Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyjściem z silvera.

OnlyGetRekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bierz eza na mida pod ap, samym poke wygrasz gierkę i łatwa gierka.

Wystarczy wygrać mida, a potem roamować topa/bota jakby nie dawali rady sami. Poza tym jak dobrze ogarniasz skillshoty z Q, to ciężko będzie cie złapać, E co chwilę. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jesteś w takiej lidze na jaką zasługujesz. Jeśli nie potrafisz wycarryować gry do wygranej to znaczy, że jesteś w odpowiednim miejscu. TYLE

Opublikowano

Jestes slaby i tyle. To ze niszczysz platyny gowno ci daje i nie pokazuje takiego skilla bo skoro jestes w srebrze i losuje ci takie ligi to cos z tymi typami w przeciwnym teamie musi byc nie tak :)

to ze raz trafil ci sie taki team uncarryable nie oznacza ze ciagle tak bedzie. Watpie zeby w wysokim srebrze graly dajwujace raki co 2 gre.

Z silvera jest wyjsc najlatwiej, nie chce widziec twojego placzu po tym jak bedziesz w niskiej platynie... wtedy dopiero zobaczysz co to jest prawdziwy lol.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Graj Cho Gathem sam możesz wycarrować team. 3 ity ap i 3 tank. 

Opublikowano

Graj Cho Gathem sam możesz wycarrować team. 3 ity ap i 3 tank. 

Cho nie zawsze tak fajnie pójdzie, nie ma on dobrego systemu "carry".

Jeszcze poleciłbym ci Diane, jej Q+R+W robi duży dmg, więc na spokojnie wycarrujesz (Q+R+W+R+Q+R ... i tak skakać xD)

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jestes slaby i tyle. To ze niszczysz platyny gowno ci daje i nie pokazuje takiego skilla bo skoro jestes w srebrze i losuje ci takie ligi to cos z tymi typami w przeciwnym teamie musi byc nie tak :)

to ze raz trafil ci sie taki team uncarryable nie oznacza ze ciagle tak bedzie. Watpie zeby w wysokim srebrze graly dajwujace raki co 2 gre.

Z silvera jest wyjsc najlatwiej, nie chce widziec twojego placzu po tym jak bedziesz w niskiej platynie... wtedy dopiero zobaczysz co to jest prawdziwy lol.

Slaby jestem bo mi daje co chwile 1/10 kolesi? wez sie pierdolnij typie :D haha w platynie zobacze co to prawdziwy lol ? a spoko 3/9 100 farmy w late pradziwa platyna ;)

pasg6w.jpg

Czyli to tez jest moja wina ze musze isc vayne na topa? bo debil picknol jinx zamiast tanka na topa? 

Jesteś w takiej lidze na jaką zasługujesz. Jeśli nie potrafisz wycarryować gry do wygranej to znaczy, że jesteś w odpowiednim miejscu. TYLE

Idac tym tropem jesli xpeke zrobi sobie smurfa w brazie 5 i przez miesiac nie wyjdzie z tego bo ma co chwile 3-4 afkow :) to znaczy ze zasluguje na braza schodz gra w lcsach?.Wypowiadaja sie dzieci ktore wbily marna platynke na bolu ;)

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ja bym ci proponował znaleźć kogoś do duo, a jak nie to zrób sobie przerwę lub trenuj na normalach.

Ale po co mam trenowac skoro gram lepiej od tych bosotwanych goldow xDD? czekam na bol dupki :D

m03huk.jpgxD pisalem premade bot :D a tu jinx z healem no to dobra ide na topa a tu jinx " i go top" witamy w na eune.Jesli kupie transfer na westa to dywizja sie moja zmieni? 

9hwrg4.jpgxDD 31/12/11 przegrac gre :D rek sai wypierdalal sie co 2 minuty wbijal 1v5 leona 0 protectu :D a wy pierdolicie ze latwo wyjsc z tego gowna xDD i zapomnialem jak zawsze gowno irelia ktora robi w early 1/6 xD

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

nie grasz jakoś z*********e...

uczyć się trza od kakasziego ;x...

jak jesteś ADC i twój team nie okazuje ci współpracy... pozostaje wykorzystać własny team do własnych celi ;x...

tak jak niedawno wygrałem sobie Zed-em gre mimo że miałem 70% killi teamu a mój team miał 70% dedów całej gry ;x...

- Nie robisz nawet minimalnej farmy ( co widać na wielu SS )

minimalna to 100 cs-ów na 15 minut... 

dobra to 150 cs-ów na 15 minut...

bardzo dobra to 170 cs-ów na 15 minut...

- ostatni SS który dodałeś dowodzi twojego braku zdolności gry w Teamie...

zobacz na Ashe... ona grała z kolegami z drużyny... teraz zobacz siebie... grałeś TYLKO DLA SIEBIE...

nawet jak jesteś super silny... to wciąż jesteś nikim jeśli naprzeciw ciebie stanie kilku...

//Edit...

Staty 3/30... ale ciągle wygrana ;x...

