Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2_EU (International) Połączenie 2-3 krajów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na imię Olaf i mam 18lat. 

Wpadłem na nietypowy pomysł stworzenia Serwera Metin2 w którym będzie możliwość grania z różnych krajów Uni Europejskiej!

Chodzi mi głównie o 3 języki. PolskiNiemiecki i Angielski.

Każdy gracz który by chciał zacząć grę mógłby sobie wybrać swoje Królestwo w którym rozmawiają w danym języku!

Poszukuję pomocy Stworzenia takiego serwera! Chodzi o ogromny projekt i nową przyszłość Metin-a

+ Pochodzę z zzagranicy (Umiem język Polski i Niemiecki prefekcyjnie)

+ Pokryję całe koszta serwera.

+ Duża ilość graczy 

+ Umiem zareklamować serwer na innych Forach

+ Wysoka Kultura osobista

+ 3 języki na jednym serwerze

Chciałbym dać różne wyjątkowe nowości na nowym Serwerze, do tego yangi by miały wartość (100-300k Aura)

Serwer będzie po Hard/Little Medium.

Potrzebuję waszego wsparcia! (18+)

Technika, grafika, questera, webmastera, mappera

+ Osoba która umie wszystko zzorganizować

Jest to Temat wstępny! Każdy Komentarz chętnie widziany (Krytyka również)
Temat będe edytował, jeżeli macie jakieś pomysły pisać!
Jeżeli ktoś ma konkreta pisać na PW lub pod skypem olaf.recek1

Email: [email protected]

Opublikowano

Wymyślasz serwer, którego głównym założeniem jest to aby były 3 języki, a w minusach projektu wymieniasz właśnie te "3 języki na jednym serwerze". Coś chyba nie halo tutaj ?:D Nie znam Cię i nie wiem czy polecić czy nie, więc pozostawię moją opinię dla zainteresowanych twoim ogłoszeniem ^^

^^

Opublikowano

Zgadzam się z @mark13 jak możesz w minusach wpisać to co jest głównym celem serwera? :D

Poza tym skąd możesz wiedzieć, że aura będzie kosztowała 100-300k? To gracze ustalają ceny, które i tak z czasem urosną.

Może opisz kogo poszukujesz? Znasz języki polski oraz niemiecki, więc wnioskuję, że szukasz kogoś od angielskiego. Ale poza tym? Technika, grafika, questera, webmastera, mappera? Rozpisz się troszkę kogo szukasz i czego oczekujesz od osoby na danym stanowisku, na pewno zainteresowanie wzrośnie. ;)

Opublikowano

Witam, mam na imię Olaf i mam 18lat. 

Wpadłem na nietypowy pomysł stworzenia Serwera Metin2 w którym będzie możliwość grania z różnych krajów Uni Europejskiej!

Chodzi mi głównie o 3 języki. PolskiNiemiecki i Angielski.

Każdy gracz który by chciał zacząć grę mógłby sobie wybrać swoje Królestwo w którym rozmawiają w danym języku!

Poszukuję pomocy Stworzenia takiego serwera! Chodzi o ogromny projekt i nową przyszłość Metin-a

+ Pochodzę z zzagranicy (Umiem język Polski i Niemiecki prefekcyjnie)

+ Pokryję całe koszta serwera.

+ Duża ilość graczy 

+ Umiem zareklamować serwer na innych Forach

+ Wysoka Kultura osobista

3 języki na jednym serwerze

Chciałbym dać różne wyjątkowe nowości na nowym Serwerze, do tego yangi by miały wartość (100-300k Aura)

Serwer będzie po Hard/Little Medium.

Jest to Temat wstępny! Każdy Komentarz chętnie widziany (Krytyka równierz)

Temat będe edytował, jeżeli macie jakieś pomysły pisać!

Jeżeli ktoś ma konkreta pisać na PW lub pod skypem olaf.recek1

Email: [email protected]

pięknie,k***a pięknie.

Opublikowano

Nigdy nie łącz Polski z niemcami, nigdy! Ciekawe czy gdybyś opowiedział swojemu dziadkowi, że chcesz połączyć polaków z niemcami by było to wspólne społeczeństwo Czy by Cie nie wydziedziczył, on z nimi walczył na wojnie, a ty tak o chcesz z nimi przebywać. Dobrze się czujesz? Nie polecam, chyba wytlumaczyłem dlaczego. Już lepiej zamiast Niemieckiego wstawić Turecki, chociaz dobre żarcie robią.

Opublikowano

Nigdy nie łącz Polski z niemcami, nigdy! Ciekawe czy gdybyś opowiedział swojemu dziadkowi, że chcesz połączyć polaków z niemcami by było to wspólne społeczeństwo Czy by Cie nie wydziedziczył, on z nimi walczył na wojnie, a ty tak o chcesz z nimi przebywać. Dobrze się czujesz? Nie polecam, chyba wytlumaczyłem dlaczego. Już lepiej zamiast Niemieckiego wstawić Turecki, chociaz dobre żarcie robią.

