Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.pl

Maxrik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up 

sorry ale nie będziesz mi rozkazywał. jeśli moderator mi napiszę że mam zmienić screeny to je zmienię w ciągu 24 godzin. sorry ale szybciej nie dam rady.

W takim razie zmieniaj - czas do godziny 24:00.

Opublikowano

Taki niby rework się szykował, a tu takie dno szamba haha

Dlatego nie chciałem aby serwer powstawał na takiej nazwie, zwykłe kurestwo, ten serwer nie jest od mojej osoby, rework castiosa będzie planowany na 1/7 sierpnia.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dlatego nie chciałem aby serwer powstawał na takiej nazwie, zwykłe kurestwo, ten serwer nie jest od mojej osoby, rework castiosa będzie planowany na 1/7 sierpnia.

Sami złodzieje na tym mpc, jedni kradną nazwe, drudzy wywalają po starcie jak szmaty na hajs.

Co do złodzieja nazwy, będzie chociaż 50 online na starcie? wbiłbym się pośmiać xD

Opublikowano

To nie Rework..... grałem na starym Castiosie, to i na tym zagram :) pozdrawiam.

P.S daj jakiegoś TS'a :D

sygn2.jpg

Opublikowano

Start przeniesiony na 24 lipca z racji tego iż mam pilny wyjazd jutro a nie chciałbym żeby na starcie jakieś niespodzianki były! Na stronie można się już rejestrować.

@Zagrajmarek

Mam pytanie czy mogę prezentacje zmienić jutro rano ok. 11? Po prostu nie wyrobiłem się z tym jeszcze dziś.

Opublikowano

Start przeniesiony na 24 lipca z racji tego iż mam pilny wyjazd jutro a nie chciałbym żeby na starcie jakieś niespodzianki były! Na stronie można się już rejestrować.

@Zagrajmarek

Mam pytanie czy mogę prezentacje zmienić jutro rano ok. 11? Po prostu nie wyrobiłem się z tym jeszcze dziś.

Masz czas do 12:00, ale to już na prawdę ostatecznie bo wiem, że nie łatwo jest to wszystko zmienić.

Jak nie będzie zmienione o 12 to wywalam do kosza. :P

Opublikowano

nie polecam interesy na lewo

+ znane pliki nic nowego  nie dodaliscie od starego castiosa...

te pliki sa już nudne a zwłaszcza te stare pliki deili gdzie nie ma 100% na ulepszenie i problem z expem który jest tragiczny i znajac ze to castios to usuneliscie dungi na 200 wiec nie polecam .

w tamtej odsłonie rozdawaliscie na poczatku na 200 (ulepki) teraz teżt ak bęzie? Odradzam grania

wilowo.jpg

Opublikowano

Pod żadnym pozorem się nie rejestrujcie, kiedyś się zarejestrowałem a teraz żałuje bo mam spam na skrzynkach :/
Prawdopodobnie sprzedali e-meile zarejestrowanych by Więcej zarobić ^^

EDIT#

No chyba że chcecie sobie kupić kilogram viagry 50% taniej 

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

­Ehh ile razy ja tą samą grafike widziałem na innych prezentacjach, przecież zrobienie dobrej prezentacji przez grafika to 50-100 zł.Ja żadnych znaczących zmian od S1 nie widzę.

Ja osobiście nie zagram i wątpie aby grało na odgrzewanym kotlecie co najmniej 300 osób.

Nawet się team'em nie pochwaliłeś.Daje temu serwerowi tydzień albo nawet na zapowiedzi się skończy! :ninja: :ninja: :ninja:

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

­Ehh ile razy ja tą samą grafike widziałem na innych prezentacjach, przecież zrobienie dobrej prezentacji przez grafika to 50-100 zł.Ja żadnych znaczących zmian od S1 nie widzę.

Ja osobiście nie zagram i wątpie aby grało na odgrzewanym kotlecie co najmniej 300 osób.

Nawet się team'em nie pochwaliłeś.Daje temu serwerowi tydzień albo nawet na zapowiedzi się skończy! :ninja: :ninja: :ninja:

50 zl

chyba za 1 belke

xDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie polecam chyba trzeba porozmawiać z administracją mpc o twoim wrzucaniu prezentacji w dział publikacji :)a czemu nie polecam ponieważ syfiasta administracja jak i sam serwer na bugach 

Opublikowano

bo w downloadzie nie ma klienta z castiosa jeszcze :)

Do zamknięcia, nowa prezentacja pojawi się już w publikacjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...