Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4805214372404781404932.png

Witajcie! Mam zaszczyt zaprosić Was na najlepszy i najbardziej dopracowany prywatny serwer Shakes & Fidget.

Jest to kolejna edycja świata s1.

Start: 

Serwer wystartował!

Dlaczego mogę nazwać najlepszym?
A no dlatego, że posiadamy:

- Wojny gildii (100%)

- Wieża (100%)

- Magiczne lustro (100%)

- Wiedźma (95%)

- Wc (100%)

- Polskie znaki (100%, wszędzie naprawione)

- Portal w gildii (100%)

- Portal w lochach (100%)

- Album (30%) (można wejść, na razie brak aktualizacji.)

- Lochy gildii (50%, wkrótce...)

- ItemShop (100%)

- Zobaczenie poprzedniej walki gildii (jak to się zwie?) (100%)

- Mikstury (100%)

- Naprawione bugi (100%)

- Chat globalny (thx Zeus za udostępnienie wyglądu chatu!  :D)

I wiele więcej, wejdź i się przekonaj.  :)

P.S Posiadamy ok. 95% całej gry.

4561514372410241404932.png

- Złoto na start: 50

Grzyby na start: 100

Rubiny na start (waluta  w itemshop, zdobyć można w karczmie): 50

Codziennie o północy 20 rubinów i 50 grzybków.

40% szans na 5 grzybów grzybki z misji.

Z każdej misji rubin.

Z każdej misji mamy od 1 do 100 pkt czci.

4700914372412441404932.png

Typ serwera: Hard.

Max lvl: 999 (jeżeli ktoś wbije, zwiększymy)

Codziennie o północy event zmienia się na inny! W weekend są wszystkie eventy na raz w karczmie.

Także nie braknie eventów u grzybiarza czy też w itemshop!

Na start będzie OctoBeerFest

Chcesz wiedzieć więcej? Wbij i się przekonaj!  :)

P.S Osoby, które kupowały w poprzedniej edycji coś przez sms mogą mieć to zwrócone po napisaniu na support.

Link do serwera: On-Game.pl

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z hajsem który wyjebałem na S1 ? ... 

Czytałeś w temacie? Mówiłem, Ci co kupowali zostanie im zwrócone zgodnie z nowym system sms. Jeżeli kupowali coś za 1.23, to zostanie im dane to co inni mogą kupić za 1.23.

@Edit

Start 14:30 (wstałem po 12, a miałem wstać o 7 i robić, przez co opóźnienie).

Opublikowano

Czytałeś w temacie? Mówiłem, Ci co kupowali zostanie im zwrócone zgodnie z nowym system sms. Jeżeli kupowali coś za 1.23, to zostanie im dane to co inni mogą kupić za 1.23.

@Edit

Start 14:30 (wstałem po 12, a miałem wstać o 7 i robić, przez co opóźnienie).

Lepiej gdyby start był później ok 16-17.

Opublikowano

Daj jakies ograniczenie urzywania przekąski/posiłek do 2 razy dziennie na przykład,bo znowu sie szybko wszystko zrobi...

Dam na 1 rubin z misji 50% szans, przez co 1 przekąska bd do wykorzystania, a reszta nazbierać. Dodatkowo  3 grzyby 40% szans. 

@Edit

Już kończę

W jeden dzień da się wbić 30/40/50 lvl. Zależy od szczęścia wylosowanego expa. Im wyżej, trudniej, kolejne konto założę, by sprawdzić. Ale 20lvl szyybko, później męczyć się trzeba.;p

@start 15:45

Opublikowano

Nie ocenia się książki po okładce, ale no mógłbyś znaleźć jakiegoś grafika czy chociażby zrobić coś w gimpie.. To wtedy o wiele lepiej wygląda i się prezentuje. 
Co do tego 999 maksymalnego lvl, polecam go zwiększać co parę miesięcy jak wbije duża cząstka osób czy przy specjalnej aktualizacji. 

Opublikowano

Nie ocenia się książki po okładce, ale no mógłbyś znaleźć jakiegoś grafika czy chociażby zrobić coś w gimpie.. To wtedy o wiele lepiej wygląda i się prezentuje. 

Co do tego 999 maksymalnego lvl, polecam go zwiększać co parę miesięcy jak wbije duża cząstka osób czy przy specjalnej aktualizacji. 

Prezentacja byle zaprosić ludzi;)

Lvl zostanie zwiększony gdy ktoś go osiągnie;)

Opublikowano

Prezentacja byle zaprosić ludzi;)

Lvl zostanie zwiększony gdy ktoś go osiągnie;)

Wiem wiem, jednak daje tylko taką propozycję, że lepiej dodać ten większy lvl z większym uptade. 

Serwer tak czy siak polecam. Aktywność na forum jest, odpisuje na wiadomości, pilnuje server.

Pytanie: 

Jak idzie szybko wbić 50lvl?

Czy szansa grzybków jest procentowo zwiększona z misji?

Opublikowano

Wiem wiem, jednak daje tylko taką propozycję, że lepiej dodać ten większy lvl z większym uptade. 

Serwer tak czy siak polecam. Aktywność na forum jest, odpisuje na wiadomości, pilnuje server.

Pytanie: 

Jak idzie szybko wbić 50lvl?

Czy szansa grzybków jest procentowo zwiększona z misji?

Bez eventu na grzybki mamy 40% szans na 5 grzybków z misji, w czasie eventu aż 50%. Na 1 rubin mamy 50% szans z misji. Codziennie o północy dostajemy 100 grzybków, 50 rubinów oraz złoto. 50 lvl wbijsz w ok. 30min/godzinę. Zależy. s2 - medium. s1 - hard. Możesz wybrać świat, ja polecam oba. s1 jest 3/4 razy trudniejszy niż s2.

Aktualnie pracuję nad nowym supportem, więc na odpisywanie możecie dłużej czekać.

Opublikowano

Mówiłem zeby dac jakies ograniczenie co do przekaski,1 osoba ma juz 265 jutro juz połowa bedzie miała i znowu bedzie ze nie ma co robic.

Chyba tak będzie trzeba zrobić. Na razie pracuję nad supportem.

Opublikowano

Zapomniałem dodac ze jest 500 rubinow prawie na start,trzeba tylko wbic ileś tam czci.50 rubinow na start+500rubinow za osiągnięcia XI,XII+50z misji wpadnie i już mamy 160-170lvl+50rubinow za 100lvl i juz spokojnie wieze mozna pykac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...