Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego wszystkie freebuildy są z płaską mapą?!!!! Gdzie te czasy, gdy to dom trzeba było dopasować do okolicy, a nie okolicę do domu ;(

Opublikowano

Dlaczego wszystkie freebuildy są z płaską mapą?!!!! Gdzie te czasy, gdy to dom trzeba było dopasować do okolicy, a nie okolicę do domu ;(

Też pamiętam te czasy "Admin daj działke" miałem taki serwer pamiętam również że musiałem włożyć w niego tyle pracy że na nic innego nie miałem potem czasu dlatego teraz wyręczają nas pluginy

banner.png

Zapraszam serwer freebuild + działki + prace

Opublikowano

Też pamiętam te czasy "Admin daj działke" miałem taki serwer pamiętam również że musiałem włożyć w niego tyle pracy że na nic innego nie miałem potem czasu dlatego teraz wyręczają nas pluginy

Też pamiętam te czasy kiedy trzeba było prosić administrację o działkę nie co tera :/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co do serwera.

Prezentacja zachęca.

Bardzo ładny spawn :)

Lecz jedyne co może zniechęcić to wersja 1.8.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Osobiście nigdy nie miałem przekonania do serwerów tego typu, no bo w końcu polegają na tym - "weź działkę, zbuduj na niej dom, wyjdź z serwera i nie wracaj." Jednak jak patrzę na ten serwer to powoli zaczynam zmieniać zdanie. Widzę, że to II edycja, a jak wyglądało z I edycja? Ilu średnio graczy grało?

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Napewno wbije , prezentacja czytelna (bardzo dobrze wykonana) . Myślę , że serwer zgromadzi wiele graczy . Powodzenia!

Opublikowano

Grałem na poprzedniej edycji, pod koniec.
Server polecam lecz administratora/moderatora nie widziałem a wbijam od dłuższego czasu.

­Możliwość latania na działkach ? Taki dla dzieci no ale oczywiście chwyt reklamowy.

Server uważałem za godny polecenia lecz teraz moje zdanie się troszke zmieniło.

1RkW7od.png

Opublikowano

Słabe. Małe działki. U nas były 50x50

Nie zawsze im większa działka tym lepiej przemyśl to i polecam zablokowanie /plugins na swoim sewerze

banner.png

Opublikowano

Nie zawsze im większa działka tym lepiej przemyśl to i polecam zablokowanie /plugins na swoim sewerze

Dlaczego to polecasz ? Bo Ty tak masz ?

Posiadacie jakąś reklame ? ( możesz pisać pw jeżeli jesteś zainteresowany )

1RkW7od.png

Opublikowano

Dlaczego to polecasz ? Bo Ty tak masz ?

Posiadacie jakąś reklame ? ( możesz pisać pw jeżeli jesteś zainteresowany )

Nikt na serwerze nie narzekał na małe działki były w sam raz 

banner.png

Opublikowano

Prezentacja bardzo mi się podoba:

-Pluginy

-Nie takie duże działki (pamiętam straszne działki 80x80 ciężko to wszystko się budowało)

Tylko mnie zniechęca wersja 1.8.x bo nie mam jak wrzucić optifine lub cokolwiek :/

Czekam na otwarcie serwera i miłych graczy :)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Server wymaga dopracowania.
Za dużo zdobywa się luckyblocków, przez awans w pracy, robi się to szybko i gra się nudzi.
Tak samo jak itemy na start ale to pestka..
Enderchest na start, niepotrzebny.

1RkW7od.png

Opublikowano

Start był epicki! Byłem w top money na 1. miejscu, miałem 53k, jak to zrobiłem? Wydobywałem drogie surowce i sprzedawałem! Jednak wieczorem Właściciel serwera wszedł sobie, i powiedział, że korzystam z BUGA, sprzedając drogo itemy, dzisiaj rano zamiast 53k mam 33k, czyli 2h roboty w dupę + administracji wydaje się, że sprzedawanie drogo itemów, które zostały przez graczy wydobyte, to bug, nie wiem jak tak można... Ja już tam nie gram, i nie polecam serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...