Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lykania.pl [Dedyk] [Medium/Hard]

LykaniaTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiję, aczkolwiek @1361622928-U485574.pngLykaniaTeam mam kilka pytań :D
1. Czy jest dodana jakaś tarcza na Lykana, dodaliście KD przeciwko niemu, ale o tarczy nic nie przeczytałem (chyba...)
2. Czy sloty na KD w broniach pozostały standardowe? (czyli 3)
3. Zrobiliście ogólny balans, czy aby tylko Lykan dużo nie walił?
4. Co ze skillami, pięknie opisane ile KU oraz ile kamoli, ale... KU tylko z metków? Skoro na kamole nie działają zwoje i rady to co ile się je czyta?
5. Rozważacie wprowadzenie niekończącej się pelerynki?
6. Dungeony solo?
7. Czy pety / kostiumy etc. etc.. z ISu będą na określony czas?
Pozdrawiam ;p

Opublikowano

Wbiję, aczkolwiek @1361622928-U485574.pngLykaniaTeam mam kilka pytań :D

1. Czy jest dodana jakaś tarcza na Lykana, dodaliście KD przeciwko niemu, ale o tarczy nic nie przeczytałem (chyba...)

2. Czy sloty na KD w broniach pozostały standardowe? (czyli 3)

3. Zrobiliście ogólny balans, czy aby tylko Lykan dużo nie walił?

4. Co ze skillami, pięknie opisane ile KU oraz ile kamoli, ale... KU tylko z metków? Skoro na kamole nie działają zwoje i rady to co ile się je czyta?

5. Rozważacie wprowadzenie niekończącej się pelerynki?

6. Dungeony solo?

7. Czy pety / kostiumy etc. etc.. z ISu będą na określony czas?

Pozdrawiam ;p

1. Tak

2. Tak

3. Tak było testowane.

4. tak KU z metków

5. Tak

6. i w grupie

7. tak

Opublikowano

hahaha no pozdro 600 z tym isem pet smsem 36 zł i jest na określony czas xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

30 rad pustelnika prawie 40 zł xD 

30 zwoji egzo 30 zł wtf 

Zbroja za 30 zł która daje 1,5k hp i 10 abs na obrażenia... 

Mam takie pytanie nie poje**ło was z tym isem ? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

hahaha no pozdro 600 z tym isem pet smsem 36 zł i jest na określony czas xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

30 rad pustelnika prawie 40 zł xD

30 zwoji egzo 30 zł wtf 

Zbroja za 30 zł która daje 1,5k hp i 10 abs na obrażenia... 

Mam takie pytanie nie poje**ło was z tym isem ? 

Łapczywe nuby,jeszcze liczycie,że ktoś załaduje w takiego isa na serwerze który jest co najmniej nie pewny,a ośmieliłbym się powiedzieć,że badziewny...

P.S- Jeszcze przebolałbym,że zainwestowaliście pieniądze w reklame,ale takim osobom daliście co najwyżej SM,bo żadnego z tych typów nie oglądam nie znam i nawet nie słyszałem o nich. W sumie to i tak po****ło was z tymi cenami w is...

00899915336540443043.png

Opublikowano

Po co zaglądasz do IS'a skoro nic nie kupisz? Kto będzie chciał to załaduje plny. Do wszystkiego się przyczepią...

No zazwyczaj ładuje,ale ceny są chore,tym bardziej,że to nieznany serwer,zyebali pierwszą odsłone i jeszcze tacy łapczywi na hajs...

00899915336540443043.png

Opublikowano

serwer nastiawiony tylko pod IS ceny straszliwe za gówno praktycznie.

Start pierwszy straszny był a i pewnie teraz ma jakieś skazy.

Tu już nawet YT nie pomoże nie polecam !

Opublikowano

Moja opinia na temat serwera:
Ludzi gra mało po tym, jak ich zawiedliście za pierwszym razem. Wilkołak nie jest wyjściem na to, że przybędzie mnóstwo graczy jak sie nie potrafi niczego dokładnie zrobić tylko startuje się tydzień bez większych beta testów.
Z 50 szkatułek serwerowych wydropilem praktycznie same poty i 20 wykrywaczy metin. Żadnego dopalacza atk/magi/hp/obrony co jest żałosne.
- Usuńcie ten syf z szkatułki serwerowej bo tylko zmniejsza szanse na coś przydatnego a nie drobi syf z którym nic nie zrobimy bo każdy zna położenie metinów na mapie.

