Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Smite] Zarabianie klejnotów (gemsów)

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8NDhgPt.png

Witam!

Z racji tego, że stary poradnik nie był od dawien dawna aktualizowany i dotyczył niezbyt działającej metody zarabiania wirtualnej waluty w grze, postanowiłem zaktualizować i poszerzyć trochę informacji dot. tego sposobu zdobywania gemów. Sam się przekonasz, że nie ma nic prostszego! 

Zapraszam do lektury!

CwV1ZfC.png

Po pierwsze, upewnij się, że posiadasz telefon na kartę na którym posiadasz środki których nie używasz, bądź są Ci niepotrzebne. 

Reklamodawcy przeważnie pobierają opłaty subskrypcyjne (wystarczy je wyłączyć jednak mogą przychodzić szybciej)

Autor poradnika nie odpowiada za ewentualne poniesione koszty, wszystko jest zawsze opisane w regulaminie na stronie reklamy.

Wszystko jest proste, wspierane przez sam Hi-rez. Reklamodawca w zamian za wykonanie jakiejś czynności wysyła nam ustaloną ilość waluty premium.

A więc, jeśli już posiadasz kartę, telefon oraz wiesz mniej więcej o co chodzi, możemy przystąpić do pracy.

Po uprzednim zalogowaniu wejdź na stronę: https://account.hirezstudios.com/rewards/smite.aspx

Powinna Tobie się pojawić taka strona:

ED7UsvQl.png

Teraz, wybierz interesującą Cię ofertę. W tym poradniku jednak skupmy się na ofertach SMS.

qR3KcnEl.png

Teraz wystarczy wpisać numer telefonu. Na numer telefonu przyjdzie kod PIN który należy wpisać.

Uwaga! Przy każdym kroku:

1) Wpisanie numeru telefonu

2) Wpisanie kodu PIN

3) Końcowa strona po wpisaniu kodu PIN

Zrób zrzut ekranu i go zapisz!

W razie gdyby gemy nie przyszły w wyznaczonym przez sponsora terminie, należy to zgłosić do obsługi SuperRewards!

Którą znajdziesz pod przyciskiem "Get Help" (patrz obrazek numer 1).  Należy wtedy (a przeważnie tak jest) wejść na tę stronę i obok oferty którą wypełniliśmy kliknąć "Help". Wklej tam wszystkie dowody wypełnienia danych kroków i opisz problem. Przeważnie zgłoszenie jest rozpatrywane w przeciągu 24 godzin od poniedziałku do piątku w godzinach nocnych.

Czy to działa?

Tak jak na poniższym screenie.

vP4zTz0.png

Mam nadzieję, że poradnik okazał się pomocny i rozwiał wszelkie wasze wątpliwości co do zarabiania gemsów.

Dziękuje za przeczytanie.

Opublikowano

mając kasę na fonie nie udaje mi się zrobić tych reklam i jakbyś mógł dodać inne sposoby też by się nic nie stało ;)

Opublikowano

@Lukora Oprócz Sponsor Pay (który nie działa) pozostałych nie próbowałem bo mają małą ofertę reklam.

Czemu Ci nie działa? Nie rozumiem :P

Opublikowano

@Lukora Oprócz Sponsor Pay (który nie działa) pozostałych nie próbowałem bo mają małą ofertę reklam.

Czemu Ci nie działa? Nie rozumiem :P

no po prostu wziąłem telefon który znalazłem gdzieś na strychu kupiłem do niego starter potwierdzenia mi przychodziły ale gemów ni ma 

Opublikowano

Tak jest w 80% przypadkach. Należy do nich napisać, podać numer telefonu, kod oraz ss'a z wykonanej ankiety czy czegoś tam. W ciągu 24h powinni przyznać Tb gemy.

no to panie wyobraź sobie że czekam już 3-4 miech

Opublikowano

@Kendy Innych sposobów nie ma (no chyba, że kupno)

Grafiki są czytelne, na pewno bardziej przejrzysty poradnik. Poprzedni odnosił się do "Sponsor Pay" na starej stronie internetowej.

