Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kurw* niemieckie

Gość Karolina93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie tak dawno bez wielkich przeszkód wprowadzono ustawe 1066 media jak zwykle przemilczały , kolejna ustawa o tym że k***y niemieckie bedą stacjonowały w Polsce 

:Niemiecka policja dostała nowe uprawnienia w Polsce: może legalnie pacyfikować i strzelać:

Co sądzicie :) koń trojański v2 .. i to na naszych oczach

zapraszam do dyskusji

Opublikowano

Ustawa (http://orka.sejm.gov.pl/proc7.nsf/ustawy/1066_u.htm) ma na celu głównie wspieranie polskiego ratownictwa w sytuacjach wyjątkowych, a udział zagranicznych organów musi być poprzedzony stosownym wnioskiem, więc nie wiem, o co się spinasz.

@Edit

Pisałbyś jak człowiek, to bym zrozumiał, o co ci chodzi za pierwszy, a nie pięćdziesiątym razem, więc wiń siebie, nie mnie. >_>

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Chodzi o to, że np. jakby w Polsce były ogromne protesty przeciwko polskiemu rządowi, to dzięki tej ustawie władze państwa mogą poprosić o pomoc właśnie np. Niemców.

Opublikowano

No właśnie to mnie denerwuje.. bo przecież ci zdrajcy powinni dawno zawisnąć więc bez protestów się nie obejdzie;/

Opublikowano

Co te kur*y niemieckie pomagać chcą, 3 pokolenia temu to strzelali do nas, a teraz ich pra pra pra wnukowie pomagać chcą

Jeszcze brakuje tylko sprowadzenia żydów (celowo z małej)

Opublikowano

Dla mnie spoko, dopóki ktoś chce pomóc to może być to prawie każdy.­

Tylko że tu chodzi o pomoc ale tylko rządowi. Co przynosi ta ustawa?

Sytuacje jak na ukrainie. Wojska niemieckie nie będą strzelały do rządu a zwykłych obywateli - polaków. Sytuacja jak w grudniu '81. Czy jak teraz na ukrainie. Wojska niemieckie mogą spokojnie przejść naszą granice, pacyfikować POLAKÓW i ochraniać niemiecko-poloski rząd. Takie zabezpieczenie rządu na wypadek powstania... Takie coś miało miejsce w 1772 roku kiedy to wojska rosyjskie, austryjackie i pruskie przekroczyły granice I RP (rzeczpospolitej obojga narodów) i zaczęły zabierać sobie naszą ziemię w celu ochrony rządu w tym przypadku zdrajcy poniatowskiego...

@izari pomagać chcą nie nam a zdrajcom (czytaj rządowi)

Co do wojny francja, niemcy , czesi, słowacy, litwini, estończycy, itp. zadeklarowali że nie zamierzają wysyłać swoich wojsk na pomoc Polsce

r9wfFzB.png

Opublikowano

Co do wojny francja, niemcy , czesi, słowacy, litwini, estończycy, itp. zadeklarowali że nie zamierzają wysyłać swoich wojsk na pomoc Polsce

Ja tam się nie dziwie. Sam nie zamierzam walczyć w przypadku ewentualnego konfliktu zbrojnego.

Opublikowano

@AfffOmg boś tchórz ;) I egoista... Ja będę walczył walczył nie za rząd ale za rodzine i takich tchórzy jak Ty ;) Za wolną europę i świat, za wartości które mną kierują a nie poddam się jak tchórz żeby później mieć gorzej... A celem wojny nie jest umierać za ojczyzne tylko sprawić żeby to wróg umarł za swoją, słowa nie moje...

r9wfFzB.png

Opublikowano

@AfffOmg boś tchórz ;) I egoista... Ja będę walczył walczył nie za rząd ale za rodzine i takich tchórzy jak Ty ;) Za wolną europę i świat, za wartości które mną kierują a nie poddam się jak tchórz żeby później mieć gorzej... A celem wojny nie jest umierać za ojczyzne tylko sprawić żeby to wróg umarł za swoją, słowa nie moje...

