Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot problem z hudem

dawidelodawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz dokładniej wyjaśnić swój problem czy nie działają ci Hudy wbudowane w xenobota bo w samych skryptach od solida niema Hudów trzeba używać zewnętrznych np. od jebanej sprzedajnej szmaty Jxscripta

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Możesz dokładniej wyjaśnić swój problem czy nie działają ci Hudy wbudowane w xenobota bo w samych skryptach od solida niema Hudów trzeba używać zewnętrznych np. od jebanej sprzedajnej szmaty Jxscripta

Co do jxscript to nie moge aktywować konta na stronie i nie moge nic pobrać

polecam wrzucić screena z tym czego dotyczy problem bo nic nie wytłumaczyłeś

Jakiś czas temu jak ładowałem skrypty z solidscript to w niektórych skryptach ładował mi sie hud a teraz nie ładuje mi sie w żadnym co tu wyjaśniać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do jxscript to nie moge aktywować konta na stronie i nie moge nic pobrać

Jakiś czas temu jak ładowałem skrypty z solidscript to w niektórych skryptach ładował mi sie hud a teraz nie ładuje mi sie w żadnym co tu wyjaśniać

Aby zarejestrować się na stronie tej pazernej k***y trzeba wpisać passy odpowiadające tym z Forum xenobota + tu jest objaśnienie

http://www.mpcforum.pl/topic/1384499-tut-nie-dzia%C5%82aj%C4%85-ci-skrypty-od-jxscripts-itp/

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...