Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyjściem z silvera.

OnlyGetRekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyjsc z tego silvera ? wbilem serie do s1 i dostaje takie cos

hiu4wf.jpg

Wytlumaczy mi ktos jak z tymi debili wygrac mecz ? udyr napisal pref jungle irelia pref top dlaczego zawsze mam w teamie irelie ktora robi 1/8? moja to wina ze na lini robi te 1/8 czy czyja? jest jakis program zeby takich debili nie dodawalo do teamu? rozumiem przegrac mecz bo przeciwnik jest lepsze ale k***a to jest czysty trol udyr "DEJVOVAL" przeciwnikow na 5 levelu.Dlaczego riot jest taki popierdolony i nie zablokuje np gp albo innej postaci co dostala reworka na rankedach aby dopiero po tygodniu nią grac?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Generalnie to Twoja Irelia ma 9 asyst, ktoś mógł jej tych killi oddać, miałaby golda na coś. To jest normalne, że dostajesz czasem słabszych graczy, a Twoje narzekanie na to, żeby zablokować postać po reworku jest bezsensowne, bo nie widzę na screenie żadnego żadnego gp. :D 

poza tym co składałeś na gravesie? 2 itemy na raz? :D 

ps. dlaczego połowa z was nie ma trinketa? xD 

Opublikowano

Gravesem jak się feedniesz na linii, to potem możesz 1 vs 5 ugrać. Podczas promocji zawsze się idiotów dostaje :/

PS LW > BT, szczególnie jak enemy armor budują.

Opublikowano

^ Nie widzisz, że mieli w teamie nautilusa i hecarima? Adc w tej mecie ssie. Próbuj, aż ci się uda, będziesz tam na co zasługujesz, ja raz na promocji, gdy byłem jeszcze goldem dostałem akurat 2 teamy które mnie ostro kerowały.

Opublikowano

Widząc to jak piszesz tutaj,mogę się domyślić że zapewne dużo wyzywasz ludzi w drużynie :)

Po pierwsze zamiast zaczynać BT mogłeś skończyć LW i coś byś robił w late.

Irelia ma najwięcej asyst,mogłeś jej jakieś kille oddać.

Tak ode mnie...jeśli stać Cie na wyższą dywizję to z palcem w tyłku można wyjść wyżej.

A mówienie,że to wina drużyny jest słabą wymówką...na dodatek w silverach można łatwo carrować gry :)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

http://puu.sh/j9zZP/e3e8543b52.jpg

#top

obraź sie i idź afk, musisz sie nauczyc tak grać żeby wykerować reszte teamu albo min. 3 osoby, w silverze to trudne jednak nie jest, ale jak sie nie umie grac to tak wychodzi :v 

serio, tyle razy to jest wszedzie poruszane, nie znudziło wam sie to? ja jestem w stanie spedzic 300 gier miedzy d5-d3 i ni kija nie moge wyjsc dalej, ale nie płącze na forum/fb że miałem c*****y team

ogar i l2p

ps. jak grałem se w liverach to miałem 18 win strike, aż do golda 3 chyba :v

ae1d1005fe.png

Opublikowano

A może tak nauczyć się grać w LoLa . Ja podczas moich promotow do golda 1 dostałem yasuo, który miał staty 4/18/2 i jakoś nikt nie płakał u mnie w teamie i wygraliśmy ( a na nafeedowana cassio łatwo nie było ) . Jak się grać nquczysz to wyjdziesz z silvera

Opublikowano

Po pierwsze przestań "flejmić", wyzywaniem kogoś nigdy nie wygrasz gry, 

Po drugie trzeba cały czas próbować i musisz przestać myśleć, że jesteś bogiem tej gry a inni to idioci, 

Po trzecie uwierz mi, że każdy jest tam gdzie zasługuje żeby był.

Opublikowano

Po pierwsze przestań "flejmić", wyzywaniem kogoś nigdy nie wygrasz gry, 

Po drugie trzeba cały czas próbować i musisz przestać myśleć, że jesteś bogiem tej gry a inni to idioci, 

Po trzecie uwierz mi, że każdy jest tam gdzie zasługuje żeby był.

Od rozdaniu nagrod za sezon 4 nikogo nie wyzwalem -).