Co mają wydarzenia sprzed kilkudziesięciu lat, do gry? Ludzie nie są winni temu co się wtedy działo... Co z tego, że Niemcy? Nie musisz objawiać swojego podejścia do tego narodu na forum. Takie coś nie powinno być tolerowane nigdzie, na forum również.

Opublikowano

@harnaś . Żyjemy w dobie internetu i nie wydaje mi sie że jego dziadek czepiałby sie o to że gra sobie w gre z ludzmi z niemiec. Pomysł dobry , gorzej będzie z wykonaniem , typowa rywalizacja przez pewien okres , pozniej bogate dzieci wykupią IS .

Opublikowano

Pomysl jest Swietny sam bym zagral na takim serwerze ALE pozostaje pytanie czy to wypali? Pozostaje mi tylko zyczyc powodzenia i trzymac kciuki ! :D

Opublikowano

A więc:

Napisałem że umiem język Polski ponieważ nie mieszkam od 6 Lat w Polsce.

Dlaczego są 3 języki pod minusem? - Mój błąd.

Na Serwer chciałbym zainwestować około 1000Euro. (Na początek)

Kogo potrzebuję? Pierw potrzebuję osobę która mnie "pokieruję"  i zzorganizuję.

dalsze pytania proszę w Komentarzach!

Za wszystkie błędy przepraszam, nie znaczy to że nie jestem profesjonalny.

Opublikowano

A więc:

1000 euro - ponad 4000 zł jest to średni koszt w polsce a jak chcesz tworzyć coś super i mega koszty rosną.

1912513.jpeg

Opublikowano

1000 euro - ponad 4000 zł jest to średni koszt w polsce a jak chcesz tworzyć coś super i mega koszty rosną.

Jak na początek to myślę że dobry :)

Nie napisałem że to jest mój cały budżet.

Opublikowano

A więc:

W jaki sposób oczekujesz pokierowania? Czyli ktoś ma Ci pisać co potrzeba, kogo potrzeba itp? Dobrze rozumiem?

Opublikowano

Polecam Pana, cała oferta i ogólne przedstawienie projektu jest interesujące.
Jeżeli szukasz kogoś od forum, sprawdź mój profil.

Opublikowano

W jaki sposób oczekujesz pokierowania? Czyli ktoś ma Ci pisać co potrzeba, kogo potrzeba itp? Dobrze rozumiem?

Chodzi mi o osobę która wie jak taki projekt zrealizować, która wie co jest potrzebne! 

Polecam Pana, cała oferta i ogólne przedstawienie projektu jest interesujące.

Jeżeli szukasz kogoś od forum, sprawdź mój profil.

Dzięki za wsparcie!

Do Forum jest jeszcze daleko, ale możesz się przygotować na 3 działy w 3 różnych językach :D

Pomysł masz bardzo dobry ale czy to wypali ! :D Noo z mojej strony mogę ci życzyć tylko powodzenia  ;)

Dziękuje, ale to ja potrzebuje waszego wsparcia! 

Opublikowano

Mega pomysl, watpie czy wypalilby aby byli ludzie z innych panstw, ale i tak zycze powodzenia. :D chetnie bym zagral na takim Serwerze.

Polacy będą mieli możliwość pokazać że są lepsi od Niemieckich graczy. ;)

Opublikowano

Pomysł może i dobry ale i tak z tego nic nie będzie.. Nie jest to jak dla mnie opłacalne i jest to mało prawdopodobne, że ktoś z tego forum Ci w tym pomoże... (żeby niemiec wbił na taki serwer byś tam musiał nie wiem co zrobić xaxa ^^)..

Opublikowano

(żeby niemiec wbił na taki serwer byś tam musiał nie wiem co zrobić xaxa ^^)..

A dlaczego miałby nie wbić na ten planowany? Oczywiście,że wszedł by.

Ale fakt,nie wiem, czy jest ktoś w stanie zrealizować taki projekt.

Opublikowano

A dlaczego miałby nie wbić na ten planowany? Oczywiście,że wszedł by.

Ale fakt,nie wiem, czy jest ktoś w stanie zrealizować taki projekt.

zrealizować może i tak ;D... Ale żeby ktoś się do tego skusił musiałby dostać niezłą sumkę... Bo za rangę czy udziały nikt palcem nie kiwnie heh. A byle jaki technik takiego projektu nie stworzy.

Opublikowano

zrealizować może i tak ;D... Ale żeby ktoś się do tego skusił musiałby dostać niezłą sumkę... Bo za rangę czy udziały nikt palcem nie kiwnie heh. A byle jaki technik takiego projektu nie stworzy.

Byli by za rangę na takim serwerze :D

Ale za hajs szybciej znalazł by się chętny, LugoL myślę,że znalazłby hajsu coś, bo wnioskuję, że ma trochę ;D

Opublikowano

Byli by za rangę na takim serwerze :D

Ale za hajs szybciej znalazł by się chętny, LugoL myślę,że znalazłby hajsu coś, bo wnioskuję, że ma trochę ;D

pisać każdy potrafi ^^... :) Daję sobie rękę uciąć, że takowy projekt nie ruszy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...