Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe sety broni boooooo

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie obchodzi mnie zbytnio co kto sobie pomyśli a temat mogę podbijać przy okazji bronić swojego zdania. (:

Bronisz swojego zdania ... Gdybyś pierwszy nie "skakał" tutaj, to byś nie musiał go bronić. 

lepszych setów nigdzie nie widziałem ;d zaiste :D

teraz żeby tylko takie dali na Argentus.pl albo zrobili jakiegoś priva z takimi setami xD

Dzięki, lepsze z pewnością gdzieś są, ale swoich też nie uważam za najgorsze, kilka poprawek i by były jeszcze lepsze ;P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lepszych setów nigdzie nie widziałem ;d zaiste :D

teraz żeby tylko takie dali na Argentus.pl albo zrobili jakiegoś priva z takimi setami xD

Malo setow widziałeś

Bronisz swojego zdania ... Gdybyś pierwszy nie "skakał" tutaj, to byś nie musiał go bronić.

Wybacz mi xD taki zaczepny juz jestem ps. W tej grze odemnie masz duzo elementow uzbrojenia to sklej zbroje bo chyba nikt nie kleil jeszcse

1912513.jpeg

Opublikowano

Malo setow widziałeś

Wybacz mi xD taki zaczepny juz jestem ps. W tej grze odemnie masz duzo elementow uzbrojenia to sklej zbroje bo chyba nikt nie kleil jeszcse

"ode mnie masz" - Tej gry nie mam od Ciebie, my tylko wymieniliśmy sie tytułami, a Ty mi podałeś, bo byłeś pewny, że jej nie znajdę ;)

Opublikowano

jak sie ciesze ze nie robie serwerow bo by mnie kusilo taki syf brac zeby dzieciarnia zabawe miala xp

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Kolory oczojebne, popracuj nad sztyletami zmniejszony miecz to nie to samo.

Lekko przerobiony także, musisz się bardziej postarać.

A i zacznij dobierać ładniejsze kolory  ;) 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Doszedł i kolejny nowy wierzchowiec. Nie wiedziałem jak go nazwać to nazwałem wprost "Żywy Posąg" xdd

75609143792353981193.jpeg

82782143792353981193.jpeg

64279143792353981193.jpeg

Opublikowano

npc sa spoko ale na c**j tyle animacji??

Jednym z plusów jest to, że admin/klient może wybrać sobie we własnym zakresie tylko te animacje, które najbardziej mu odpowiadają (akurat to wymaga jedynie tylko edycji motlist.txt).

Ale wiadomo, nigdy wszystkim nie dogodzisz:)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...