Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Autorskie pluginy bukkit

TheMajster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, dno. 

TheMajster to pajac, sprzedaje pluginy które są na necie i przerabia kod. DiscoZrboja jest na necie. 

Opublikowano

Nie polecam, dno. 

Twoje zachowanie, to jest dno, po cholerę sie udzielasz, szukasz przyjaciół, żeby popisać ???  To nie tu kastraciku :)

Opublikowano

@Kinga Duda

Kolejność jest taka:

- zakup

- sprawdzenie

- komentarz

Nie ładnie oczerniać ludzi.

Jak najbardziej polecam pana @TheMajster , kupiłem od niego AntyKillaure i sprawuje się bardzo dobrze.

Przyrost dobrze zbanowanych cheaterów po jednym dniu używania pluginu wynosił ok. 80%

Veni, vidi, vici

I came, I saw, I conqered

Opublikowano

@Kinga Duda

Kolejność jest taka:

- zakup

- sprawdzenie

- komentarz

Jak najbardziej polecam pana @TheMajster , kupiłem od niego AntyKillaure i sprawuje się bardzo dobrze.

Przyrost dobrze zbanowanych cheaterów po jednym dniu używania pluginu wynosił ok. 80%

Aha, czyli pierw kupujesz na pałe potem sprawdzasz? Gratuluje, powodzenia w życiu oraz kupowania artykułów agd, rtv pierw kupując potem sprawdzając. Gdybyś miał mózg to przed zakupem się sprawdza co się kupuje a nie po tym jak się już dokona transakcji, elo. 

80% powiadasz? Na 10 osób to się nie dziwię. 

P.S. naucz się oznaczać na tym forum. 

­

Opublikowano

@Kinga Duda

Kolejność jest taka:

- zakup

- sprawdzenie

- komentarz

Aha, czyli pierw kupujesz na pałe potem sprawdzasz? Gratuluje, powodzenia w życiu oraz kupowania artykułów agd, rtv pierw kupując potem sprawdzając. Gdybyś miał mózg to przed zakupem się sprawdza co się kupuje a nie po tym jak się już dokona transakcji, elo. 

80% powiadasz? Na 10 osób to się nie dziwię. 

P.S. naucz się oznaczać na tym forum. 

­

@1373230489-U611928.pngKinga Duda

Ty znowu próbujesz udowodnić, że jesteś lepszy ...

Wiec szczym ryj i sie nie udzielaj pod tematem moim !

Osoba która chce kupić plugin, dostaje ip serwera na którym może przetestować plugin, potem płaci, jak zobaczę że kwota doładowana to wysyłam plugin.

Opublikowano

sa wersje demo albo jakies non-premium albo ktos taka ma? ciekawy ten plugin na twitch tylko jak to dziala? ja dodaje jutubera do serwera czy jak?

Q8eOMob.png

Opublikowano

sa wersje demo albo jakies non-premium albo ktos taka ma? ciekawy ten plugin na twitch tylko jak to dziala? ja dodaje jutubera do serwera czy jak?

Można dodać streamera do listy lub co jakiś czas plugin automatycznie szuka streamu o podanej w configu frazie. Można wykorzystać w ten sposób plugin aby szukał streama z nazwą np. "TwójSerwer.pl". Gdy znajdzie taką frazę w nazwie streama, doda go do listy streamów i będzie wyświetlany pod komendą /twitch
Opublikowano

Nic ciekawego, parę pluginów które potrafiłby napisać laik uczący się Javy od dziesięciu dni. Dodatkowo w starszych wersjach można było znaleźć fragmenty kodu nienapisane przez autora tematu.

Przydałby się jakiś publiczny projekt, żeby można było ocenić twoje umiejętności.

@SkymaxPlay, @TheMajster, czy ja wiem, akurat sam dosyć szybko zacząłem interesować się samym bibliotekami obsługującymi jsona i connectiony, bo były mi potrzebne do downloadu skinów z serwerów Mojangu - w tamtym okresie z Javą byłem zaznajomiony może raptem trochę ponad tydzień :yay: , ale wiadomo - wszystko będzie zależeć też od indywidualnych preferencji danego osobnika ^^

Opublikowano

Nic ciekawego, parę pluginów które potrafiłby napisać laik uczący się Javy od dziesięciu dni. Dodatkowo w starszych wersjach można było znaleźć fragmenty kodu nienapisane przez autora tematu.

Przydałby się jakiś publiczny projekt, żeby można było ocenić twoje umiejętności.

@Riveilli

Będzie zacząłem pisać gildie pod 1.9 i będą one publiczne, ale narazie mam przerwe(Wybity bark) a jedną reką pisać nie bede .

Wątpię że ktoś po 10 dniach nauki by napisał antykillaure lub drop :)

Opublikowano

ref

Dodane Plugin na logowanie ze wsparciem graczy premium(nie muszą sie rejestrować) 

- cena 20 zł wiecej w temacje .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...