Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto już się ogolić :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno podczas bicia niemca po hełmie włosy rosną 7x szybciej ^^

@ topic

Zgól.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Chcesz golić, gól. Nie chcesz golić, nie gól. Proste. I kurde, zią, masz problem. Twoje włosy, twój wybór, nie słuchaj innych. I to nie prawda, że cięte włosy szybciej rosną.

z tym ze ciete wlosy szybcie rosna to akurat prawda, przetestowalem i na swojej wlasnje brodzie oraz na wlosach lonowych ale przyznaje ze na przyrost brody najwiekszy wplyw maja geny

Opublikowano

Dziewiczy wąsik powinno się ogolić jak tylko się pojawił. To chyba największy obciach chodzić z takim czymś po szkole. ­Nie mam pojęcia nad czym się zastanawiasz.

fiR919k.png

Opublikowano

Dziewiczy wąsik powinno się ogolić jak tylko się pojawił. To chyba największy obciach chodzić z takim czymś po szkole. ­Nie mam pojęcia nad czym się zastanawiasz.

a najgorsze jest jak by to była dziewczyna. xD

Mech c*****o wygląda po roku  golenia powinno wyglądać juz lepiej.

Deus vult

Opublikowano

a najgorsze jest jak by to była dziewczyna. xD

Mech c*****o wygląda po roku  golenia powinno wyglądać juz lepiej.

"Gdyby babcia miała wąsy, to by dziadkiem była" - Gall Anonim. 

Ale osobiście dziwię się, że ktoś jeszcze o to pyta w sieci. Znanym faktem jest, że tego się trzeba pozbyć a nie pielęgnować. 

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

z tym ze ciete wlosy szybcie rosna to akurat prawda, przetestowalem i na swojej wlasnje brodzie oraz na wlosach lonowych ale przyznaje ze na przyrost brody najwiekszy wplyw maja geny

nie jest to prawda.

Opublikowano

Widziałem wszystkie dziwne tematy na MPC, ale że taki powstanie...

Zgól i po problemie.­

Opublikowano

Nawet nie podsyłajcie mu podpowiedzi zapuść ... wszyscy wiemy jak to wygląda i z czym to się je (Ci którzy zaczęli się golić, bo zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy tutaj jeszcze zaczęli i chcieliby pocisnąć "bekę")... Zgól to i nawet się nie zastanawiaj. Na pewno nie wygląda dobrze z dziewiczym wąsem ...

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

ja zgoiłem dopiero mając 17 lat więc jak ty masz się golić mając tyle to nieźle xD

lepiej nie gól i tak tego nie widać bo ciemnych raczej nie masz..

poczekaj 1-2 lata 

Opublikowano

ja zgoiłem dopiero mając 17 lat więc jak ty masz się golić mając tyle to nieźle xD

lepiej nie gól i tak tego nie widać bo ciemnych raczej nie masz..

poczekaj 1-2 lata 

Dziewczyny w wieku 17 lat mają wąsy ? O_O !!!

Gól ten s**t bo w tym wieku co najwyżej będziesz miał watę cukrową na ryju a nie zarost :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...