Nie było tam nawet wyjaśnione co zrobić gdy nie otrzymamy waluty ;)

@Miyoshi Nie czyta PIN? :v

Nie działające powinny być usuwane.

Opublikowano

Nie czytelne  grafiki + ­http://www.mpcforum.pl/topic/965835-zarabianie-gems%C3%B3w/kopia poradnika tylko dodałeś od sb screeny

@ Topic

nie przydatne wole inne sposoby

Kendy, to jest odświeżenie a nie od razu kopia. Tam wygasła grafika itd., a tu wszystko pięknie widać. :) 

Poradnik super zrobiony - grafika estetyczna, treść zrozumiała i konkretna. Aż chyba zacznę z tego korzystać.

Leci like, bo bardzo mi się to spodobało. ;) 

Opublikowano

Tak mi się nie chce robić tego poradnika wnerwiająca ramka trudno całe zdj wstawie ... 

@ Topic

Są inne sposoby­

Opublikowano

@Kendy Innych sposobów nie ma (no chyba, że kupno)

Grafiki są czytelne, na pewno bardziej przejrzysty poradnik. Poprzedni odnosił się do "Sponsor Pay" na starej stronie internetowej.

Nie było tam nawet wyjaśnione co zrobić gdy nie otrzymamy waluty ;)

@Miyoshi Nie czyta PIN? :v

Nie działające powinny być usuwane.

A wiesz, że z turniejów można ez załatwić sobie sporo gemów? Wystarczy poszukać odpowiedni turniej...

Opublikowano

@Szugones To jest ta sama sprawa co z konkursami.

Trzeba mieć skilla, a tutaj nie trzeba nic.

jak umiesz szukać to wystarczy mieć marne 2000 elo i wygrywać spokojnie turnieje... na przykład turniej dmbrandona 2 vs 2 do 2 killi na assaulcie 

Opublikowano

Nie wszyscy mają 30lvl

Nie wszyscy mają 2000 elo

Nie wszyscy chcą tracić czas na turnieje

więcej czasu stracisz na te beznadziejne ankiety niż na turniej a z turnieju będziesz mieć jeszcze więcej profitu ale dla takich ludzi jak ty to chyba jednak nie znajdzie się jakiegokolwiek turnieju

Opublikowano

@Szugones Wypraszam sobie takich komentarzy w moją stronę. Lista zarobionych przez moją osobę gemsów mówi sama za siebie, a poświęciłem na to niespełna 10 minut. Nie chcesz skorzystać - idź na te turnieje.

Opublikowano

@Szugones Wypraszam sobie takich komentarzy w moją stronę. Lista zarobionych przez moją osobę gemsów mówi sama za siebie, a poświęciłem na to niespełna 10 minut. Nie chcesz skorzystać - idź na te turnieje.

ze wszystkich moich turniejów zarobiłem ponad 20k gemów przy tym dobrze się bawiąc to mówi samo za siebie a ty powtarzałeś cały czas mechanicznie jedną czynność...

Opublikowano

@Szugones Cieszę się, że turnieje przynoszą Ci wielką satysfakcję i jest to Twój sposób na zarabianie gemsów.

Nie mogę zaprzeczyć, że wygrana to powód do satysfakcji. Pragnę tylko zaznaczyć, że temat tego nie dotyczy.

A nie każdy Gracz musi być z początku pro elo i lecieć na turnieje.

Opublikowano

ze wszystkich moich turniejów zarobiłem ponad 20k gemów przy tym dobrze się bawiąc to mówi samo za siebie a ty powtarzałeś cały czas mechanicznie jedną czynność...

To jest poradnik o zarabianiu gemów z reklam, nie rozumiem po co zaczynasz dyskusję o turniejach.

@topic

Z dwóch ofert od razu dostałem gemy, z reszty nie ;_;. Trzeba supportowi podać screenshot z smsa?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...