Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane Technikiem] Zrobie Panel www serwera dla użytkowników ts3

karox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od jakiegoś czasu tworzę panel www ts3 dla użytkowników.

Panel zawierały możliwość:

-Wybrania interesujących rang

-Automatycznego stworzenia kanału

-Automatycznego usunięcia kanału po określonym czasie nieobecności 

-Zgłoszenia innego użytkownika

-Zarządzania swoim kanałem 

-Inne opcje które jeszcze przyjdą do głowy  :D

Z chęcią podjąłbym współprace z właścicielem większego serera.  :D

Jeżeli byłbyś tym zainteresowany napisz komentarz lub PW  :D

W tym momencie prezentuje się tak:

Wy26MdJ.jpg

Opublikowano

­Ile byś chciał za taki skończony panel + pomoc techniczna?

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj, na ten czas nie sądzę aby było to godne uwagi, pomyśl trochę nad funkcjami lub zleć komuś wymyślenie ich.

Jednak całościowo jest to średnio wykonane można by było wprowadzić dużo poprawek wizualnych jak i od strony kodu, rozwiązać całkiem inaczej identyfikacje, logowanie. :)

Opublikowano

Witaj, na ten czas nie sądzę aby było to godne uwagi, pomyśl trochę nad funkcjami lub zleć komuś wymyślenie ich.

Jednak całościowo jest to średnio wykonane można by było wprowadzić dużo poprawek wizualnych jak i od strony kodu, rozwiązać całkiem inaczej identyfikacje, logowanie. :)

ale po co robić logowanie jak można zrobić odczytywanie bez żadnego logowania? ;p

Opublikowano

ale po co robić logowanie jak można zrobić odczytywanie bez żadnego logowania? ;p

Danielu, tak wiem, ale co gdy wejdzie 2-ch użytkowników z tego samego adresu IP?

Wtedy będzie brało losowo,a tak to użytkownik wybierze jak chce się zalogować i na które konto.

Opublikowano

Danielu, tak wiem, ale co gdy wejdzie 2-ch użytkowników z tego samego adresu IP?

Wtedy będzie brało losowo,a tak to użytkownik wybierze jak chce się zalogować i na które konto.

Nope, da się dopisać do tego moduł który to ogarnie  :rolleyes:

Opublikowano

Tak wiem wizualnie nie jest super ale to jest robione na szybko dla zainteresowanych oczywiście będzie możliwość zrobienia ładniejszej oprawy :D Nad systemem rejestracji właśnie pracuję i będę chciał właśnie zrobić takie przekierowanie bez rejestracji, nie wiem czy mi się uda ale spróbuję. Dopiero wróciłem z wakacji i biorę się za ten panel, jeżeli ktoś by miał jakieś propozycje to piszcie w komentarzach. Będę wdzięczny.  ;)

Jeszcze jeśli ktoś dobrze zna css, potrafiłby zrobić fajny design i chciał pomóc w tworzeniu panelu to zapraszam na PW. :D

@KlassKai..

Z twojej wypowiedzi wnioskuję że ogarniasz programowanie i chciałbym żebyś to ocenił :D Oczywiście jeżeli ktoś jeszcze wie o co chodzi niech napisze swoją opinię.

exJarR3.jpg

Opublikowano

Tak wiem wizualnie nie jest super ale to jest robione na szybko dla zainteresowanych oczywiście będzie możliwość zrobienia ładniejszej oprawy :D Nad systemem rejestracji właśnie pracuję i będę chciał właśnie zrobić takie przekierowanie bez rejestracji, nie wiem czy mi się uda ale spróbuję. Dopiero wróciłem z wakacji i biorę się za ten panel, jeżeli ktoś by miał jakieś propozycje to piszcie w komentarzach. Będę wdzięczny.  ;)

Jeszcze jeśli ktoś dobrze zna css, potrafiłby zrobić fajny design i chciał pomóc w tworzeniu panelu to zapraszam na PW. :D

@KlassKai..

Z twojej wypowiedzi wnioskuję że ogarniasz programowanie i chciałbym żebyś to ocenił :D Oczywiście jeżeli ktoś jeszcze wie o co chodzi niech napisze swoją opinię.

exJarR3.jpg

Tak sobie patrze i zastanawiam się nad sensem tych ciasteczek, ja miałbym całkiem inny plan pod to, który mógłbym zrealizować. Również ogarniam cssa, niestety teraz jestem bardzo zajęty, lecz mogę Ci znacznie pomóc zgłoś się do mnie na gg. Mam pare fajnych rozwiązań. GG: 35694104

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...