Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miłość przez internet?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jasne, że tak mam dupke poznalim sie przez neta mam do niej 500km, ale sie widujemy i jes ok

Opublikowano

Możliwa, ale często się sypie. (odległości, rzadkie spotykanie się)

jasne, że tak mam dupke poznalim sie przez neta mam do niej 500km, ale sie widujemy i jes ok

Ja do tej dziewczyny mam 380+km i ze spotkaniami krucho bo ja nie mam jak i ona.

Opublikowano

Niby tak, ale nie jest spełniona. 

Miłość polega również na bliskości, dotyku. Przez kabel tego nie doświadczysz. 

~ ~

Opublikowano

dla mnie to po prostu bez sensu  8S

takiej dziewczynie nie zapewnisz na przykład wieczornego spaceru, tylko co najwyżej film "na odległość", zero bliskości... nawet jeżeli coś by się udało to prędzej czy później wszystko się sypnie, tak zazwyczaj jest

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Istnieć, istnieje. To, czy przetrwa w realnym życiu to już zależy tylko i wyłącznie od tych osób. Były przypadki, gdzie rzeczywiście taka miłość przez internet okazała się być lepsza od normalnego związku osób z otoczenia. Osobiście sama znam parę, którą dzieliła niemała odległość, a dziś już są po ślubie. ;)  Wszystko zależy od uczucia.

Opublikowano

Możliwość taka jest, z tym że związku nie będzie jeśli nie będzie wytrwałości i ciągłej pracy przy nim. Sama obecnie od 3-4 lat jestem w związku z osobą, którą poznałam w internecie, normalnie się spotykamy, mimo że mieszkamy w innych miastach, a za rok się przeprowadzam do tej osoby, więc tak - istnieje takowa miłość, tylko trzeba nad każdym związkiem (a tym bardziej gdzie ludzi dzieli jakaś odległość) ciężko pracować.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

^ZMIEŃ CZCIONKĘ BO GRYZIE W OCZY I SIĘ NIE DA TEGO CZYTAĆ

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET JEST TYLKO LUDZKA GŁUPOTA

Opublikowano

Nie ma, lol, miłość przez kabel gdzie dzieli dziesiątki/setki kilometrów, trzeba być niezłym idiotą żeby w ogóle w coś takiego brnąć.

@Edit

W miłość przez internet pakują się tylko osoby które nie potrafią sobie znaleźć dziewczyny/chłopaka w swoim otoczeniu. Już lepszym wyborem jest poznać kogoś przez neta ze swojego miasta i się po prostu z tą osobą spotkać.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Związek przez internet jest dla mnie niemożliwy. Ale poznać kogoś i zakochać się przez internet już owszem, pod warunkiem, że dojdzie do spotkania. Potwierdzone :)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Jak myślicie istnieje miłość przez internet? 

Dziecko wytłumaczę Ci czym jest miłość. 

Dużo osób utożsamia miłość z zakochaniem się a zakochanie się z zauroczeniem. Przez neta można się co najwyżej zauroczyć, ponieważ żeby istniała miłość bądź żeby można było się zakochać trzeba -> Być blisko tej osoby, móc ją dotknąć, zobaczyć, mówić do niej, być przy niej. Pierwsze i ostatnie w internecie już odpada bo możesz sobie dotknąć co najwyżej klawiaturę bądź mikrofon. Miłość to uczucie do osoby z którą spędzi się CAŁE życie. Czyli miłość może być do rodziny, przyjaciół bądź osoby z którą nie zerwiesz  z byle powodu. Niestety w dzisiejszym świecie tylko 1/100 społeczeństwa potrafi tak kochać jak robili to nasi pradziadkowie. Teraz są zdrady, pieniądze i inny brud. Trudno znaleźć osobę z którą chce się przeżyć całe życie. To taki holocaust miłosny, shoah , pogrom, zagłada, mord <- to wszystko na miłości.

W dzisiejszym świecie zapominamy o drugiej osobie bo gdyby tak nie było nie spędzalibyśmy godzin przed facebookiem, twitterem, naszą klasą itp.

Żeby kochać nie trzeba być przy tej osobie, żeby miłować (od słowa miłość) trzeba. 

Nie istnieje miłość przez internet, telefon itd. Istnieje za to zauroczenie. 

r9wfFzB.png

Opublikowano

PATRZĄC: MIŁOŚĆ = STOSUNEK

TO WALENIE KONIA JEST ZWIĄZKIEM PRZEZ INTERNET :))))))))

Płytka odpowiedź...

-

Myślę, że z początku może to mieć sens, ale z czasem któreś z Was po prostu zechce zacząć się spotykać i wszystkie zacznie się sypać... O ile w ogóle dojdzie do tej chwili, bo zawsze któreś z Was może po prostu wcześniej zrezygnować. Moim zdaniem taka miłość nie istnieje.

Opublikowano

Miłość przez internet nie istnieje, to pewne, jednak internet może pomóc w znalezieniu miłości.

Opublikowano

PATRZĄC: MIŁOŚĆ = STOSUNEK

TO WALENIE KONIA JEST ZWIĄZKIEM PRZEZ INTERNET :))))))))

Stosunek to stosunek, jak bzykniesz prostytutkę to też będzie miłość?

r9wfFzB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...