Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto już się ogolić :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie :D.
Jak wynika z tematu mam bardzo dużą rozkminę czy powinienem się ogolić ?.
Mam 13 lat prawie 14 a dziewiczy wąsik bardzo się rozrósł przez wakacje :D.
Rodzina mówi, żebym go nie golił, że mało kto taki ma gęsty i czarny w luj.
Jednak ja go nie chce a istnieją historie moich babci i cioci, że jak teraz ogolę to co drugi dzień będę musiał to robić.
Ma ktoś jakieś porady ? :D.

Opublikowano

Chcesz golić, gól. Nie chcesz golić, nie gól. Proste. I kurde, zią, masz problem. Twoje włosy, twój wybór, nie słuchaj innych. I to nie prawda, że cięte włosy szybciej rosną.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Nie słuchaj babci, cioci czy mamy. Z dziewiczym wąsikiem, większość mężczyzn wygląda koszmarnie i niedojrzale. Po pierwszym goleniu, włosy będą odrastać ciemniejsze i gęstsze ale w normalnym tempie. 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jeżeli ogolisz raz będziesz musiał ogolić je jeszcze raz i potem jeszcze raz i to w szybszym tempie, bo będą szybciej odrastały. W sumie to od Ciebie zależy, ja Ci tylko mówię jak jest.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

­

Chcesz golić, gól. Nie chcesz golić, nie gól. Proste. I kurde, zią, masz problem. Twoje włosy, twój wybór, nie słuchaj innych. I to nie prawda, że cięte włosy szybciej rosną.

Akurat to, że im częściej się golisz tym szybciej włosy rosną to prawda.

Opublikowano

ile razy jeszcze sie spotkam z takim stwierdzeniem, że po pierwszym goleniu szybciej odrasta? ._.

jak ci zależy na wyglądzie to pacz czy pasuje jak ni to gol a jak tak to zostaw a jeżeli chodzi o powyższe zdanie to jest mit xD rób co chcesz

Opublikowano

Jezu... Zgól ten wąs, dziewczyny będą się z Ciebie śmiały, a po za tym w tym wieku jeszcze tak szybko nie odrasta.

Opublikowano

Zapuść na hitlera :x

Gól to... Ja mam 20 lat i dopiero teraz zacząłem sobie bródkę zapuszczać :)

Opublikowano

Gól. W tym wieku na pewno nie będziesz musiał się golić co dwa dni, a pewnie co nieco ponad tydzień. A nawet jeśli, skoro Ci to przeszkadza, to czy nie warto? :)

Opublikowano

Ten wąs słabo wygląda, serio. ;_; I tak prędzej czy później będziesz musiał goić się codziennie lub chociaż co 2-3 dni.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Wąsa zgól bo będzie to wyglądać głupio. Chyba że jesteś fanem hitlera, to wąsik obowiązkowy.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Ja się golę co tydzień od 14 roku życia jak ten wąsik robi się już w c**j widoczny.

W przyszłości chce mieć brodę, ale ten dziewiczy wąsik to się goli chyba, że jesteś ciotą xdd

deathnote_1440510412__10.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...