Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Crack

aWo1989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie, cracka już nie będzie potwierdzone przez lostit

Tak, tak... Dlaczego ma go nie być? Zależy co staff joduski zmienił w zabezpieczeniach.

Opublikowano

Tak, tak... Dlaczego ma go nie być? Zależy co staff joduski zmienił w zabezpieczeniach.

Cały system auth został przepisany/napisany od nowa już kilka dni temu, teraz czeka tylko na wypuszczenie ;)

Opublikowano

Czyli czekamy już tylko na elobuddy! kappa ;v

Jak to wyjdzie w ciągu najbliższych tygodni to.... zdziwię się :D

Spokojnie, następny publiczny crack będziecie mieli pewnie znowu za 6 miesięcy xD

Opublikowano

Cały system auth został przepisany/napisany od nowa już kilka dni temu, teraz czeka tylko na wypuszczenie ;)

Zanim zrobili pierwszy auth system minęło pół roku a teraz napisali nowy w tydzień? Dobre sobie.

Opublikowano

Spokojnie, następny publiczny crack będziecie mieli pewnie znowu za 6 miesięcy xD

Tak jak mówiłem :))

Opublikowano

Hahahahahah. motzna beka z tych co sieją ferment że nie będzie cracka i że niby nowy auth opracowany :v :V , tylko teraz pytanie czemu sam lostit napisał że update'y po 5.13 będą na ich auth serverze? poza tym nawet jak napisali nowy auth to czemu lostit nie miałby sam zaktualizować do 5.14? ? Poza tym nowy system auth nic im nie da przecież lostit może działać na starym auth o czym pisał na shoutboxie :D A jakoś specjalnie mi się nie widzi żeby od nowa pisali program panowie od L#, bo lostit mógłby na starym L# kontynuować działalność, chyba żeby kazaliby developerom wszystkie skrypty przerobić xD  xD  xD

Opublikowano

lostit nie może kontynuować na własną rękę aktualizowania core bo najnormalniej w świecie nie ma do niego dostępu, lel, gdyby miał to by nie musiał crackować tylko by usunął te linijki odpowiedzialne za autoryzację

Przepisanie / poprawienie auth nie jest czymś wielkim xD

Tym bardziej, jak hajs ucieka

Dla niedowiarków dam potem screena ze staff chatu, jak wejdę na PC

Opublikowano

lostit nie może kontynuować na własną rękę aktualizowania core bo najnormalniej w świecie nie ma do niego dostępu, lel, gdyby miał to by nie musiał crackować tylko by usunął te linijki odpowiedzialne za autoryzację

a ja rozmawialem na ts3 z deweloperem l# o nicku Sebby i nie wspomniał ani słowem o auth systemie a on napewno wie wiecej niz jakis pacholek ;]
Opublikowano

a ja rozmawialem na ts3 z deweloperem l# o nicku Sebby i nie wspomniał ani słowem o auth systemie a on napewno wie wiecej niz jakis pacholek ;]

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hurr durr Sebby wielki developer z wtykami wszędzie bo zrobił aio

Opublikowano

A ten crack myślisz że ile trwa? To nie było tak że oni go nie umieli scrackować (jak się pojawił auth system z forum) tylko poprostu rejestracja i tak była co jakiś czas otwarta a subskrypcje nie były jeszcze wdrożone. 

Opublikowano

Kiedy L# był darmowy nie miał on żadnych zabezpieczeń, kompletnie, nikomu też nie kwapiło się cracka wtedy fixnąć bo po co

Teraz cracki publiczne znikają po 1 patchu so :D

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hurr durr Sebby wielki developer z wtykami wszędzie bo zrobił aio

istnieje konfa na Skype "l# head developers" gdzie dyskutuje sie o takich sprawach
Opublikowano

istnieje konfa na Skype "l# head developers" gdzie dyskutuje sie o takich sprawach

Istnieje konfa L# Staff gdzie śmieje się z takich spraw I ludzi xD

Opublikowano

Ej ale serio ktoś wie skąd wziął się ten cały Wiciaki, bo masz kolego 30 postów nie wiem wogóle skąd się wyrwałeś, a sypiesz takimi wiadomościami jakbyś normalnie miał wtyki wszędzie, nie że nie dowierzam, ale 30 postów to możesz być trollem za przeproszeniem. A co do tematu lostit pisał że każdy następny patch L# będzie od razu przez auth patchowany więc nie wiem po co miałby takie coś pisać jakby się bał że na następny patch L# zostanie zmieniony, a co do EB ma on być już od kurna kilku patchy a ciągle jakoś nie widzę konkretów dlatego radzę się na niego za prędko nie napawać

