Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Private - Ilnezid script (working 95%!)

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawiam Wam to, co udało mi się zrobić przez ponad rok czasu. 

Raczej wymienię czego brakuje, niż co jest, bo jak już pewna znajoma mi osoba wspomniała - tak będzie prościej.

Zanim do tego przejdziemy chciałbym podziękować osobom z tego forum i nie tylko, które mi pomogły z realizacji projektu.

Bez Gila bym nie ukończył wiedźmy, dlatego dziękuje, że razem połączyliśmy siły.

Otóż w plikach brakuje jeszcze:

Lochy gildii (gildia vs potworki) - 50% (w tylu % gotowe).

Album - 30% (w tylu % gotowe).

Co mi nie działa w albumie? A raczej co działa. Na razie można przeglądać album i na niego klikać. Pokazuje się, że zaliczyliśmy ok. 70% potworów.

Większość z tych rzeczy miałem kilka miesięcy temu, a resztę pisałem ok. 17h przez 2 tyg. pod s2.

Oto krótki film prezentujący moje osiągniecia:

https://www.youtube.com/watch?v=mBdz2VwCfro

Sry, że jest podzielony na 2 klipy, ale jak nagrywałem pod koniec Camastia mi się zacieła i musiałem dokończyć nagrywanie innym programem. :)

To nie koniec - wraz z Gilem zamierzam napisać 100% album, oraz lochy gildii.

Wtedy będziemy posiadać 100% pliki sfgame.

P.S Oglądajcie w HD.

Opublikowano

No no :)

Jestem pod wrażeniem! :)

I znowu mam uczucie, że nie warto wypuszczać serwera, bo Twój bije go na głowę :(:D

Powodzenia z resztą :)

Opublikowano

Ładnie :)
Jak się miewa sprawa w gildii? Tzn. takie typowe bugi jak zapraszanie samego siebie do gildii, kika razy z rzędu można zaprosić tego samego gracza.

Załatane?

Opublikowano

No no :)

Jestem pod wrażeniem! :)

I znowu mam uczucie, że nie warto wypuszczać serwera, bo Twój bije go na głowę :(:D

Powodzenia z resztą :)

Zawsze warto:)

Ładnie :)

Jak się miewa sprawa w gildii? Tzn. takie typowe bugi jak zapraszanie samego siebie do gildii, kika razy z rzędu można zaprosić tego samego gracza.

Załatane?

Załatane są wszystkie bugi. Jeszcze został mi jeden bug - otóż mam bug przez który nie usuwa gildii chociaż wyrzuca mnie. Lecz gildia pozostaje jeżeli ma członków. Ale zapytania wszystkie mam. Będę musiał to wszystko zdebugować. :P

I tak mój tester będzie musiał wszystko jeszcze raz przetestować, jeżeli znajdzie jakiś bug, załatamy. Myślę, że jak nalegał Gilu napiszemy album i lochy gildii, to będzie git. :)

Opublikowano

Zawsze warto:)

Załatane są wszystkie bugi. Jeszcze został mi jeden bug - otóż mam bug przez który nie usuwa gildii chociaż wyrzuca mnie. Lecz gildia pozostaje jeżeli ma członków. Ale zapytania wszystkie mam. Będę musiał to wszystko zdebugować. :P

I tak mój tester będzie musiał wszystko jeszcze raz przetestować, jeżeli znajdzie jakiś bug, załatamy. Myślę, że jak nalegał Gilu napiszemy album i lochy gildii, to będzie git. :)

Wyrzuca Ciebie a gildia zostaje ale wychodzisz z gildii jako przywódca?

Opublikowano

Wyrzuca Ciebie a gildia zostaje ale wychodzisz z gildii jako przywódca?

Nie do końca. W zależności czy jestem z kimś w gildii czy nie. Jeżeli jestem, gildia ma swojego lidera (chociaż zapytanie jest!), a członkowie pozostają, ale bez przywódcy (wyświetla się przywódca w rankingu).

Ale jutro to naprawię, dziś to zauważyłem. Myślałem, że to jest naprawione, gdyż mam wszystkie zapytania. Najwyraźniej któreś ma błąd.

Ujdzie w tłumie.

Oczywiście. Zwłaszcza, że może z 3 serwery na całym świecie (privy) to mają, ale ok.

Opublikowano

Wow ! Super script :3

I know because mine. xD

@topic

Bugi z gildią naprawione. :)

Mój tester jak ukończonę itemshop i wszystko będzie wszystko testował i jak znajdzie jakiś bug to go wyeliminuję.:) Mój s2 bd zaje****y.:)

Opublikowano

Zrobiłem wszelakie znaki, tzw. znaki specjalne dla  danego państwa, w tym Polski. (ź, ą, ł itp...).

Najtrudniej było w poczcie, bo tam jest kilka skryptów. :)

@edit: Polskie znaki miałem już kilka miesięcy temu, ale na samym chacie. Dziś wszędzie zrobiłem. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...