Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ze strona csgolounge wyskakuje mi przy obstawianiu Can't get items. Possible reasons:

- This profile is set to private ?
- Could not connect to Steam servers;
- Backpack is empty.

Profil mam publiczny zmieniałem już URL kiedyś działało normalnie proszę o pomoc ;/

Klikam cały czas inventory i nic ;/

Opublikowano

Mi się dosyć często to zdarzało jak jeszcze obstawiałem, u mnie działało ciągłe odświeżanie, ale tak żeby kilka dni to nigdy nie miałem.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

sprobowales o kazdej porze ? bo ja mam zawsze wieczorem bo duzo ludzi jest itd////

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Polecam wtyczkę lounge destroyer -> takie errory są często, musisz być cierpliwy 

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

Pospamuj odswiezaniem i potem ci sie pokaze. Mi to dziala bo czasami jest tak że jak cos dales do obstawienia ale odrzuciles propozycje to lounge ci wtedy nie wczytuje skina i musisz poodswiezac ;d mam nadzieje ze dobrze napisalem :D

Opublikowano

Ani rano ani wieczorem nie pokazuje skinów żadnych propozycji podczas obstawiania nie odrzucalem, a obstawialem ostatnio gdzies 1,5 miesiąca temu ;/ Prosze o dalsze pomoce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...