Opublikowano

Ej ale serio ktoś wie skąd wziął się ten cały Wiciaki, bo masz kolego 30 postów nie wiem wogóle skąd się wyrwałeś, a sypiesz takimi wiadomościami jakbyś normalnie miał wtyki wszędzie, nie że nie dowierzam, ale 30 postów to możesz być trollem za przeproszeniem. A co do tematu lostit pisał że każdy następny patch L# będzie od razu przez auth patchowany więc nie wiem po co miałby takie coś pisać jakby się bał że na następny patch L# zostanie zmieniony, a co do EB ma on być już od kurna kilku patchy a ciągle jakoś nie widzę konkretów dlatego radzę się na niego za prędko nie napawać

To jest Support na jodusce (dlatego może zapraszać ludzi bez ograniczeń dot. ilości zaproszeń).

Opublikowano

PRZEPISANY XDDDDDDD

Najwyżej 2 dni, myślisz że to jest jakiś większy problem? To że nie był wcześniej publikowany, to nie za sprawą s**t zabezpieczeń Szwabów.

Zmienią się co najwyżej offsety oraz adres strony która robi za auth / bazę użytkowników.

Do czego nie ma dostępu kurwiu? loader musi się łączyć ze stroną, to samo auth przy injectcie, wychwycenie tego jest bardzo proste.

Na dodatek myślisz że nikt nie będzie mieć dostępu do core? Mylisz się, bengine.dll w BoLu też jest spackowane VMProtectem i ludzie dawali z nim radę ;).

Do LostIta również trafił unpackowany core .dll sharpa, między innymi dlatego wziął się za robienie cracka, ale nieważne.

Hajs nie ucieka tobie tylko developerom, więc crack powinien cię c***a obchodzić.

"Przepisanie / poprawienie auth nie jest czymś wielkim xD" - Skąd możesz o tym wiedzieć, skoro się tym nie zajmujesz? XDDD

Istnieje konfa L# Staff gdzie śmieje się z takich spraw I ludzi xD

K***a drugi vaginus XDDD.

Z tego co pisałem z częścią devów to mają ciebie i twój angielski dość, niedługo możesz stracić "posadę" B).

+ za udostępnianie ss'ów z konfy "L# Staffu" też możesz wylecieć.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Uważa się za boga bo ma supporta na jodusce :D

PRZEPISANY XDDDDDDD

Najwyżej 2 dni, myślisz że to jest jakiś większy problem? To że nie był wcześniej publikowany, to nie sprawa s**t zabezpieczeń Szwabów.

Zmienią się co najwyżej offsety oraz adres strony która robi za auth / bazę użytkowników.

Do czego nie ma dostępu kurwiu? loader musi się łączyć ze stroną, to samo auth przy injectcie, wychwycenie tego jest bardzo proste.

Na dodatek myślisz że nikt nie będzie mieć dostępu do core? Mylisz się, bengine.dll w BoLu też jest spackowane VMProtectem i ludzie dawali z nim radę ;).

Do LostIta również trafił unpackowany core .dll sharpa, między innymi dlatego wziął się za robienie cracka, ale nieważne.

Hajs nie ucieka tobie tylko developerom, więc crack powinien cię c***a obchodzić.

"Przepisanie / poprawienie auth nie jest czymś wielkim xD" - Skąd możesz o tym wiedzieć, skoro się tym nie zajmujesz? XDDD

K***a drugi vaginus XDDD.

Z tego co pisałem z częścią devów to mają ciebie i twój angielski dość, niedługo możesz stracić "posadę" B).

Kur.wa rzeczywiście :D , ładnie wam odwala mając tą nic nie znaczącą rangę supporta

Opublikowano

Jak nie będzie cracka ani EB przez pare dni to kupie L# znowu na tydzień, bo na c**j mam płacić skoro jest crack i od c**ja ludzi biega na skryptach?

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Wszystkie supporty z Polszy to gówniaki a co myślicie. Wszędzie ale to wszędzie do polskiego supportu zatrudniają półmózgów a przykładem jest support Riot Games, Blizzard i inne. W sumie niby nie ma co porównywać supportu L# do poważnych firm pokroju Blizzarda ale opierdalaniem się i kompetencjami dorównują sobie nawzajem.

A lostit pamiętam jak jeszcze pisał, że zobaczy co w trawie piszczy i będzie próbówał a jak nie to zapowiadał, że ma wyjść na patch 5.14 EloBuddy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...