Życie ludzkie, moje i mojego przeciwnika jest więcej warte niż te twoje ideały, chcesz walczyć za jakąs flagę? Nie zatrzymuje cie, giń i zabijaj. Nie łudź się ,że będziesz walczył za swoją rodzinę i lepszą Polskę, co najwyżej oddasz życie, za nasze parszywe "elity" ,żeby dalej mogly wysysać z nas krew. Od tysiącleci pewna część spoleczeństwa nie przystosowana do życia musiała iść na wojnę i zginąć żeby "oczyścić" naród ze zwyrodnialców, głupców i psychopatów. Zastanów się kolego, gdyby na świecie zabrakło takich głupców jak ty, chętnych zabijać za przynależność państwową/religię/kolor skóry czy inne gówniane wartości zapanowałby globalny pokój.

PS: G. Patton

Opublikowano

Życie ludzkie, moje i mojego przeciwnika jest więcej warte niż te twoje ideały, chcesz walczyć za jakąs flagę? Nie zatrzymuje cie, giń i zabijaj. Nie łudź się ,że będziesz walczył za swoją rodzinę i lepszą Polskę, co najwyżej oddasz życie, za nasze parszywe "elity" ,żeby dalej mogly wysysać z nas krew. Od tysiącleci pewna część spoleczeństwa nie przystosowana do życia musiała iść na wojnę i zginąć żeby "oczyścić" naród ze zwyrodnialców, głupców i psychopatów. Zastanów się kolego, gdyby na świecie zabrakło takich głupców jak ty, chętnych zabijać za przynależność państwową/religię/kolor skóry czy inne gówniane wartości zapanowałby globalny pokój.

PS: G. Patton

Dobra, stchórze nie będę walczył, wróg wkroczy i będzie mnie upokarzał , gnębił nie tylko mnie ale tez moją rodzine i wszystkich znajomych. Historia nam mówi (twierdze że historii nie znasz) że nie warto się poddawać dlaczego ? "Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach" Czy ja powiedziałm że moją wartością są flaga godło itp? Owszem ale to nie wszystko, moją wartością jest GODNOŚĆ, RODZINA, HONOR, ŻYCIE i za to będę walczył. Może zginę ale przynajmniej z honorem. Bo dla prawdziwego mężczyzny, dojrzałego mężczyzny najważniejsze jest obrona rodziny! Można być też pedałkiem w rurkach i uciekać ale zawsze wtedy będziesz miał czerwone i bolące uszy. Nigdy nie powie nikt na ciebie dobrego słowa bo uciekłeś... 

Ja jestem przywiązany do mojego domu, do rodziny i miejscowości, zostałem wychowany na wartościach innych niż pieniądze które są tyle ważne co zeszłoroczny śnieg. Z pogardą patrze na takich tchórzy jak ty, pluje im w twarz i tak będą pluć wrogowie, będą poniżać. Wróg ma szacunek do walczących nie ma szacunku do tchórzy. I to jest zapisane na kartach historii gdzie niemcy choć nie chętnie lecz z szacunkiem patrzeli na żołnierzy Polskich a z pogardą na francuskich czy czeskich. Sam hitler bardzo szanował naszych żołnierzy za poświęcenie.

Jesteś mały, nic nie znaczący, z pogardą patrze na każdego tchórz, pedałka w rurkach, który traci swoje życie na słuchaniu jb. TFU! 

Ale czekaj, jak przyjdzie wojna wszyscy będą wcieleni do armii > nie chcesz walczyć? sąd wojskowy i więzienie!

TFU! Jak chcesz mieć wiecznie obroże to prosze bardzo ale wolny człowiek nie odbiera wolności innym a i walczy o swoją wolność. Możesz się poddać ale wtedy będziesz pogardzany, szykanowany. Teraz masz nowy przydomek - tchórz ! 

r9wfFzB.png

Opublikowano

Dobra, stchórze nie będę walczył, wróg wkroczy i będzie mnie upokarzał , gnębił nie tylko mnie ale tez moją rodzine i wszystkich znajomych. Historia nam mówi (twierdze że historii nie znasz) że nie warto się poddawać dlaczego ? "Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach" Czy ja powiedziałm że moją wartością są flaga godło itp? Owszem ale to nie wszystko, moją wartością jest GODNOŚĆ, RODZINA, HONOR, ŻYCIE i za to będę walczył. Może zginę ale przynajmniej z honorem. Bo dla prawdziwego mężczyzny, dojrzałego mężczyzny najważniejsze jest obrona rodziny! Można być też pedałkiem w rurkach i uciekać ale zawsze wtedy będziesz miał czerwone i bolące uszy. Nigdy nie powie nikt na ciebie dobrego słowa bo uciekłeś... 

