Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpakowanie WONo

lemo220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy ktos moglby pomoc z rozpakowaniem wono? Udalo mi sie uzyskac tibia.dat tibia.spr i tibia.pic ale odpalajac Tibie z tymi plikami dostaje debuga. Moglby ktos cos doradzic? Chodzi mi o przerobienie Tibia.det aby elfbot otwieral ciala potworow ale nie wiem jak uruchomic bez debuga.

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy ktos moglby pomoc z rozpakowaniem wono? Udalo mi sie uzyskac tibia.dat tibia.spr i tibia.pic ale odpalajac Tibie z tymi plikami dostaje debuga. Moglby ktos cos doradzic? Chodzi mi o przerobienie Tibia.det aby elfbot otwieral ciala potworow ale nie wiem jak uruchomic bez debuga.

Po co rozpakowujesz? Spróbuj poprzez process hackera.

http://www.mpcforum.pl/topic/1350326-elfbot-pokemon-dragon-ball-naruto-i-inne-razem-ze-zdjęciami-co-i-jak/

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

potrzebujesz jeszcze wypakować plik .dll i wstrzyknąć go wraz z .exe

dopiero wtedy nie będzie Ci debugowało.

Opublikowano

Nie chodzi mi o elfa, chce przerobic tibia.dat aby elfbot otwieral ciala :)

Elfbot nie będzie otwierał Ciał bez przerobienia go. Jedynie skrypt może zadziałać który jest zawodny w 30%.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Wiem, ze jest skrypt ale wole miec pewnosc, ze mi otworzy wszystkie. Potrzebuje .dll + Exe tak? Exe to ma byc tibia 8.54 zwykla? Bo odpalalem Tibie 8.54 z wyciagnietymi Tibia.dat spr itp. Postac sie loguje i jest natychmiastowy debug.

Edit.

Sprobowalem zlaczyc Tibie 8.54, wszystkie dll jakie wypakowalem i tibia.dat, spr, pic ktore przerobilem. Po uruchomieniu klienta + zmianie ip i portow jest dalej to samo. Natychmiastowy debug.

Opublikowano

potrzebujesz wypakować 4 pliki, nie 3.

ten czwarty plik musisz wstrzyknąć do Tibia.exe

"DLL inject"

Opublikowano

Mam wypakowane 4 pliki. Lecz zadnego nie da sie odpalic jako .exe  Sa tylko pic, dat, spr.  Nie mam pomyslu co z tym 4 zrobic.

Opublikowano

Injector zamyka odrazu Tibie kiedy probuje wstrzyknac jakis .dll. Od poczatku, z klienta WONO wypakowalem takie pliki jak czypa.dll (jest to odpowiednik tibia.pic), pac.dll (odpowiednik tibia.dat), oefal.dll (odpowiednik tibia.spr) oraz hook.dll. Probowalem pakowac, injectowac, zmieniac rozszerzenia z .dll na .dat .pic etc i wrzucac do tego tibie 8.54, postac sie loguje, stoje sekunde i debug itp. Ktos moze cos doradzic?

P

Opublikowano

Udalo mi sie uruchomic porpzez podmiane plikow i odkrylem co jest powodem debugow. Jest to spowodowane gdy wpisuje sie transform (postac zmienia wyglad) lub gdy spotka sie niektore postacie. Moga to bys jakies pliki, ktorych nie ma w tibia.dat/spr/pic?

Opublikowano

spotkalem sie z podobnym bledem na jakims naruto ots, na otcliencie orginalnym jak sie u nich gralo wszystko elegancko ale jak byl przerobiony client to niektore looktype crashowaly.

Opublikowano

Sory, za offtop, ale nie chce zakładać tematu kolejnego, bo mam ten sam problem i sie pytam jak wypakować te DLL, sprity wypakowałem ale na to nie mam pomysłu ;//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...