Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban 7dni za kick?

Rav3.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj, dostałem unbana po 7dniach, za zadanie dużej liczby dmg swojemu teamowi, gram dzisiaj po unbanie i trafiły się dwa czity w teamie to dostali od nas kicka, po meczu widzę, że moje konto zostało zablokowane ponownie na 7dni za nadużywanie opcji kick, to jest chore, może niech zlikwidują tą opcję, skoro za jej normalne używanie można dostać bana. Można się jakoś od tego odowołać, albo napisać chociaż do supportu żeby zrobili coś z tymi banami za kicki?

Opublikowano

Zanim ci odpiszą, to te 7 dni minie, tak to już jest B)

Używaleś tej opcji zbyt wiele razy, sam już jednego takiego bana wyrwałem (można też dostać za to, że jest się kickowanym).

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

No to kur** z*********e nie pogram sobie przez kolejne 7dni za to że kicknąłem zyeba z czitami. Niech lepiej poprawią te overwatche,  ludzie po 500h mają a latają dalej odpaleni, bo muszą mieć minimum te x reportów, które resetują się po jakimś czasie.

Opublikowano

Bo CS:GO to jest najbardziej gówniana gra... nie wiem czm jest ona tak lubiana jak o wiele wiele wiele wiele wiele wiele lepsza jest wersja 1.6... może gorsza grafika itp. ale jest o wiele mniej odpałów i nie dostajesz bana za BYLE GÓWNO. Tak hejtujcie... CS:GO to największe gówno na świecie i nwm czm to ma taką popularność... Już minecraft jest lepsze od tego :) Tyle ode mnie na temat tej zjebanej gry...

Opublikowano

Dlatego każdy szanujący siebie gracz kupuje ESESA (powyżej LE) albo gra na Faceitach lub CEVO, a nie mm.

Nie musieliście wyrzucać haxów, bo i tak mecz cofnęłoby. 

­

Opublikowano

Dlatego każdy szanujący siebie gracz kupuje ESESA (powyżej LE) albo gra na Faceitach lub CEVO, a nie mm.

Nie musieliście wyrzucać haxów, bo i tak mecz cofnęłoby. 

Wiem, że mecz z haxami cofa, jeśli overwatch wykryje, ale po co tracić czas do 15 rundy? Zaoszczędziłem 10min na haxach a mam bana na 7dni - logika volvo

Za często kickowałeś, więc bana dostałeś. Za nic banów się nie dostaje. 

No, dużo wniosłeś do tematu, za nic ich nie kickowałem, więc zanim napiszesz następną głupotę to się zastanów.

Opublikowano

Tak to już jest, chłopie nie jesteś sam.

Sam miałem podobne sytuacje, ale nic z tym nie zrobisz, możesz płakać i tak Ci to nic nie da.

Taki jest ich system banów, nic na to nie poradzisz.

Ban zostanie, bo jakby nawet chciałbyś się odwołać to przyślą Ci wiadomość, że tego nie zrobią.

Będziesz jeszcze o coś pytał? Bo trochę spam się tu robi.

@Rav3.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...