Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe sety broni boooooo

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli pokażesz mi takiego samego seta, który znajduje się gdzieś na necie, jakiego ja tutaj pokazuję to Ci pogratuluję :)

Nie znajde bo w necie są lepsze.

1912513.jpeg

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie znajde bo w necie są lepsze.

Asku, przyjacielu. Dlaczego się denerwujesz ? Nie ma drugiego takiego setu w Internecie, więc ... :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Asku, przyjacielu. Dlaczego się denerwujesz ? Nie ma drugiego takiego setu w Internecie, więc ... :)

Nie denerwuje się ale musze Ci przyznać racje w necie są w lepszym wykonaniu

1912513.jpeg

Opublikowano

Nie denerwuje się ale musze Ci przyznać racje w necie są w lepszym wykonaniu

No skoro tak mówisz to niech sobie będą xD

Opublikowano

Mark wykonał taki set na dreikona juz kupę czasu temu

8mnojr.jpg

Cieszę się :D Myślę, że z Markiem dogadałem sie jak wygląda sprawa więc Asek, nie martw się o Marka ;)

Opublikowano

Cieszę się :D Myślę, że z Markiem dogadałem sie jak wygląda sprawa więc Asek, nie martw się o Marka ;)

Ugadane:D Sety spoko ale myślę, że następnym razem będziesz bardziej kreatywny :)

^^

Opublikowano

Weź sztylety zrób jako całość bo to wygląda fatalnie reszta taka sobie, co do setu który mark robił to tak samo sztylety do wymiany. Powodzenia w dalszym tworzeniu. 

Opublikowano

Teraz doszły 2 nowe NPC'ty

Pierwszy to:

Strażnik Nu Yang:

35186143786821381193.jpeg

Ilość Animacji: 5

Drugi to:

Kapitan Ki Li:

92504143786821381193.jpeg

Ilość Animacji: 16

Opublikowano

Dlaczego Nu Yqng ma nazwe trener mocy ciala? xD

Boooooo w tej grze nie ma dobrego staffu pare broni a reszta to budynki i moumty ktore juz treen zrobił , npc sa spoko ale na c**j tyle animacji chciales sie popisac ???? Gracze wpadaja kupuja/odbieraja misje i spadaja nikt nie bedzie patrzyl godzine na npc no chyba ze bd quest ile animacji ma npc....

Szukaj new game bo wszystko wartosciowe juz pare osob uzylo i niedlugo znajda sie na mpc

1912513.jpeg

Opublikowano

Dlaczego Nu Yqng ma nazwe trener mocy ciala? xD

Boooooo w tej grze nie ma dobrego staffu pare broni a reszta to budynki i moumty ktore juz treen zrobił , npc sa spoko ale na c**j tyle animacji chciales sie popisac ???? Gracze wpadaja kupuja/odbieraja misje i spadaja nikt nie bedzie patrzyl godzine na npc no chyba ze bd quest ile animacji ma npc....

Szukaj new game bo wszystko wartosciowe juz pare osob uzylo i niedlugo znajda sie na mpc

Ty jesteś niedojebany. To, że nie potrafisz rozpakować tej gry to Twój problem. Po co tyle animacji? Bo może ktoś będzie chciał go wykorzystać do większych celów jak np. Tylko npc? Ma tyle animacji praktycznie co mob. Przecież nikt z graczy nie patrzy na animacje -_-, ta wiadomość jest dla admina serwera, nie dla ciebie. Nie muszę szukać gry, bo mam kilka opcji jak wykorzystać ją w inny sposób :)

Edit

Zapomniałem dopisać, jeżeli byś nie wiedział to jest możliwość podmiany npc, aby zaoszczędzić czas i nie dodawać go jako nowego. Nie popisałes się.

Opublikowano

Ty jesteś niedojebany. To, że nie potrafisz rozpakować tej gry to Twój problem. Po co tyle animacji? Bo może ktoś będzie chciał go wykorzystać do większych celów jak np. Tylko npc? Ma tyle animacji praktycznie co mob. Przecież nikt z graczy nie patrzy na animacje -_-, ta wiadomość jest dla admina serwera, nie dla ciebie. Nie muszę szukać gry, bo mam kilka opcji jak wykorzystać ją w inny sposób :)

Edit

Zapomniałem dopisać, jeżeli byś nie wiedział to jest możliwość podmiany npc, aby zaoszczędzić czas i nie dodawać go jako nowego. Nie popisałes się.

Podpisujesz jako npc 

Nie potrafie rozpakować ? hehe ciekawe śmiechłem

jak nie chcesz aby wybrani ludzie nie widzieli wiadomości to ją umieśc w spoiler a nad spoilerem wielka czcionka "boooooo z damskim głosem nie kieruje tego do "

Pozdrawiam i kisne

1912513.jpeg

Opublikowano

Podpisujesz jako npc 

Nie potrafie rozpakować ? hehe ciekawe śmiechłem

jak nie chcesz aby wybrani ludzie nie widzieli wiadomości to ją umieśc w spoiler a nad spoilerem wielka czcionka "boooooo z damskim głosem nie kieruje tego do "

Pozdrawiam i kisne

Jakbyś nie wiedział, to jest taka opcja, że przy ustawieniu tego przy NPC, to on biega i zabija moby np. w wiosce. Więc animacje takie jak run, attack itd są potrzebne ;) Wytęż swój mózg i pomyśl.

Opublikowano

Jakbyś nie wiedział, to jest taka opcja, że przy ustawieniu tego przy NPC, to on biega i zabija moby np. w wiosce. Więc animacje takie jak run, attack itd są potrzebne ;) Wytęż swój mózg i pomyśl.

heh szukaj na szybko jakiś zastosowań (:

x3 wait

x1 run

x2 attack

5 animacje starczą lajtowo gracz nawet nie zauważy tylu animacji u npc

1912513.jpeg

Opublikowano

heh szukaj na szybko jakiś zastosowań (:

x3 wait

x1 run

x2 attack

5 animacje starczą lajtowo gracz nawet nie zauważy tylu animacji u npc

Ok, szkoda mi z Tobą gadać. Ty robisz sobie antyreklame wyzywając mnie, a mi podbijasz temat ;)

epickie

Dzięki wielkie :D

Opublikowano

Ok, szkoda mi z Tobą gadać. Ty robisz sobie antyreklame wyzywając mnie, a mi podbijasz temat ;)

Dzięki wielkie :D

Nie obchodzi mnie zbytnio co kto sobie pomyśli a temat mogę podbijać przy okazji bronić swojego zdania. (:

1912513.jpeg

Opublikowano

lepszych setów nigdzie nie widziałem ;d zaiste :D

teraz żeby tylko takie dali na Argentus.pl albo zrobili jakiegoś priva z takimi setami xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...