Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Społeczność / Klan / Gaming ?

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co powiecie na pomysł stworzenia społeczności, która zajmować będzie się tym tytułem i nie tylko. Gdzie każdy członek będzie mieć znaczenie dla reszty. Nie będziemy zamykać się jedynie na tematy Trove, przyłączyć do nas będzie mógł każdy. Głównym trzonem będzie komunikator głosowy, gdzie porozmawiamy o wszystkim. 

Główny nacisk na Trove, jednak Minecraft sądzę, że też będzie chwytliwym tematem.

W miarę rozwoju jeżeli pojawi się fajna spora ekipa zajmiemy się kwestią techniczną, czyli blogiem/forum oraz dalszym planem rozwoju, który wliczy treningi, spotkania itp.

Powstała społęczność: http://www.mpcforum.pl/topic/1442796-klangildia-trovians/

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Myślę, że z początku trudno będzie to rozkręcić, ponieważ większość tutejszych klanów jest już w bardzo zaawansowanej fazie rozwoju. Nie wiem też ile Polaków obecnie gra oraz jakie mają poziomy, a to oni najbardziej się będą tutaj liczyć. 

Opublikowano

Pomyślałem o tym, chciałem rozpocząć luźną dywagację na ten temat, dowiedzieć się co o tym sądzicie, ponieważ sporo osób szukało tutaj ludzi do wspólnej gry.

Opublikowano

Jak dla mnie najlepiej poczekać na to jak rozwinie się temat z zapisami do gry. Kiedy będzie większa fala chętnych można o czymś pomyśleć.

Opublikowano

Jak dla mnie najlepiej poczekać na to jak rozwinie się temat z zapisami do gry. Kiedy będzie większa fala chętnych można o czymś pomyśleć.

Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest być już od samego początku, by móc wszystkich jednoczyć.

Jestem za klanem, osobiście będę nagrywał filmy z tej gry, więc niejako mógłbym pomóc w promowaniu.

Bardzo dobry pomysł z nagrywaniem. Jak najbardziej przyda nam się taki członek do klanu jak Ty! :)

Opublikowano

Wkrótce zostanie stworzony klub w grze który będzie skupiał użytkowników MPC Forum w grze.

Wszystko zależy od tego jak dział się rozwinie i czy będą chętni ;)

Opublikowano

może uderzyć coś w temat ala MPC Racing Team? MPC Trove Team?

Na razie dział jest w wersji testowej, a poza tym nie mielibyśmy co robić większą grupą. Mam nadzieję, że kiedyś rozwiną bardziej te dungeony, tak aby gildie w ~10 osób mogły tam chodzić dla rankingu i dodadzą jakiś fajny system pvp. Ta gra na pewno ma potencjał stać się dobrym MMO, oby został wykorzystany.

Na razie taki mały, nieoficjalny klan jest dobrym pomysłem, zawsze będzie można dobrać kogoś do expienia albo sobie pohandlować. 

Opublikowano

Ja bym była chętna, tylko z mikro będzie u mnie problem przez jakiś czas. Najwyżej bym doszła, jak już go rozwiążę ;D

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

W klanie nie będzie nazwy związanej z MPC, będzie klimatyczna jednak nie polska.

@1361622928-U485574.pngShidame Jeżeli dokupisz mikrofon to nie będzie problemu

Ps.

Dobrze by mieć własny TS jednak ja w tej chwili nie mogę tego zapewnić.

Opublikowano

W klanie nie będzie nazwy związanej z MPC, będzie klimatyczna jednak nie polska.

@1361622928-U485574.pngShidame Jeżeli dokupisz mikrofon to nie będzie problemu

Ps.

Dobrze by mieć własny TS jednak ja w tej chwili nie mogę tego zapewnić.

Jestem w stanie zapewnić Nam odpowiednią strefe na dobrym i pewnym teamspeaku z dobrą obsługą (u mnie) więcej info, pw. Dogadamy się @Beryfes

­

Opublikowano

nie jebac takie cos a w szczegolnosci porownywanie trove do minecrafta i laczenie tego jakos z tym 3 razy nie 

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Wkrótce zostanie stworzony klub w grze który będzie skupiał użytkowników MPC Forum w grze.

Wszystko zależy od tego jak dział się rozwinie i czy będą chętni ;)

przejmujemy pałeczke tworzenia klubu, zajmiemy się tym z @Beryfes tylko dajcie nam możliwość :) 

­

Opublikowano

Got Banned - ,,laczenie tego jakos z tym"

Jak coś krytykujesz, to się chociaż postaraj, żeby to brzmiało logicznie, a przekleństwa w twojej wypowiedzi uniemożliwiają mi branie cię na poważnie.

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...