Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LICZNIK JEST ZBUGOWANY NA STRONIE Z TEGO CO WIDZE BO W GRZE JEST OWIELE WIECEJ LUDZI :D

Tak,licznik im nie działa na stronce .

Coraz więcej ludzi zaczyna grać,oby tak dalej bo serwer jest naprawdę godny uwagi.

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Podobno coraz wiecej ludzi gra ale wbiłem na serwer na wołaczu cisza, ch1, ch2 jinno 0 typa, ch1 shinso 2 ludków wiec sie pytam gdzie Ci ludzie?

Tak jak kolega wyżej pustki na serwerze :>

Ludzie teraz ciągle expią.

Co do serwera to na prawdę jest godny uwagi, wszystkich bardzo serdecznie zapraszam.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Szukam wiary do wspólnej gry PW w grze nick Adonis lub tu PM , gram u niebieskich ;)

jak masz ts to mozesz dolaczyc do gilldi :P

adres ts taki jak adres strony czyli  pandemonia.pl    pub1 publiczny 1 zapraszam ;) w grze nick McMisiek :P 3 z topki ;d

Opublikowano

serwer to jeden wielki bug spr go   dwoma  postaciami do 70 lv  , sura cały bugnienty , nowe mapy bug , exp nie dopasowany od 70-75 ,graczy online w godzinach szczytu z 20-30 osób . bugów drobnych wiele , powiem liczyłem że pogram sobie na tym privku w miarę , nawet na drobne bugi niektóre idzie przymknąc oko ale jest ich za dużo a admini , tam ich nie ma !

Opublikowano

Nie moge pobrać klienta klikam i nic sie nie dzieje.

Wejdź na forum tam masz dobry link do pobrania klienta czy patchera 

PS. nie polecam ci tam grać ;)

Opublikowano

serwer to jeden wielki bug spr go   dwoma  postaciami do 70 lv  , sura cały bugnienty , nowe mapy bug , exp nie dopasowany od 70-75 ,graczy online w godzinach szczytu z 20-30 osób . bugów drobnych wiele , powiem liczyłem że pogram sobie na tym privku w miarę , nawet na drobne bugi niektóre idzie przymknąc oko ale jest ich za dużo a admini , tam ich nie ma !

Mistrzu w rankingu masz 67 lvl a mówisz, że exp od 70-75 lvl nie dostosowany xD jak sura cały zbugowany jak tylko fryzury nie widać i to że buffa dać nie można normalnie tylko przez pt trzeba :)

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

Mistrzu w rankingu masz 67 lvl a mówisz, że exp od 70-75 lvl nie dostosowany xD jak sura cały zbugowany jak tylko fryzury nie widać i to że buffa dać nie można normalnie tylko przez pt trzeba :)

posiadam jeszcze inne konto o innym nicku a serwer jest zbugowany  i nie ma tu co mowić mapy nowe nie po blokowane  bug bug bug nie polecam , a do tego adminów nie ma wogóle !

Opublikowano

Chcesz mieć wiecej SM nie wydając pieniędzy? Nie ma problemu! Wystarczy, że zaprosisz osobę, a ona przy pomocy poniższego linku zarejestruje się, a gdy doładuje ona SM ty otrzymasz 10% wartości jego doładowania!

posiadam jeszcze inne konto o innym nicku a serwer jest zbugowany  i nie ma tu co mowić mapy nowe nie po blokowane  bug bug bug nie polecam , a do tego adminów nie ma wogóle !

to zgłoś te bugi to je naprawimy jedyny bug to sura u którego nie widać fryzury problem polega na tym że w cliencie i  na serwerze nie wywala żadnych błędów. 

Opublikowano

jak narazie jestem top 1 na servie i exp nie sprawia mi wiekszego problemu do 90lv expilo sie przyjemnie po 90 lv jest dosc trudno a bugow jest malo bo dosc duzo zglosilismy dla administracji  na ts z nimi rozmawiamy i powoli server idzie w dobra strone tak ze nie wiem skad ty masz te bugi hehe i  niedopasowany exp xD

tak samo SM masz za misje (50) sm  za  10 15 25 masz fryzurke

za 25 masz kostum pozdro 600

Opublikowano

­A co z jakąś większą reklamą u youtuberów?

w tej chwili dwóch yutuberów podjęło się nakręcenia filmików i szukamy innych chętnych yutubrów.

Pandemonia: 4 Osób Online

Chodzi o strone czy o gre? :huh:

tak to licznik w grze o tej godz ciężko żeby były tłumy, ale liczba graczy online rośnie.

Opublikowano

Pandemonia: Osób Online

To ja już podziękuje, bo pewnie w krótkim czasie padnie.
No ale cóż, idę dalej szukać serwera.

Z tego co rozmawiałem na TS z administratorem wynika,że dedyk opłacony na rok więc nie sądzę żeby po kilku dniach wyłączyli ^_^ .

Opublikowano

Server polecam, szkoda że nikt nie gra. Ja sobie gram 4fun, nawet samemu xD

Parę pytań.

Gdzie i od jakiego lvla dropią truty? W av2 mały % na drop jest więc nie wiadomo od którego mi na 80 dropła innym w przedziale 75-80.

Gdzie dropią stalki? Chyba najszybciej z metków na nowych mapach.

Od jakiego lvl jest drop z metków w red lesie. Chyba od każdego (mogę się mylić) ale słaby drop jest z tych metków.

Ogólnie jestem za postawieniem npc z rzeczami do biologa. 

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...