Widząc to jak piszesz tutaj,mogę się domyślić że zapewne dużo wyzywasz ludzi w drużynie :)

Po pierwsze zamiast zaczynać BT mogłeś skończyć LW i coś byś robił w late.

Irelia ma najwięcej asyst,mogłeś jej jakieś kille oddać.

Tak ode mnie...jeśli stać Cie na wyższą dywizję to z palcem w tyłku można wyjść wyżej.

A mówienie,że to wina drużyny jest słabą wymówką...na dodatek w silverach można łatwo carrować gry :)

Nie wyzywam nikogo stac mnie na lepsza dywizje ale co mam robic jak "Platinum V" z "maczeta" dejvuje quina i tresha po czym oddaje reda i blua?.To ze na sie na silverach latwo caruje tylko ja gram z goldem 3 i dodaje mi do teamu platyny 5 co graja na poziomie silvera 4.

Generalnie to Twoja Irelia ma 9 asyst, ktoś mógł jej tych killi oddać, miałaby golda na coś. To jest normalne, że dostajesz czasem słabszych graczy, a Twoje narzekanie na to, żeby zablokować postać po reworku jest bezsensowne, bo nie widzę na screenie żadnego żadnego gp. :D

Dlaczego to jest normalne? jak gram mecze zeby zdobyc LP do tej seri to jest wszystko spoko kazdy gra spoko patrzy na pingi jak padnie raz to 2 siedzi pod toretem i sobie farmi a nie wbija w miniony i atakuje przeciwnika = ).A gdy juz mam serie dostaje irelki 1/7 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Gdy ja miałem magiczną serię do s1 to pierwszego wygrałem można powiedzieć gg easy

Drugi mecz przegrałem widać że enemy byli lepsi każdy się starał ok.

3 to już patol fiddle na supp

Teemo mid był to premade ogółem po 1/10 mieli może ten teemo 1/7 gra 3vs5 nagle ich obydwóch wywalilo na 10min w meczu od Udyra dowiedzialem się że to taki joke riot games

Gmyru---1.png

Opublikowano

Jeżeli nie możesz wygrać gry w silverze to słabo...

Po prostu graj tym czym chesz, ksuj wszystko i solo carruj.

Do silvera polecam Caitlyn, jeśli mainujesz ADC - nikt nie wie jak do niej podejść, więc napisz w lobby "tank top or support" i niech cię peelują.

## btw. ja w silverze III miałem taki winstreak, że do golda 5 się dostałem ##

Opublikowano

Wszyscy chcieli niszczyć wardy żeby mieć większe przychody :D

Opublikowano

Jak wyjsc z silvera?

Naucz sie lepiej grac.

Jak mam sie nauczyc jak dostaje jakies gowna z platyny co robia na obrazku w 1 poscie ; )

Jeżeli nie możesz wygrać gry w silverze to słabo...

Po prostu graj tym czym chesz, ksuj wszystko i solo carruj.

Do silvera polecam Caitlyn, jeśli mainujesz ADC - nikt nie wie jak do niej podejść, więc napisz w lobby "tank top or support" i niech cię peelują.

## btw. ja w silverze III miałem taki winstreak, że do golda 5 się dostałem ##

Tak mainuje adc szczegolnie gravesa vayne :) i ogrywam takie caitlinki z platyny co mnie troche szokuje ;).

Jak wyjsc z silvera?

Naucz sie lepiej grac.

To co up nie dam rady robic za trzy dwie osoby w teamie..  

zc33og.jpg wlasnie tak niszcze te platynowe caitlinki <3

rozumiem ze tutaj tez mam sie nauczyc grac ukelwh.jpg

Wgl jest jakis program zeby nie nie dodawalo mi takich typow? albo cos zeby dawalo ludzi z dobrym kda?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie umiesz wyjść z silvera do golda, to w pełni na obecną dywizję zasługujesz. Jeżeli płaczesz będąc w obecne lidze, to do platyny w życiu się nie dostaniesz. Nie bez powodu silver jest najmniejszym elohellem.

Następnym razem pisz, że chcesz się wypłakać i wyżalić, a nie prosić o radę.

Zaś jeśli jednak pragniesz otrzymać jakąś radę, to proponuję odpuścić rankedy i poćwiczyć na normalach.

