Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp Crack 5.14 UPDATE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przed chwila ten typ co ma vipa na nulledzie dal mi minuska i myslal chyba ze sie poplacze z tego powodu :D spoko miec vipa, ale po co sie chwalic i wyzywac innych? dziecinada... 

Opublikowano

ale zamknijcie te polackie mordy wypełnione cebulą i sobie piszcie o nulledzie na nulledzie typical polacks

Opublikowano

"LeagueSharp.Loader przestał działać" 

miałem taki problem i pomogła mi inna kolejność odpalania programów tz.:

najpierw odpalamy leaguesharp (nie logujemy sie), teraz elobuddy czyli crack i potem sie logujemy i powinno smigac :D

programy odpalamy jako admin. 

Opublikowano

"LeagueSharp.Loader przestał działać" 

miałem taki problem i pomogła mi inna kolejność odpalania programów tz.:

najpierw odpalamy leaguesharp (nie logujemy sie), teraz elobuddy czyli crack i potem sie logujemy i powinno smigac :D

programy odpalamy jako admin. 

to samo pomoże na auth failed jak nie mamy -10 rep?

Opublikowano

Odpaliłem ten sposób gdy miałem 25 postów i tylko 5 repów i działa elegancko :)

edit:

żeby nie było, wyczytałem o tym na nulledzie :v

Opublikowano

Odpaliłem ten sposób gdy miałem 25 postów i tylko 5 repów i działa elegancko :)

edit:

żeby nie było, wyczytałem o tym na nulledzie :v

logujemy sie pasami z nulled.io czy z joduski?

Opublikowano

Mam pytanie.jeśli wczoraj założyłem konto na nulled to mogę używać L# bez ograniczeń, czy muszę zrobić tam repę i posty?

Opublikowano

Ziomy nie badzcie noobami, 10 repow mozna sobie samemu nabic :)

Potrzebne beda nastepujace rzeczy:

-CCleaner

-strona do tworzenia lipnych emaili np. http://www.fakemailgenerator.com/#/fleckens.hu/Wartn1956/

(najlepiej wybrac domene dayrep.com)

No to lecimy :D

Na nulled zakladamy konto, podajemy lipnie wygenerowanego maila, pozniej na tego maila przychodzi link aktywacyjny, klikamy go. Tworzymy nowe konta, gdy pojawia sie w koncu komunikat ze zalozone konto musi byc rozpatrzone przez administratora, wtedy wylaczacie przegladarke, uruchamiacie CCleanera i znow tworzycie konta, tych kont najlepiej sobie stworzyc z 5-6. Gdy juz bedziecie mieli tych 5-6 kont zalozonych, to na jednym z nich wbijacie sobie w durnych tematach jakies posty, zapiszcie sobie linki w notatniku najlepiej do 11-12 postow w ktorych wy sie udzielaliscie, gdy juz uzbieracie 25 postow to wylogujcie sie z waszego glownego konta na ktorym macie te 25 postow, jesli wylogowanie sie nie bedzie mozliwe to odpalcie CCleanera i samo was wyloguje, pozniej logujecie sie na inne utworzone wczesniej konto, wchodzicie na linki z postami w ktorych sie udzielaliscie i lajkujecie je, z jednego konta w ciagu dnia mozan chyba zlajkowac 3 posty, wiec lajkujcie kazdy post po 1 najlepiej, bo jak bedzie za duzo lajkow na jednym poscie to wam odejma po zlosci, pozniej znwo logujecie sie na inne konto i znow lajkujecie.... ii w ten sposob macie 25 postow i 10 repa, pozdrawiam AHA! Najlepiej zrobic sobie z 12-13 punktow repa w razie gdyby ktos wam po zlosci zminusowal post tak zeby zostaly w zapasie te 2-3 repy. POZDRAWIAM

Opublikowano

Mam pytanie.jeśli wczoraj założyłem konto na nulled to mogę używać L# bez ograniczeń, czy muszę zrobić tam repę i posty?

Tak musisz mieć 10 reputacji + , 25 postów i nie być z wietnamu :D

Opublikowano

Tak musisz mieć 10 reputacji + , 25 postów i nie być z wietnamu :D

Czyli 2 gry na dzień i tyle? Mi tylko chodzi o to, żeby móc grać więcej niż 2 gry na dzień

Opublikowano

Czyli 2 gry na dzień i tyle? Mi tylko chodzi o to, żeby móc grać więcej niż 2 gry na dzień

Cracka możesz używać jak i grać na nim bez limitów .. Wystarczy że spełnisz wymagania (up)

Opublikowano

A co tłumaczyć? Po prostu musisz napisać 25 postów obojętnie gdzie i byleby to nie był spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...