Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym jest Trove?

STVNEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co mi tam, skusz się i zagram bo zapowiada sie fajnie. Martwi mnie tylko mechanika gry.

Zapraszamy zatem do Nas, Trowianie - znajdziesz w tym dziale na forum. Polecamy się :)

­

Opublikowano

Jeżeli wgrasz Texture Pack oraz inne sprawy poprawiające grafikę w Minecraft, będzie wyglądać podobnie a nawet lepiej.

A Trove to Voxel MMO a nie MMORPG

Oczywiście ss z Bety lub z Alphy. Ta tych wersjach grafika też nie była powalająca

Opublikowano

Na beta testach były bossy, w 5 osób z max lvl było ciężko takiego ubić. By się do nich dostać potrzebowaliśmy jakiegoś specjalnego portalu i klucza. Od roku nie gram w to, więc ciężko mi powiedzieć.

Masz na mysli Shadow Arene ;)

Mozna ja znalezc na u1+ z tego co mi wiadomo ;)

x

Opublikowano

Warto w to grac? Bo na filmikach jak widze to jeden mobek jest na 100 hektarow :s

Na mapie są zaznaczone dungeony. 

Opublikowano

W sumie gra ciekawie się zapowiada...

Ale pobierać Steama na którym jest Trove + Glypth + Grę to trochę przegięcie.

Żeby zagrać w 1 grę muszę mieć specjalnie ich sklep z kilkoma grami.

Tym odpada pewien procent osób z tej gry

TEMAT

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

z tego opisu gry , zachęciło mnie do gry w Trove i zobaczę co to jest :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolory klocków można po stworzeniu odpowiednich craftingów (Builder's Crafting Table) można zmieniać dowolnie koloru Primal (a więc pierwszych, głównych) klocków na każdy inny dostępnym

Jeśli pomogłem Tobie zrozumieć Twój problem, nawet w obojętnie inny sposób, możesz dac mi '+', ale nie musisz, chociaż to pomoże ludziom zauważyć, że to pisze osoba, która ma dobre poważanie u innych i zaufają mu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...