u Niemca, więc robotę mam tam zapewnioną, obywatelstwo też nie jest ciężko zdobyć.

Hehe śmieszne, że jak komuś jest dobrze i ma szansę uciec, to niech reszta w********a. Tak jak w polszy, "mi jest dobrze, to c**j, że jest bezrobocie i pieniędzy nie ma"
Opublikowano

Zapomniałeś o pracy przy opiece starców...

A no faktycznie.

W taki sposób to możesz mieć dobrą pracę również w Polsce, pod warunkiem, że tutaj Ci ktoś z rodziny załatwi.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...