Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem

SenQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,postawiłem serwer na plikach Caside,u mnie wszystko śmiga,zgrałem mojemu bratu na pendrive cały serwer,ale gdy odpala ma błąd połączenia.Gdzie może leżeć problem?Jest w sieci hamachi,port map włączony,serverinfo jest na końcówce 100...proszę o pomoc!

Opublikowano

Witam,postawiłem serwer na plikach Caside,u mnie wszystko śmiga,zgrałem mojemu bratu na pendrive cały serwer,ale gdy odpala ma błąd połączenia.Gdzie może leżeć problem?Jest w sieci hamachi,port map włączony,serverinfo jest na końcówce 100...proszę o pomoc!

twój brat musi mieć wszystko w cliencie na końcówkę normalna :)

z hamachi.

­

Like it +

Opublikowano

Brat musi posiadać normalną końcówkę i w root i w serwerimfo. (Powinieneś posiadać oba pliki)

Ty natomiast 100.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

ała ała chłopie jeśli jesteś z bratem podłączony pod ten sam internet to on tez powinien mieć koncówke .100

Opublikowano

Czyli mówisz że końcówki 100 wystarczą żeby odpalił?A jeśli odpala przez metin2.exe który zmienił z metin2.bin (ja na tym gram) to ma to znaczenie?Czy muszę mu zrobić launcher z końcówką 100?

Opublikowano

ała ała chłopie jeśli jesteś z bratem podłączony pod ten sam internet to on tez powinien mieć koncówke .100

Serwer instalujesz na karcie hamachi, więc chyba raczej nie... ale pewny nie jestem.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Bo jeśli chodz o launcher to pojawia się problem..bo robię launcher przez program metin2 connect changer ale wtedy wyskakuje błąd IsTrl którego za cholere nie potrafie naprawić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...