Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Crack

aWo1989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, spłynąłem po tej fali konstruktynej krytyki (Kappa)

za udostępnianie ss'ów z konfy "L# Staffu" też możesz wylecieć.

Wow, widzę, że wiesz co ja mogę, a co nie lepiej niż ja sam ;D
Przecież uzgadniamy każdy wypuszczony screen, lel

Z tego co pisałem z częścią devów to mają ciebie i twój angielski dość, niedługo możesz stracić "posadę"  B).

> Część devów
inb4 tylko Sebby
Jaki angielski, wut, o czy ty teraz mówisz?

PRZEPISANY XDDDDDDD

???
Conajmniej częściowo, tak
Ale to ze względu na masę chińskich cracków, ten od lostit po prostu... dowalił do pieca xD

Uważa się za boga bo ma supporta na jodusce  :D

Ta ranga aż tak wiele nie znaczy, liczą się osoby które dzięki niej poznałem ;)

Najwyżej 2 dni, myślisz że to jest jakiś większy problem? To że nie był wcześniej publikowany, to nie za sprawą s**t zabezpieczeń Szwabów.

Zobaczymy, topkek ;)

Wszystkie supporty z Polszy to gówniaki a co myślicie. Wszędzie ale to wszędzie do polskiego supportu zatrudniają półmózgów a przykładem jest support Riot Games, Blizzard i inne. W sumie niby nie ma co porównywać supportu L# do poważnych firm pokroju Blizzarda ale opierdalaniem się i kompetencjami dorównują sobie nawzajem.

No może bez przesady, ale... coś w tym jest ;-;

"Przepisanie / poprawienie auth nie jest czymś wielkim xD" - Skąd możesz o tym wiedzieć, skoro się tym nie zajmujesz? XDDD

Bo rozmawiam z ludźmi.. tak jak ty

Opublikowano

Dobra, spłynąłem po tej fali konstruktynej krytyki (Kappa)

Wow, widzę, że wiesz co ja mogę, a co nie lepiej niż ja sam ;D

Przecież uzgadniamy każdy wypuszczony screen, lel

> Część devów

inb4 tylko Sebby

Jaki angielski, wut, o czy ty teraz mówisz?

???

Conajmniej częściowo, tak

Ale to ze względu na masę chińskich cracków, ten od lostit po prostu... dowalił do pieca xD

Ta ranga aż tak wiele nie znaczy, liczą się osoby które dzięki niej poznałem ;)

Zobaczymy, topkek ;)

No może bez przesady, ale... coś w tym jest ;-;

Bo rozmawiam z ludźmi.. tak jak ty

Czy osoby które "poznałeś" mogą poręczyć że ZNAJĄ kogoś pod pseudonimem Wiciaki? czy po prostu to napisałeś bo raz do nich na skype na dev chacie napisałeś ?

@Wiciaki

auth tomorrow -2013 ~joduskame

graphic.png

Opublikowano

Czy osoby które "poznałeś" mogą poręczyć że ZNAJĄ kogoś pod pseudonimem Wiciaki? czy po prostu to napisałeś bo raz do nich na skype na dev chacie napisałeś ?

@Wiciaki

auth tomorrow -2013 ~joduskame

jaki dev chat, nie mówię o dev chat lel, nie gadam z devami za dużo

Edit: Jedynie z senior dev co kodzą sdk/loadera itp gdy coś potrzebuję, tych wszystkich contributorów/devów to mało/wybiórczo xD

Nie wiem no, nie muszę Ci nic udowadniać, wejdź na forum i spytaj losowe osoby o mnie jak chcesz śledztwo prowadzić xD

Opublikowano

jaki dev chat, nie mówię o dev chat lel, nie gadam z devami za dużo

Edit: Jedynie z senior dev co kodzą sdk/loadera itp gdy coś potrzebuję, tych wszystkich contributorów/devów to mało/wybiórczo xD

Nie wiem no, nie muszę Ci nic udowadniać, wejdź na forum i spytaj losowe osoby o mnie jak chcesz śledztwo prowadzić xD

nie interesuje mnie jakis pleban z polski to ustalmy na poczatek, poznalem ludzi ale nie developerow etc, to zajebiscie stary tez poznalem ludzi wszyscy maja status user i sa zajebistymi goscmi tylko ze to moje multi

graphic.png

Opublikowano

nie interesuje mnie jakis pleban z polski to ustalmy na poczatek, poznalem ludzi ale nie developerow etc, to zajebiscie stary tez poznalem ludzi wszyscy maja status user i sa zajebistymi goscmi tylko ze to moje multi

xDDDDDDDDDDD

podkreśliłem że niższych dev nie znam wszystkich dobrze, znam czerwonych/czarnych/niebieskich + starszą grupę senior dev + co ważniejszych contribów

ale z kim ja się w tym momencie kłócę xD

Opublikowano

Dyskusja/temat dotyczy update, a nie użytkownika o nazwie Wiciaki.

Rozmawiajcie na temat, żeby cała zawartość przez brak merytorycznej treści nie wylądowała w koszu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

xDDDDDDDDDDD

podkreśliłem że niższych dev nie znam wszystkich dobrze, znam czerwonych/czarnych/niebieskich + starszą grupę senior dev + co ważniejszych contribów

ale z kim ja się w tym momencie kłócę

Prosze cie... kazdy z devow Cie tam nie lubi bo jestes pizda i lizesz kazdemu dupe, stad ten support. "znam wszystkich dobrze" no panie.. zes dojebal teraz... slyszales o nich i tu sie konczy twoja wiedza o tym co robia i kim sa...

Opublikowano

W takim razie zamykamy.

Szerzy się spam/flamewar, przez co obecność tematu nie przyniesie żadnych korzyści dla działu.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...