Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Smite] Zarabianie klejnotów (gemsów)

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gemy przychodzą Ci po takim czasie jaki jest podany w ofercie, czy trzeba czekać dłużej? 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Z własnego doświadczenia wiem, że nigdy nie przychodzą po takim czasie (są wyjątki ale baardzo rzadko)

Ja zawsze piszę do supportu i zwykle na drugi dzień są.

Opublikowano

@Damian

Nie trzeba mieć 30 lvl, ja na 11 robiłem. Jeżeli ktoś gra w Smite np. 2-4h dziennie, to na pewno nie straci czasu na turnieje, skoro taki 1 v 1 robi się w ok. 4h oraz do brania udziału w turnieju zachęcają nagrody- zazwyczaj 1 mc. 800 gemsów, 2 mc. 600 gemsów, 3 mc. 200 gemsów(mogą być też skiny od 250 gemsów w górę. Ja zamiast robić zwykłe meczy, czy ligówki wolałbym pójść na taki turniej.

@topic

Przydatny poradnik, możesz dodać sposób Peanuts Labs (jeżeli on tobie działa).

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Działa tylko SuperRewards z tych co testowałem.

Osoba która nigdy nie miała styczności z grami MOBA na pewno nie pójdzie na turnieje, tak jak mówiłem - poradnik tego nie dotyczy.

Opublikowano

Możesz dać inny sposób ?

Prostszego sposobu nie będzie, no chyba, że sam kupisz gemsy. Ew. zostały różnego rodzaju eventy, czy 200 darmowych gemsów za Curse Voice oraz ESL, ale to dla b. dobrych graczy.

Live a life you'll remember.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kojarzę ten sposób, lecz nie mogę potwierdzić jego poprawnego działania. Mi na przykład gemy nie doszły.

Podobny obraz

• Aive zmienił(a) tytuł na [Smite] Zarabianie klejnotów (gemsów)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...