Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas łączenia się z serwerem

SenQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,od paru dni męczy mnie pewny problem,postawiłem serwer na plikach Caside,wszystko mi śmiga i wgl,tylko pojawia się pewien błąd.Zgrałem mojemu bratu na pendrive cały mój folder z serwerem,mam włączonego port mapa,wyłączoną zapore systemu,jest w sieci hamachi,w serverinfo ma moje ip z końcówka normalną i za cholere nie może wejść,czy ktoś potrafi mi pomóc?Dodam że sam odpalam serwer przez zmiane z metin2.bin na metin2.exe,niestety mój launcher nie działa ponieważ mam błąd Istrl.Pomocy!

Opublikowano

Witam,od paru dni męczy mnie pewny problem,postawiłem serwer na plikach Caside,wszystko mi śmiga i wgl,tylko pojawia się pewien błąd.Zgrałem mojemu bratu na pendrive cały mój folder z serwerem,mam włączonego port mapa,wyłączoną zapore systemu,jest w sieci hamachi,w serverinfo ma moje ip z końcówka normalną i za cholere nie może wejść,czy ktoś potrafi mi pomóc?Dodam że sam odpalam serwer przez zmiane z metin2.bin na metin2.exe,niestety mój launcher nie działa ponieważ mam błąd Istrl.Pomocy!

Brat musi odpalić serwer za pomocą lanuchera innego wyjścia nie ma.

Opublikowano

Ale gdy odpala za pomoca lauchera pojawią się błąd istrl którego za cholerę także nie mogę naprawić. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...