Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Autorskie pluginy bukkit

TheMajster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam jego pluginów, złodziej i krętacz(teraz nawet zaktualizowanego dropu za który zapłaciłem nie chce wysłać), są to jakieś sklejki z innych serwerów,  a bossy to śmiech na sali, stary wyciek z jakiegoś serwera, nawet package'a nie zmienił.

rcks82.jpg

r9lzvt.jpg

s3mvlt.jpggphqpa.jpg

A i zapomniałem o najlepszym, dopisywał do tych pluginów backdoory w stylu:

MultiSamcio wszedł na serwer, daj mu opa i * do pexow.

j

Opublikowano

Haha, api przerobione. i ja tobie to ponad pół roku temu dawałem. Teraz z API nie korzysta żaden plugin :*

Ty zaległe hajsy mi daj a nie piszesz posty ;)

@Topic 

DODANY:

- Plugin na disco armor z (shift'em) wiecej w temacie(filmiku)

Opublikowano

Nie polecam jego pluginów, złodziej i krętacz(teraz nawet zaktualizowanego dropu za który zapłaciłem nie chce wysłać), są to jakieś sklejki z innych serwerów,  a bossy to śmiech na sali, stary wyciek z jakiegoś serwera, nawet package'a nie zmienił.

rcks82.jpg

r9lzvt.jpg

s3mvlt.jpggphqpa.jpg

A i zapomniałem o najlepszym, dopisywał do tych pluginów backdoory w stylu:

MultiSamcio wszedł na serwer, daj mu opa i * do pexow.

Beka typie z ciebie, to jest w uj stara wersja, którą pisał byle jak pod ujowy serwer "LoadSraft". Nie widziałeś nowej wersji nie wypowiadaj się, po resztą nie dostałeś od niego aktualizacji ze względu na to, że zakupiłeś drop "dawno", kiedy jeszcze aktualizacji nie było w cenie. pzdr .... 

PS: Wisisz jeszcze themajsterowi hajsy, a prosisz się o aktualizacje plg.

#topic 

Polecam, z*******y plugin, najlepszy na internetach, do tego w niskiej cenie.

Opublikowano

DiscoArmor to jest przerobiony plugin od Tomka jedynie dodany shift i tyle. 

Jedynie co tu jest dobre to Drop. ­

Opublikowano

DiscoArmor to jest przerobiony plugin od Tomka jedynie dodany shift i tyle. 

Jedynie co tu jest dobre to Drop. ­

Mylisz się co do disco.

Plugin od 0 napisany przeze mnie.  

Opublikowano

haha, zacznijmy od tego że twój kolega został poinformowany, że ma nie wysyłać pluginu na drop. Mówiłem, że wysle aktualnie działającą wersje pluginu, bo teraz bedzie wiekszy update i nie mam wszystkiego skończonego.. Polecam Ci słownik jezyka polskiego, bo pisać jak polak nie potrafisz.

Opublikowano

To sorry moge to usunac ale ja tez chce te update'y dostawac... Sorry za orto. Oraz nie wysylal tylko wgral na serwer ja configurowalem mysqla a on robil co innego...

Opublikowano
:v może lepiej tego nie sprzedawaj... ro jest takie trudne do zrobienia czy też poszukania tego w necie :@ już w skript to da się napisać nawet a pluginy są za free na spigotmc.org pozdro
Opublikowano

:v może lepiej tego nie sprzedawaj... ro jest takie trudne do zrobienia czy też poszukania tego w necie :@ już w skript to da się napisać nawet a pluginy są za free na spigotmc.org pozdro

Ale nie takie pluginy, a co do skryptów, to lepiej nie pisz tego, bo aż mnie bierze..... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...