3972014379792771143028.png

Opublikowano

nie grasz jakoś z*********e...

uczyć się trza od kakasziego ;x...

jak jesteś ADC i twój team nie okazuje ci współpracy... pozostaje wykorzystać własny team do własnych celi ;x...

tak jak niedawno wygrałem sobie Zed-em gre mimo że miałem 70% killi teamu a mój team miał 70% dedów całej gry ;x...

- Nie robisz nawet minimalnej farmy ( co widać na wielu SS )

minimalna to 100 cs-ów na 15 minut... 

dobra to 150 cs-ów na 15 minut...

bardzo dobra to 170 cs-ów na 15 minut...

- ostatni SS który dodałeś dowodzi twojego braku zdolności gry w Teamie...

zobacz na Ashe... ona grała z kolegami z drużyny... teraz zobacz siebie... grałeś TYLKO DLA SIEBIE...

nawet jak jesteś super silny... to wciąż jesteś nikim jeśli naprzeciw ciebie stanie kilku...

//Edit...

Staty 3/30... ale ciągle wygrana ;x...

Jak mam robic minimalna farme skoro ledwo 100 wycisne w 15 potem  musze isc na mida bo midlaner dostaje gorączki bo mu wbija 4 na mida.. jeszcze jungler podczas ganka podpierdoli mi farme = ).Mecz bym wygral juz w 40 cos minucie gdy bilismy ostatnie 2 torety ;) pingowalem XXXXX razy zeby ktos wbil ta ashe ale nic kazdy recala robil (leona rek saii chyba irelia:D)a ashe obronila 1v4  bo nikt nie chcial wbic na nia ;),Z tego co widzialem to ashe caly czas byla protectowana a umnie w teamie kazdy latal za killami zeby sobie staty poprawic w ostatnim fighcie zostalem ja z leona ashe ubilem miala ga wstalem a tu leona jest na bocie goni za lulu :).

Jeśli masz taki problem z wyjściem to niech cię kolega boostuje ; >

Wole cos samemu osiągnąć co to za przyjemność z gry jak ktos ci pomaga w zdobyciu nagrody.

Naucz się grać a nie k***a płaczesz.

Szkoda ze nie jestem taka platyna jak ty :(

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

jezu k***a ludzie przestańcie płakać o te silvery i goldy bo tam grę się wygrywa samemu, od około roku POMAGAM MOIM ZNAJOMYM ORAZ ZNAJOMYM MOICH ZNAJOMYCH wbijać wyższe dywizję, wbiłem już około 10 kont do D5, a silver/gold zajmowały max 1 dzień z dobrym mmr. miałem konto w g5 z winratio 100% 35W/0L ale właściciel postanowił że to spierdoli, zostało tylko to konto

http://www.lolskill.net/summoner/EUW/F%C3%B9ck%20Swag

Jak wygrywać? Zacznij grać broken postaciami z możliwością wygrania gry 1v5 i zestompowania lane'u bez pomocy junglera + używaj mózgu i wchodź do gry z nastawieniem że rozpierdolisz każdemu łeb

Opublikowano

jezu k***a ludzie przestańcie płakać o te silvery i goldy bo tam grę się wygrywa samemu, od około roku POMAGAM MOIM ZNAJOMYM ORAZ ZNAJOMYM MOICH ZNAJOMYCH wbijać wyższe dywizję, wbiłem już około 10 kont do D5, a silver/gold zajmowały max 1 dzień z dobrym mmr. miałem konto w g5 z winratio 100% 35W/0L ale właściciel postanowił że to spierdoli, zostało tylko to konto

http://www.lolskill.net/summoner/EUW/F%C3%B9ck%20Swag

Jak wygrywać? Zacznij grać broken postaciami z możliwością wygrania gry 1v5 i zestompowania lane'u bez pomocy junglera + używaj mózgu i wchodź do gry z nastawieniem że rozpierdolisz każdemu łeb

Chetnie zobacze jak wygrywasz mecz 1v5 ale i tak sie zastanawiam jak bedziesz sie przemieszczal skoro ci bede topa mida bota pushowac na raz :/.Co z tego jak pickne broken champa jak w tym silverze nie wiedza co to slowo protect :D?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Chetnie zobacze jak wygrywasz mecz 1v5 ale i tak sie zastanawiam jak bedziesz sie przemieszczal skoro ci bede topa mida bota pushowac na raz :/.Co z tego jak pickne broken champa jak w tym silverze nie wiedza co to slowo protect :D?

Człowieku weź już skończ, w sezonie czwartym wyszedłem z brązu do starego D1 w 2 miesiące i nie płakałem na teamy, miałem winstreaki po 15 gier (w porównaniu do teraz gówno umiałem nawet Riven, która jest moim mainem), skakałem po kilka dywizji, nawet promote S1>G5 grałem bez serii tylko od razu przerzuciło.

Naucz się grać soloq to wyjdziesz.

Opublikowano

Człowieku weź już skończ, w sezonie czwartym wyszedłem z brązu do starego D1 w 2 miesiące i nie płakałem na teamy, miałem winstreaki po 15 gier (w porównaniu do teraz gówno umiałem nawet Riven, która jest moim mainem), skakałem po kilka dywizji, nawet promote S1>G5 grałem bez serii tylko od razu przerzuciło.

