Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balantia Return ?

RysieQ™

Balantia - Return ?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie Reaktywacje Balantii ?

• Oczywiście
      11
    • Nie
      7
  2. 2. Wolicie Reaktywacje czy Rework ?

• Rework
      0
    • Reaktywacja
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

2135414371646111403620.png

Witajcie !

Jak wiecie lub też nie wiecie jestem wielbicielem serwerów medium - medium/hard.

Ostatnimi czasy myślałem długo o Balantii, każdy stary wyjadacz powinien znać tą nazwę.

Chciałbym zrobić reaktywacje owego serwera ( wiem że było ich kilka, ale każda okazywała sie albo gównem albo nie wypałem ) , lecz chciałbym poznać wasze zdanie.

Oczywiście nie byłaby to zwykła stara Balantia ( nie lubie jak ktoś pisze " nie włożył w to pracy, gotowiec, kupił pliki nic nie zrobił i będzie liczył kase z is'u tylko ect )

Pliki zostałyby przeniesione na source, dodane zostałyby potrzebne rzeczy typu 5 stron ekwipunku itd , więcej dungeonów, więcej questów na wyższym poziomie ( ci co grali na balantii wiedzą że od poziomu 65+ zaczynało się nudzić ) oraz rzeczy typu kostiumy, pety, pasy, sklepy offline itd ( oczywiście jeśli gracze będą tego chcieli  )

Prosze was o rozsądne zdanie na ten temat !

PS: Jeśli jesteś hejterem i masz pisać " nie polecam bo nic nie umie" itd to napisz po prostu NIE !

Pozdrawiam RysieQ™

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Ludzie mają już dosyć reaktywacji/reworków itp. Oni chcą czegoś nowego ale serwera balantia nie da się podrobić to było coś <3 Owszem możesz się wzorować na serwerze ale nie ma co robić marnej kopi bo to nie będzie mieć sensu. Zagrałbym na takim starym dobrym serwerze  :)

Opublikowano

Rework Balanti a chcesz dodac w huy glupot typu nowe dungi,pasy itd...

To juz nie bedzie rework...

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Nie, why?

Stary, chcesz odpalić balantie a piszesz o dodawaniu 5 stron eq... totalny bez sens to co zrobisz to nie będzie balantia i wprowadzisz tylko w błąd ludzi nazwą tematu i tą bajką o balantii.

Takie serwery były i nie powrócą, niektórzy nie potrafią pojąć tak prostych słów....

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Czytam to forum i co chwila jakiś idiota pisze od oldschool'u albo reworku jakiegoś tam serwera. Nie potraficie niczego sami wymyślec to się nawet za to nie zabierajcie, bo brak wam umiejętności i kreatywności. Sio sio sio.

Opublikowano

Również uważam że lepiej stworzyć coś nowego bo reaktywacja brzmi już nieciekawie, sporo serwerów ostatnio się reaktywuje..­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Również uważam że lepiej stworzyć coś nowego bo reaktywacja brzmi już nieciekawie, sporo serwerów ostatnio się reaktywuje..­

chodzi mi bardziej o rework :)

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

chodzi mi bardziej o rework :)

Jeżeli zostaną te rzeczy które graczy przyciągnęły na serwer + dodasz coś od siebie to wyjdzie coś na prawdę fajnego, życzę powodzenia ! :)

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Przywrocic w 100% tego co bylo albo nawet nie probowac

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...