Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NetMetin.pl

Gość

NetMetin.pl  

236 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      169
    • Jeszcze nie wiem
      67
  2. 2. Czy podobają ci się nagrody ?

• Tak
      178
    • Nie
      58
  3. 3. Czy napisałeś Komentarz ?

• Tak
      60
    • Nie
      176

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę pisać mi nr. tel. na pw do skasowania z bazy zrobię to i wywalę wedle życzenia. 

Kamil, skoro możesz kogoś numer usunąć to jest też możliwość byś kogoś numer tam dodał? :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kamil, skoro możesz kogoś numer usunąć to jest też możliwość byś kogoś numer tam dodał? :)

tak 

Przypominam że ok 18:30 pojawi się klient dziś !!

Jeżeli macie jakieś Fora bardzo proszę o wstawianie zapowiedzi 

kod w BBCODE 

http://wklej.to/RA40J/text

dZIĘKUJEMY BARDZO Team netmetin.pl

Opublikowano

tak 

Przypominam że ok 18:30 pojawi się klient dziś !!

Jeżeli macie jakieś Fora bardzo proszę o wstawianie zapowiedzi 

kod w BBCODE 

http://wklej.to/RA40J/text

dZIĘKUJEMY BARDZO Team netmetin.pl

Kamil, w tym twoim kliencie jest problem z jednym rodzajem drzewek. Musiałeś coś spiepszyć jak sie kiedyś bawiłeś w worldeditorze.

Aby to naprawić przepakuj całe property do nowego folderu, zapakuj i powinno śmigać. 

Jeśli nie, to weź te z PL'a i do niego wklej całą zawartość swojego, spakuj i bankowo musi zadziałać bo sam na kliencie Azurisa/Mortyriusza się bawiłem.  :D

Dokładnie ujebało jeden rodzaj drzewek + drewniane tabliczki w m1/m2.

Jest to troche irytujące bo zostają same cienie bez drzewa i zjebanie to wygląda (popatrz np. w m1 jinnio obok dozorcy.)

Powodzenia z serwerem  ;)

­

Opublikowano

Nie dowiedziałem się  -.-

W 6/7 bony na klasy są?

Skąd truta i czy w broniach do pvp są śr/um?

Nie ma tu przecie nawet 6/7 bonu

­

2i29cae.png

Opublikowano

Propsy dla MCG za tr ktory zrobił.

Ale co po tym kozackim tr jak serwer to sklejka wszystkiego a 1/3 jest zapierdolona?

Do tego cycu i jego serwery na tydzien...

Na te nagrody to nie ma co leciec bo zanim wbijecie maxa to gówno juz padnie.

Nie polecam

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Kamil, w tym twoim kliencie jest problem z jednym rodzajem drzewek. Musiałeś coś spiepszyć jak sie kiedyś bawiłeś w worldeditorze.

Aby to naprawić przepakuj całe property do nowego folderu, zapakuj i powinno śmigać. 

Jeśli nie, to weź te z PL'a i do niego wklej całą zawartość swojego, spakuj i bankowo musi zadziałać bo sam na kliencie Azurisa/Mortyriusza się bawiłem.  :D

Dokładnie ujebało jeden rodzaj drzewek + drewniane tabliczki w m1/m2.

Jest to troche irytujące bo zostają same cienie bez drzewa i zjebanie to wygląda (popatrz np. w m1 jinnio obok dozorcy.)

Powodzenia z serwerem  ;)

­

dzięki za info sprawdzę sobie ale miasta i tak inne będą za jakiś czas przy update z zwiększeniem lvl zrobię nowe miasta (stare tereny nowe budynki etc)

No to czas pobierać Clienta, do którego link został podany na forum !! Czyli tutaj ---->> KLIKNIJ

to jest ten klient ale specjalnie nie dawałem bo chciałem sprawdzić przepustowość patchera a raven to idiota i nic nie zrobisz nie lubię nadgorliwych ludzi w c**j!! przepraszam że się uniosłem 

Opublikowano

dzięki za info sprawdzę sobie ale miasta i tak inne będą za jakiś czas przy update z zwiększeniem lvl zrobię nowe miasta (stare tereny nowe budynki etc)

to jest ten klient ale specjalnie nie dawałem bo chciałem sprawdzić przepustowość patchera a raven to idiota i nic nie zrobisz nie lubię nadgorliwych ludzi w c**j!! przepraszam że się uniosłem 

No lajtowo ale wiesz, ten problem nie jest tylko w miastach. Jeden rodzaj drzew zwyczajnie ci klient nie czyta i brakuje tego na wszystkich mapach na których to drzewko akurat występowało.