Co do item shopu - przeglądałem cały.
Racja, wszędzie smsem jest drożej, ale czy wy nie przeszkadzacie? Ktoś ma wydać 40złoty na zwykłego peta, czy wy nie oszaleliście? To samo za (podróbkę azraelki) 30złoty a wierzchowiec to już jest brak słów? Ktoś ma wydać 100zl na 2 itemy z item shopu, gdzie server się nie utrzyma nawet miesiąca a jego pieniądze i czas przepadnie?
Nie każdy jest bogaty więc dobrze bybyło jakbyście to zapamiętali, bo to aż żal patrzeć jak patrzycie pod bogatych ludzi (względem item shopu).
Reklama słaba.
Poprawcie item shop wraz z usunięciem syfu z wykrywacza metinów i ogarnijcie kontakt z graczami, co jest nędzny + Nie spamujcie każdej grupy na facebooku downloadem + stroną w każdym poście.

Opublikowano

Nie rozumiem... Jaki programista (już na tyle zaawansowany, że napisał stronę jako MVC) popełnia tak proste błędy w kodzie? To samo tyczy się osoby, która konfigurowała serwer WWW.

Polecam poprawić, bo serwer może być dobry, ale z czymś takim długo nie postoicie.

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

Bugi były min. czarowane ostrze z którym byleś nie do zabicia na 30lv brałeś sobie full spota szponów w v2, dungi nie działają, ludzie pisali ze nawet dt zbugowane,broni lykana niektórych nie ulepszych bo zamiast itema masz żółć, biolog zbugowany, questy serverowe tak samo, a to tylko nie które bo jest ich więcej administracji niby coś robi wiec jakaś przyszłość może to ma, na ta chwile max 50osob na servie.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Bugi były min. czarowane ostrze z którym byleś nie do zabicia na 30lv brałeś sobie full spota szponów w v2, dungi nie działają, ludzie pisali ze nawet dt zbugowane,broni lykana niektórych nie ulepszych bo zamiast itema masz żółć, biolog zbugowany, questy serverowe tak samo, a to tylko nie które bo jest ich więcej administracji niby coś robi wiec jakaś przyszłość może to ma, na ta chwile max 50osob na servie.

A może poprosisz Administracje serwera to słownik języka polskiego Ci kupi. Jeśli mówisz że tyle bugów no to nie graj i tyle. Z tego co napisałeś jest może z 2-3 bugi które są znikome. Administracja cały czas pracuje aby wszystko poprawić więc byście mogli się tak nie czepiać. Jesteście tacy dobrzy w robieniu serwera to zróbcie i wystartujcie aby to nie padło. Ja na serwerze gram i all błąd co znajdę zgłaszam aby naprawili i grało się okey.

PS.

Dla Twojej informacji pisze się Niektóre (Piszemy razem).

Opublikowano

A może poprosisz Administracje serwera to słownik języka polskiego Ci kupi. Jeśli mówisz że tyle bugów no to nie graj i tyle. Z tego co napisałeś jest może z 2-3 bugi które są znikome. Administracja cały czas pracuje aby wszystko poprawić więc byście mogli się tak nie czepiać. Jesteście tacy dobrzy w robieniu serwera to zróbcie i wystartujcie aby to nie padło. Ja na serwerze gram i all błąd co znajdę zgłaszam aby naprawili i grało się okey.

PS.

I jak tam,biegasz sobie sam po serwerze?

00899915336540443043.png

Opublikowano

PS.

Pisałem to na szybko wiec błąd mi się wkradł każdy popełnia błędy.

Co z tego ze jest tylko kilka bugow jeżeli UNIEMOŻLIWIAJĄ ONE GRĘ server nie ma przyszłości 50osob max online.

Wiesz jak się czegoś nie potrafi to się za to nie zabiera tyle w tym temacie.

Tak dla twojej wiadomości grałem od 1bety bugi zgłaszałem miałem nadzieje ze coś z tego serva będzie ale się zawiodłem.

12038566_974765759232972_778992918771970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...