Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy LoL powoli upada?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oby upadł nikt nie bedzie tesknił, tylko 12 latkowie na których ta gra jest oparta

Oj uwierz, sporo ludzi na SoloQ spotykam, i w Champion Select piszę mu IP do TeamSpeak'a. I rzadko co wbija mi jakiś dzieciak.

Jak jesteś w brązach to się nie dziwie że same dzieci są. Wbijesz Platynke lub Diamenta to zobaczysz.

Opublikowano

No ale co z tego lola masz... grasz grasz i grasz czasem wydasz kase zeby poszpanować obrazkiem ok... ale jakie masz szanse żeby być pro i żeby ci się to w jakiś sposób zwróciło ? dość małe szanse bo gdyby to było takie proste każdy mógł by robić streama zarabiać sprzedawać konta zarabiać (co jest zabronione) i w sumie pompujesz czas licząc na coś ale tak naprawde kończy się na straconym czasie i znudzeniu grą... (dzieci najwięcej pompują w tą grę) taka prawda.

Hots... blizard, który ma w dupie ludzi... żyją z abonamentów i zrobili podobnie jak w lolu...

Dota moim zdaniem, które się oczywiście nie liczy ma chyba najwięcej dobrego, jest trudna ale coś kosztem czegoś. Wyżej macie gry proste ale nic z nich nie macie, prócz zmarnowanego czasu...

Dota zaś ma itemy inny system i możesz w niej obstawiać zarobić na np gry na steamie, możesz się wymieniać i sprzedawać tak jak w cs idzie po prostu zarobić jeśli masz troszkę szczęścia lub poświecisz temu czas....

Dlatego moim zdaniem mimo że nie jest popularna to na pewno nie padnie, valve, cały ich system i ogrom pieniedzy...

Lol może podzielić wszystko jak minecraft nachapia sie kasy zwiną wrotki sprzedadzą komuś i koniec... zostaną nieliczni.

Hots ? znając blizarda... Diablo, Diablo 2, Diablo 2 lod, diablo 3 itd itp... Starcraft 2 dodatki itd itp nie zdziwie sie jak bedzie hots 1,2,4 plus DLC i inne pierdoly zeby drzeć od ludzi kase... płatności ograniczone oczywiście na czele karta kredytowa żeby j**** ludziom po kontach...

sami się zastanówcie, jeśli chodzi o stabilność możliwości dota ma ich najwiecej. A że trudna... odpowiedz sam sobie na to pytanie, czy warto się pomęczyć i coś z tego mieć... czy lepiej isć na łatwizne i wklejać na forach ss konta mam platyne, ktoś ci odpowie i co z tego masz jakas kase ? nie ale wjebalem w to 1000 zł i mam platyne... znudzi mi sie i nie bede jej miał :) strace kase i czas...

Opublikowano

No ale co z tego lola masz... grasz grasz i grasz czasem wydasz kase zeby poszpanować obrazkiem ok... ale jakie masz szanse żeby być pro i żeby ci się to w jakiś sposób zwróciło ? dość małe szanse bo gdyby to było takie proste każdy mógł by robić streama zarabiać sprzedawać konta zarabiać (co jest zabronione) i w sumie pompujesz czas licząc na coś ale tak naprawde kończy się na straconym czasie i znudzeniu grą... (dzieci najwięcej pompują w tą grę) taka prawda.

Tak to już jest, że przeważnie czas spędzony w grach jest czasem straconym. Grasz dla fun'u, nie dla pieniądza. I jakby nie patrzeć w każdej grze jest tak samo ciężko stać się "pro".

Ale tak, Riot firma niepewna, nahapią się jak minecraft sprzedadza zjebia gre albo zamkna ...

Gdyby riot był niepewną firmą to lol nie dotrwałby do 5 sezonu.

Generalnie lol ma się dobrze. Może wydaje Ci się inaczej, bo już nie ma go tyle na youtube etc.

giphy.gif

Opublikowano

w docie gra do miliona osób, w lola 6~ dziennie, wiec tak wcześnie nie upadnie.

Poza tym lol to łatwa gra jak grałeś w gry tego typu.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie mam nic do lola bo to bardzo fajna gra, ale jak by się zagłębić w sens to sami widzicie :D

Jakby się zagłębiać w sens gier to żadna nie ma sensu.

Gra jest zazwyczaj po to by się odprężyć, odstresować, rozerwać a nie po to żeby zarabiać i coś osiągać. Jakby każdy chciał coś osiągać w jakiejś tam grze to nikt by z domu nie wychodził.

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Opublikowano

Nie, lol nie upadnie, co do tych jeszcze nagród, to porównywanie troszku nie ma sensu, bo takie Valve ma w p***u gier, ogromna firma, sam Steam...
A lol? Lola ciągnie firma posiadająca na swoim koncie tylko jedną produkcję, więc nie ma co sie dziwić że dota ma tyle hajsu, a lol tyle. Co do tematu, jak widać lol nie stoi w miejscu, rozwija się, nowy HUD, mapa, ciągle nowi bohaterowie, nie ma szans aby upadł w ciągu najbliższych ~7 lat, choć kto wie, nagle, od tak, może się pojawić jakaś MOBA, bijąca na głowe wszystkie inne. Pożyjemy zobaczymy :D

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

lol upadnie , nie da rady nie ma takiej opcji , riot za dużo włożył w to roboty.

.

Opublikowano

Powiem wam zagrałem w hots...

I jestem pod wielkim WOW :)

Chyba będzie coś na co wszyscy czekali, bynajmniej nie mogę się oderwać od tej gry :)

Opublikowano

@garguleczek

Nie wiem po co tyle pier**** na temat jak Dota jest wspaniała a z ligi legend nie ma żadnego pieniądza. Są turnieje, lany itd...

Główne założenie tego tematu było pytanie; czy liga upada?

Otóz odpowiedź jest prosta - nie.

Gra ciągle się rozwija, jest duża częśtotliwość aktualizacji, przez co ludzię zostają.

Aktualnie gra odstrasza tylko pod względem community, ale na wyższym poziomie jest ono "lepsze".

Gra w nią bardzo dużo ludzi poniżej 13? lat, przez to że nie mają mózgu i wyzywają od różnych dziwnych słów a nawet nie mają pojęcia co znaczą.

Myślę że gdyby gra miała lepszy support jak i community, spokojnie mogła by zostać na kilka lat dłużej, aktualnie wróżę jej jeszcze ~3 lata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...