I zmiana m1/m2 niestety w tym wypadku nic nie da, męczyłem się sam z tym długo aż wkońcu wpadlem na pomysł żeby przepakować to property i śmigało  ;)

Najlepiej jest chyba wpakować całe twoje property do tego z pla i spakować twoim packerem, wszystko powinno śmigać. A ten problem u ciebie występuje bo widziałem w prezentacji na youtube, to samo bylo na mortyriuszu i potem ludzie sie sępili, że przeszkadzają im niewidzialne obiekty  ^_^

­

Opublikowano

Aha, no to w takim razie lekko zmodyfikowałem mój post, a ty podasz do niego link jak będziesz uważał, że już możesz go wstawić.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Czcionka i ogolnie grafika bedzie tak jak na globalu ? A jeżeli nie to powiem ktoś jak to zrobić? Bo wkurzają te niektore servery z poebana grafiką :D

Opublikowano

Zawitam bo nic innego i tak teraz nie ma mam pare pytań i jedno zastrzeżenie.

-Czy wierzchowce można zdobyć w grze?

-Jak działa łowisko?

-Z czego dropić będą te SM?

A zastrzeżenie mam że jakiś typ z waszym logiem NewMetina hejtuje wszystkie startujace serwery :D

Opublikowano

Zawitam bo nic innego i tak teraz nie ma mam pare pytań i jedno zastrzeżenie.

-Czy wierzchowce można zdobyć w grze?

-Jak działa łowisko?

-Z czego dropić będą te SM?

A zastrzeżenie mam że jakiś typ z waszym logiem NewMetina hejtuje wszystkie startujace serwery :D

Na łowisku znajdują się różne kamienie metin, więc można sobie trochę podropić :) Wiem, że na pewno są tam kamienie z lasu i red lasu (takie widziałem na filmikach), a czy jakieś są jeszcze to nw. SM natomiast będą dropić chyba z metinów, a na pewno z bossów. Co do wierzchowców to nw, ale skoro SM dropiom w grze i dostaje się je za np. wbicie max lvl, to na pewno nie wydając w IS możesz zyskać wszystko z niego :)

Co do tego typka, to zawsze znajdzie się ktoś kto chce zrobić złą opinię serwerowi przed startem, albo zmusić inne serwery do atakowania serwer, by miał problemy przy starcie tzw. Ddosy :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Easy juz wyjdz z tego tematu i idz poplywaj w baseniku. :3

Zapraszam na forum.

Namow siostre zeby skoczyla ze mna i juz mnie nie ma.

Cycu jak zamierzasz udowodnic wszystkim ze nagrody za top trafia do odpowiednich graczy?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Cycu jak zamierzasz udowodnic wszystkim ze nagrody za top trafia do odpowiednich graczy?

Według mnie Ci gracze co dostaną nagrody powinni się pochwalić nimi na forum, a wtedy będzie dowód, że nagroda doszła do kogo miała dojść :D (Zamieścić np. zdjęcia)  Bo kto powinien dostać to raczej sami będziemy wiedzieć z rankingu i obserwowania go :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Na łowisku znajdują się różne kamienie metin, więc można sobie trochę podropić :) Wiem, że na pewno są tam kamienie z lasu i red lasu (takie widziałem na filmikach), a czy jakieś są jeszcze to nw. SM natomiast będą dropić chyba z metinów, a na pewno z bossów. Co do wierzchowców to nw, ale skoro SM dropiom w grze i dostaje się je za np. wbicie max lvl, to na pewno nie wydając w IS możesz zyskać wszystko z niego :)

Co do tego typka, to zawsze znajdzie się ktoś kto chce zrobić złą opinię serwerowi przed startem, albo zmusić inne serwery do atakowania serwer, by miał problemy przy starcie tzw. Ddosy :D

Okey będe wdzięczny jak napisz mi jeszcze czy wiesz może czy wojny gildi nie są tu zbugowane i czy nie będzie trzeba siedzieć tu tyle na 1 dangeonie co na invorii? :P Bo tam to byla juz przesada z tymi ulepami :P

Opublikowano

Okey będe wdzięczny jak napisz mi jeszcze czy wiesz może czy wojny gildi nie są tu zbugowane i czy nie będzie trzeba siedzieć tu tyle na 1 dangeonie co na invorii? :P Bo tam to byla juz przesada z tymi ulepami :P

Oj niestety tego już nie wiem, musisz poczekać na odpowiedź od Kamila :) 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

nie muszę ;) już to robiłem i to dowód 

https://www.youtube.com/watch?v=CpgRTdj5aI8

Oj niestety tego już nie wiem, musisz poczekać na odpowiedź od Kamila :)

no już jestem prądu nie miałem wtyczka się spaliła :D musiałem czekać na właściciela domków bo na wakacjach jestem i taka sytuacja 

8635514371496691403521.jpeg

nieee dungeony kilka razy ale są szybkie a wojny gildi nie są zbugowane nie ma bugów 

Opublikowano

Logicznie, tablet za top 1 na serwerze easy ? POWAZNIE K***A W TO WIERZYCIE ? Daje tableta ze ten serwer to jest syf.

Tablet wart 200zł. Nie są to wygórowane kwoty, dlatego wierzę, że nagrody prawdziwe :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Tablet wart 200zł. Nie są to wygórowane kwoty, dlatego wierzę, że nagrody prawdziwe :)

dokładnie 400 zł na nagrody to nie jest dużo ;) a zawsze coś przyjemnego dla gracza nie oferujemy kokosów ale lepsze to niż nic 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...