Ja jestem przywiązany do mojego domu, do rodziny i miejscowości, zostałem wychowany na wartościach innych niż pieniądze które są tyle ważne co zeszłoroczny śnieg. Z pogardą patrze na takich tchórzy jak ty, pluje im w twarz i tak będą pluć wrogowie, będą poniżać. Wróg ma szacunek do walczących nie ma szacunku do tchórzy. I to jest zapisane na kartach historii gdzie niemcy choć nie chętnie lecz z szacunkiem patrzeli na żołnierzy Polskich a z pogardą na francuskich czy czeskich. Sam hitler bardzo szanował naszych żołnierzy za poświęcenie.

Jesteś mały, nic nie znaczący, z pogardą patrze na każdego tchórz, pedałka w rurkach, który traci swoje życie na słuchaniu jb. TFU! 

Ale czekaj, jak przyjdzie wojna wszyscy będą wcieleni do armii > nie chcesz walczyć? sąd wojskowy i więzienie!

TFU! Jak chcesz mieć wiecznie obroże to prosze bardzo ale wolny człowiek nie odbiera wolności innym a i walczy o swoją wolność. Możesz się poddać ale wtedy będziesz pogardzany, szykanowany. Teraz masz nowy przydomek - tchórz ! 

Nigdy nie doznasz wolności w kraju, w którym panuje jakikolwiek ustrój.

Jacy wszyscy do armii? Ogólnie się założę, że większość osób wyjedzie ze swoimi rodzinami, żeby je właśnie chronić, bo Polska wtedy już raczej nie byłaby bezpiecznym miejscem.

Co do tego wyzywanie od tchórzy... ,,Zwyciężają ci, którzy wiedzą, kiedy walczyć, a kiedy nie." - Sun Zi

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Ku**y to Wy jesteście, jedziecie po Niemcach za to, że miały takiego wodza jakiego miały to już historia. To wyobraźcie sobie, że nie wszyscy niemcy byli wrogo nastawieni do Polski, większośc ale nie wszyscy. i zamiast się cieszyć, ze mogą wasze dupy uratować to sie spinacie.

Opublikowano

Ku**y to Wy jesteście, jedziecie po Niemcach za to, że miały takiego wodza jakiego miały to już historia. To wyobraźcie sobie, że nie wszyscy niemcy byli wrogo nastawieni do Polski, większośc ale nie wszyscy. i zamiast się cieszyć, ze mogą wasze dupy uratować to sie spinacie.

ta i właśnie tak to wygląda wszystkie himermarkety,telewizja, to jest niemieckie gówno bo pizdy wysłały swoją agenture do rządu.. zadłużyli nasz kraj, zniszczyli wszystko..

boją się nas jak cholera skoro takie coś odwalili 

Opublikowano

Niedługo znowu Niemcy będą strzelać bezkarnie do Polaków. No, ale to pewnie będzie: ,, Agresywny Polak rzucił się na Niemiecką Policję - nie żyje''.

Niech spierdalają, jeszcze od nas odszkodowanie za wojnę chcieli.

Po za tym Ty jesteś ślepy (bez obrazy)? Oni pomału zamieniają Polskę w Niemcy, ziemie wykupione, masa Kauflandów, Niemiecki język w szkołach (mnie ciekawi ilu Niemców uczy się polskiego? Na pewno bardzo dużo [sarkazm]) - czekolada nawet jest niemiecka, batony, płyny do mycia naczyń, mam wymieniać dalej?

Uratują życie - i co w tym dziwnego? Dziwne byłoby gdyby nie ratowali. Z resztą w Polsce policji i strażników miejskich nie jest za mało, za dużo jest wkurwionych ludzi.

Wroga trzeba bić, ale mądrze.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Po za tym Ty jesteś ślepy (bez obrazy)? Oni pomału zamieniają Polskę w Niemcy, ziemie wykupione, masa Kauflandów, Niemiecki język w szkołach (mnie ciekawi ilu Niemców uczy się polskiego? Na pewno bardzo dużo [sarkazm]) - czekolada nawet jest niemiecka, batony, płyny do mycia naczyń, mam wymieniać dalej?

A prezydenci jeżdżą niemieckimi samochodami. To też jest znak...

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Niedługo znowu Niemcy będą strzelać bezkarnie do Polaków. No, ale to pewnie będzie: ,, Agresywny Polak rzucił się na Niemiecką Policję - nie żyje''.

