Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie jednak sprawa wchodzę sobie w wasz itemshop  patrze a tam w zakładce udoskonalanie jest taie-lo-cos.jpg

Natomiast w prezentacji widać że te przedmioty są dodane do npc więc na jaką ch;;oler to jest w is ?

a) Dodania/zmianki u npc są tak drogie że niektórzy mogą zechcieć kupić w IS

b ) Chcieli przetestować

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktory to już raz? Skad bronie na 75, jak z systemem ulepszen

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Zastanawia mnie jednak sprawa wchodzę sobie w wasz itemshop  patrze a tam w zakładce udoskonalanie jest taie-lo-cos.jpg

Natomiast w prezentacji widać że te przedmioty są dodane do npc więc na jaką ch;;oler to jest w is ?

Odpowiedź jest prosta nie jesteśmy nastawieni na is większość rzeczy można zdobyć w grze 

Ktory to już raz? Skad bronie na 75, jak z systemem ulepszen

bronie podobnie jak na pl system ulepszeń jest w prezentacji wraz z ulepkami i ilością 

team'owi coś sie na pytania nie chce odpisywać nawet ciekawe jak start będzie wyglądał odradzam ładowania sm póki co :D

kolego odpowiadamy tylko na zasadne pytania nie zamierzam odpowiadać lub komentować spam, a co doładowania w is to już kolega wyżej zauważył że jeśli ktoś chce to obejdzie się bez is.

P.S. Serwer sam włączy logowanie o godz 17. zapraszam

Opublikowano

Ale bronie 75 skad, truta itp. ? :D

pisałem wyżej dropią jak na pl 

Jakby to powiedział Arab "no no no...", ciężko tu nawet określić potencjał serwera bo prezka bidna jak mysz kościelna. Opisz dokładniej jak skille bo M1 --> G1 10k  nic nikomu nie powie, skąd bronie 75 stalki tarcze itd.. (masz nawalić w prezce tyle żeby się aż przewijać odechciewało), jak wygląda dokładniej exp bo 75/100% tego co na PLu to niezły kur... HARD, a nie Medium. Co to za ulepy "liść"? Normalnie drop z żab czy jakoś inaczej? Ulepy wyglądają jak na PLu? Żeby podbić ebonki trzeba dropić kk itd.? Wygląd wszystkich ulepów / zbrojek / broni..

Pozdrawiam.

m1 do g1 10k to znaczy 10 ksiag 

Opublikowano

Całkiem ciekawie się prezentuje, powodzenia na starcie !­

Serwer wystartował 20 minut temu tylko coś chyba za duże obciążenie mają i logowanie padło :D

a tak serios może jakieś info ?

Opublikowano

Serwer wystartował 20 minut temu tylko coś chyba za duże obciążenie mają i logowanie padło :D

a tak serios może jakieś info ?

Właśnie widzę na stronie, tak już bywa ;/

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Serwer dalej off?? Bo dopiero się pobiera a na stronie pisze że 0 on line i nie wiem czy to bład jakiś czy faktycznie jest off?

Opublikowano

witam w loterii u Yonah padły pierwsze wygrane, nie czekaj wejdź na serwer zdobądź los i wygraj wartościową nagrodę.

Opublikowano

SUPER SERVER :)

DOPIERO ZACZYNAM GRE  I BEDE  ROBIL GILLDIE KTOS CHETNY  DO WSPOLNEJ GRY Z TS  ZAPRASZAM PW :) LUB W GRZE NICK: McMisiek

Opublikowano

Rzeczy :)

Ziomek strona padła?

strona dziala :P

ZAPRASZAM NA SERVER JA JUZ DOBILEM 75 LV :D TERAZ TYLKO SOBIE NA METKI W RED LESIE LATAM PD DROPIE A POTEM DO AV2 LECE :) TRUTE DROPNAC A JESZCZE DZIS RIPA UBIJE :P ZAPRASZAM DO GILLDI PISAC DO  McMisiek   W GRZE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...