Naucz się grać soloq to wyjdziesz.

Dobta to zdradz mi ta tajna technike jak wygrac mecz majac kolesia ktory robi 3/15 albo 1/6 w 10 minucie aa i masz do analizy mecz moj prosie 

iwdx5b.jpg

Pewnie przezemnie ten mecz tez jest przegrany bo nie umiem grac solo q = ).Wiesz jak gralem duo z goldem 1 to tez nie plakalem na teamy bo kazdy potrafil sie dogadać : ) a w silverze co mecz jest walka o mida 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Dobta to zdradz mi ta tajna technike jak wygrac mecz majac kolesia ktory robi 3/15 albo 1/6 w 10 minucie aa i masz do analizy mecz moj prosie 

iwdx5b.jpg

Pewnie przezemnie ten mecz tez jest przegrany bo nie umiem grac solo q = ).Wiesz jak gralem duo z goldem 1 to tez nie plakalem na teamy bo kazdy potrafil sie dogadać : ) a w silverze co mecz jest walka o mida 

k***a człowieku Ty nie rozumiesz że jak umiesz grać to na silverze na linii robisz 20-0 do 10 minuty? i nie graj adc jak nie masz go na z*********e wysokim poziomie bo nie ma sensu

33jgwg.jpg

poziom gold

Opublikowano

k***a człowieku Ty nie rozumiesz że jak umiesz grać to na silverze na linii robisz 20-0 do 10 minuty? i nie graj adc jak nie masz go na z*********e wysokim poziomie bo nie ma sensu

33jgwg.jpg

poziom gold

Wez juz nie udawaj jaki to silver jest latwy takie pierdolenie ze samemu dasie to wygrac ;) wez nagraj filmik na yt jak wygrywasz na silverach 1v5 ciekawe jak bedziesz na 3 liniach w tym samym czasie :D.Niech mod zamknie ten temat bo tutaj jakies platynki wbite na bolu sie tylko odzywaja ;>

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Wez juz nie udawaj jaki to silver jest latwy takie pierdolenie ze samemu dasie to wygrac ;) wez nagraj filmik na yt jak wygrywasz na silverach 1v5 ciekawe jak bedziesz na 3 liniach w tym samym czasie :D.Niech mod zamknie ten temat bo tutaj jakies platynki wbite na bolu sie tylko odzywaja ;>

jak wbiję mastera chętnie Ci pokażę jak wbijam z s5 do g5 z ~90% winratio

Opublikowano

Hipokryto, on nie może wyjść z silvera bo jest za słaby, tak samo jak ty nie możesz wyjść z tej twojej niskiej platyny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Heartbeat - ty to holli ? ;x... 

co do wygrywania 1v5... to miałem raz takiego geniusza który powiedział że WYGRA gre SAM...

w 20 minucie daliśmy surrender mimo że gra była 16:9 na nasza strona ;x...

heh... no i koleś przegrał ;x...

innymi słowy jak twój team będzie zabawny... to przegrasz 1v5 NAWET NA BOTACH xD....

wystarczy że twój team się na ciebie obrazi i da surr :)...

- Team work = OP

a co do wcześniejszego posta autora...

jak nie jesteś w stanie zrobić takiej farmy... to też nie wyjdziesz na wyższa liga...

nie wydaje mi się zobaczyć gracza ( bez bostowania ) w goldzie / platynie który na ADC nie robi minimalnej farmy...

Odkrywca
Opublikowano

Wole cos samemu osiągnąć co to za przyjemność z gry jak ktos ci pomaga w zdobyciu nagrody.

No to graj aż wygrasz wyjdziesz, myślisz że ci ktos tu pomoze? poklepie cie po plecach i wesprze dobrym slowem ? albo powie jak to jest trudno wyjsc z silvera... bo chyba na to liczysz. Zaloze sie ze wyzywasz innych graczy podczas gdy maja problemy na lini przez co oni graja wieksze gowno. Mozesz miec nawet 40 killi a grajac sam tego nie wykorzystasz full build nie zrobi z ciebie niesmiertelnego jeden focus i ciebie nie ma. a gdy twoj team jest do tylu z itemami to nic nie zrobia, nawet cie nie ochronia bo nie beda mieli jak.

Opublikowano

@hehelolel ja nie mam niskiej platyny, juz z niej wyszedlem tylko napisalem z czego mi bylo najtrudniej wyjsc. Ten koles ktory zalozyl ten temat nie moze ogarnac tego ze jak sie gra duzo ponad silver (on mowi ze niszczy platyny) wtedy robi sie na lini 20/x i samemu wygrywa gierke. Podam ci przyklad: spojrz na streamerow z challengera. Do d5 wychodza z palcem w dupie, placamenty ktore graja z brazami-silverami to dla nich mecze zeby sobie potrollowac bo sa takie easy, sprawdz sobie nervariena czy voyboya...

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...