Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer prezentuje się bardzo dobrze na screenach. Widać, że przyłożyliście się żeby wszystko opracować bardzo starannie. Za to należy się Wam duży plus. Dobrze by jednak było, aby napisać w prezentacji więcej rzeczy o tym, jak zamierzacie zatrzymać graczy na dłużej. Jakieś konkursy, eventy albo inne atrakcje. Bo z opisu niewiele wynika.

images.jpg

Opublikowano

Start był epicki! Byłem w top money na 1. miejscu, miałem 53k, jak to zrobiłem? Wydobywałem drogie surowce i sprzedawałem! Jednak wieczorem Właściciel serwera wszedł sobie, i powiedział, że korzystam z BUGA, sprzedając drogo itemy, dzisiaj rano zamiast 53k mam 33k, czyli 2h roboty w dupę + administracji wydaje się, że sprzedawanie drogo itemów, które zostały przez graczy wydobyte, to bug, nie wiem jak tak można... Ja już tam nie gram, i nie polecam serwera.

W sklepie widnieje tabliczka sklep jest ciągle dopracowywany jeśli jakaś cena jest złą proszę to zgłosić. Zabrałem pieniądze na sprzedany przez Ciebie przedmiot

i go oddałem do skrzynki aby być fer z innymi graczami

Server tusz po otwarciu a już trwają prace techniczne.

Słabo to wygląda.

@Edit

Admin napisał że wynikły problemy z hostingiem od tak  :)

Przekroczyłem limit procesora i serwer mi go wyłączył i mapa sięnie zapisała

Server wymaga dopracowania.

Za dużo zdobywa się luckyblocków, przez awans w pracy, robi się to szybko i gra się nudzi.

Tak samo jak itemy na start ale to pestka..

Enderchest na start, niepotrzebny.

Od teraz jest szansa 40% kiedy awansujesz na dostanie luckyblocka

@ref Dzisiaj o 18 losowanie VPA na 30 dni

banner.png

Zapraszam serwer freebuild + działki + prace

Opublikowano

Fajny opis i czytelny, ale są małe działki.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...