Niech spierdalają, jeszcze od nas odszkodowanie za wojnę chcieli.

Uratują życie - i co w tym dziwnego? Dziwne byłoby gdyby nie ratowali. Z resztą w Polsce policji i strażników miejskich nie jest za mało, za dużo jest wkurwionych ludzi.

Wroga trzeba bić, ale mądrze.

Ja się cieszę, jeżeli mamy się stać Niemcami, przynajmniej coś ruszy w tym państwie.

Odnośnie spożywki, produktów, chemii, itd. - również się ciesze, nasze rzeczy 10 razy gorsze (oprócz mięsa).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Ja się cieszę, jeżeli mamy się stać Niemcami, przynajmniej coś ruszy w tym państwie.

Odnośnie spożywki, produktów, chemii, itd. - również się ciesze, nasze rzeczy 10 razy gorsze (oprócz mięsa).

Ehh człowieku zakładam że twój przedek był kapusiem ;)

Moi walczyli po to żebyśmy byli polakami a celem naszego rządu jest wynarodowienie... IRP > Potęga, II RP > Może nie potęga no ale za czasów piłsudskiego byliśmy lepsi gospodarczo od niemiec. Później rządy były nieogarnięte.. 

Nam potrzeba dyktatury a nie pseudo demokratycznych wyborów

r9wfFzB.png

Opublikowano

Ehh człowieku zakładam że twój przedek był kapusiem ;)

Moi walczyli po to żebyśmy byli polakami a celem naszego rządu jest wynarodowienie... IRP > Potęga, II RP > Może nie potęga no ale za czasów piłsudskiego byliśmy lepsi gospodarczo od niemiec. Później rządy były nieogarnięte.. 

Nam potrzeba dyktatury a nie pseudo demokratycznych wyborów

Czemu od razu kapuś ;)? To, że wolę prowadzić spokojne i przyjemne życie to jestem od razu najgorszy? Bo co? Bo nie bronię ludzi z rządu?

Kolejny który myśli, że polska jest najsilniejsza na świecie i możemy pokonać USA, Rosje, Chiny, Indonezje, Meksyk i całą resztę. Teraz Cię zaskoczę - nie, tak nie jest.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Jak już w ogóle u nas będzie jakiś dobrobyt to Niemcy będą jeszcze bardziej rozwinięte - to oni zarabiają nie my i nie myślcie, że robią to, by żyło się nam dobrze - a jak już naprawdę musieliby dużo na tym zarobić.

Czemu od razu kapuś ;)? To, że wolę prowadzić spokojne i przyjemne życie to jestem od razu najgorszy? Bo co? Bo nie bronię ludzi z rządu?

Kolejny który myśli, że polska jest najsilniejsza na świecie i możemy pokonać USA, Rosje, Chiny, Indonezje, Meksyk i całą resztę. Teraz Cię zaskoczę - nie, tak nie jest.

No to wyjedź gdzieś do Niemiec czy Rosji, kij z tym, że wzbogacili się na tchórzostwie. W sumie to i Polska powinna zaczynać być takim małym skurwysynem - nie ma co pomagać Wielkiej Brytanii, łączyć się z Litwą, bo teraz się z Niej śmieją. Crisey teraz możesz prowadzić swobodne życie, kiedyś byś tak nie robił - podjeżdża samochód, bierze Cie 3-4 Niemców i wywiozą, dlaczego? Bo tak, bo nie jesteś Niemcem. Mnie ciekawi, czy jak kiedyś te Niemcy faktycznie będą mieć władzę nad Polską to czy będzie tak cudownie jak piszecie, że życie będzie spokojne i przyjemne jak to było kiedyś - chciałeś wejść do restauracji? Spierdalaj tylko dla Niemców. A jak taki pijany oficer będzie chciał Ci np. zgwałcić córkę, albo Cie pobić to co zrobisz? Guzik.

W Niemczech może znajdziesz pracę? Jeżeli znajdziesz coś lepszego niż zbieranie truskawek, mycie okien wieżowców czy zmywak to gratuluję.

pyhvh7E.png

Opublikowano

W Niemczech może znajdziesz pracę? Jeżeli znajdziesz coś lepszego niż zbieranie truskawek, mycie okien wieżowców czy zmywak to gratuluję.

Zapomniałeś o pracy przy opiece starców...

Dbmy4Vg.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...