Opublikowano

Jeżeli nie umiesz wyjść z silvera do golda, to w pełni na obecną dywizję zasługujesz. Jeżeli płaczesz będąc w obecne lidze, to do platyny w życiu się nie dostaniesz. Nie bez powodu silver jest najmniejszym elohellem.

Następnym razem pisz, że chcesz się wypłakać i wyżalić, a nie prosić o radę.

Zaś jeśli jednak pragniesz otrzymać jakąś radę, to proponuję odpuścić rankedy i poćwiczyć na normalach.

Idąc tym tropem to rankedy sie gra 1v1 1v5 i zapewne jestes takim prosem ze w silverze z pewnoscia bys ugral 1v5 tarickiem zapewne jestes taki dobry ze na raz bys gral jungle bota topa mida :D.Hmm jak mam wbic ta platyne skoro mi udyr na 6 lv "dejvuje" quin po czym pada oddaje jej kila i reda oczywiscie to moja wina ze zrobil 3/9/3.Hmm tutaj nie wiem co ci odpisac troche kappa.Czyli mam sobie odpuścić normale bo mi daje do teamu jakies platynki V ktore robia 3.9.3 albo stoja na afku : > naprawde ziomek dzieki za rade moja gra sie zmienilo o 360 tysiecy stopni wielkie dzieki = )

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

@up, nie pierdol ze sie nie da... sam jak gralem kalistą,vayne i sivir to w 3 dni z bronze'a do golda sie wbilem majac winstreak 34 winy pod rząd... często takie gówna sie trafiały że szkoda gadac... ale w tej dywizji mozna carrowc wszystkim vayne,kalista,sivir,cait,jinx,graves... wszystko sie nada, adc dobrze grany i pozycjonowany moze sam ugrac mecz, wiec nei pierdol ze sie nie da... tyle w temacie, dziekuje, pozdrawiam. <3

krzychu.jpg

Opublikowano

W silverze nie gra się adc, no chyba że jesteś pewny wygranej. Możesz mieć staty 10/0, ale gdy enemy są choć trochę ogarnięci to dostaniesz focus i padniesz. Najlepiej się gra mida lub jungle według mnie. Masz wtedy bardzo duży wpływ na grę ze względu na dostęp do linii.

Opublikowano

Wszystko się da tylko jest ciężko, przegrałem już 7 serii pod rząd(przez "trolli") a wydaje mi się że staty mam dobre bo nawet jak przegrywam to mam je na + . Po prostu graj kiedyś w końcu wyjdziesz.

t5Wjng.png

Opublikowano

W silverze nie gra się adc, no chyba że jesteś pewny wygranej. Możesz mieć staty 10/0, ale gdy enemy są choć trochę ogarnięci to dostaniesz focus i padniesz. Najlepiej się gra mida lub jungle według mnie. Masz wtedy bardzo duży wpływ na grę ze względu na dostęp do linii.

taka vayne mozna samemu wygrac, sivir wrecz kaze graczom z nowotworem inicjowac, cait jesli poprawnie sie gra usuwa przeciwnego adc z gry, mozna adc ugrac jedynie jesli wie sie jak tym grac

po prost graj, w s2 mialem 100 gier, ponad 10 serii, po wygraniu w koncu do s1 w 25 gier wbilem g4 75 lp i nie chce mi sie grac, najzwyczajniej graj a nie przejmuj sie udyrami

­

Opublikowano

Spróbuj pograć trochę jaxem i wygrywać przez split push ew. ogarnij sobie azira kosmiczny dmg i w silverze jesteś w stanie wygrać team fight praktycznie solo. A co do ludzi im dalej tym gorzej siedzi taki w p3 ma 250 gier shaco i potrafi być takim dupkiem ze specjalnie ci gre przegra przy czym spotkasz go znowu i co? Pisze ci ze był w diaxie ale znudziło mu się i trolluje rankedy.

Opublikowano

1. Włącz sobie muzykę na początku rundy.

2. Weź postać typu "hypercarry" (np. Vayne).

3. Staraj się schodzić z linii i pomagać innym, oddawać im kille

Gratulacje! Twoje szanse na wygraną właśnie rosną!

PS. Vayne idź sobie na topa, łatwiej ci będzie się grało.

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...