Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NetMetin.pl

Gość

NetMetin.pl  

236 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      169
    • Jeszcze nie wiem
      67
  2. 2. Czy podobają ci się nagrody ?

• Tak
      178
    • Nie
      58
  3. 3. Czy napisałeś Komentarz ?

• Tak
      60
    • Nie
      176

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na filmach widziałem że można przywołać nawet wszystkie pety na raz wtf To będzie zablokowane ? 

Potrzebny buff dla ninji ? 

Hajs leci dobrze do którego lvla bd mial 5kk ? 

tak można kilka bo jest GM-Mode na starcie już tak nie będzie 

nie dasz sobie radę bez 

dobrze leci na dungeonach nawet jest szansa na bryłkę 50kk 

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobrze przepraszam mój błąd fakt to jest nr jakiejś karty 

co do spamu nie masz racji 

a co do twojego nr. mam pełne prawo wysyłać ci sms gdyż twój nr. trafił z serwera gdzie akceptowałeś regulamin w którym było że wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych w celach marketingowych 

co więcej od 2 mies posiadam licencję na przetwarzanie danych osobowych w pracy udało mi się taki certyfikat dostać jak będę w kato nawet zdjęcie mogę ci pokazać ;)

nie napisałem, że nie masz prawa, tylko taki sposób reklamy jest szczytem idiotyzmu.

ja bym się nawet tym nie chwalił.

chciałbym wiedzieć w takim razie, który to był serwer i skąd masz mój numer.

Opublikowano

Exile jesteś tak dziecinny, że masakra -.- kazał ktoś Ci podawać numer tel. na innych forach ? sam to zrobiłeś to teraz nie płacz nie podoba się to wyjdź stąd i nie wracaj proszę Cię.. bajo <3 

83314514828939058335.png

Opublikowano

nie napisałem, że nie masz prawa, tylko taki sposób reklamy jest szczytem idiotyzmu.

ja bym się nawet tym nie chwalił.

chciałbym wiedzieć w takim razie, który to był serwer i skąd masz mój numer.

Alistria, Aslan, 4game, mortyriusz, moyes, metinek, azuris, aternal z tych serwerów miałem bazy danych ;)

Opublikowano

Pisałeś że dam rade bez buffa ale ty pewnie myślisz dasz rade bez buffa jak wydasz trochę hajsu na is... ­Z is każdy da radę wszędzie :P 

Ciekawe czy serwer jest tak pod is hmm  -.-

Kiedy będzie można zobaczyć is ?  :rolleyes:

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Mam kilka pytań:

2) TS? Bo nie doczytałem.

Tak czy siak, w końcu coś porządnego, zagram!

Pozdrawiam, #nailed_it aka Acclanugget.

Ts serwera jest podany na stronie głównej i jest on następujący: ts3.netmetin.pl

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Pisałeś że dam rade bez buffa ale ty pewnie myślisz dasz rade bez buffa jak wydasz trochę hajsu na is... ­Z is każdy da radę wszędzie :P

Ciekawe czy serwer jest tak pod is hmm  -.-

Kiedy będzie można zobaczyć is ?  :rolleyes:

IS będzie w grze u npc SM dropią a bez IS też dasz radę ;O

http://forum.netmetin.pl/index.php

Czemu nikogo na forum nie ma? Polecam i zapraszam, mili ludzie ;)

Dołączam się i zapraszamy!

Opublikowano

Coś tam ktoś mówił, że SM w grze dropią. A na publikacji nie jest to uwzględnione, albo jestem ślepy. ( gdzie )

Opublikowano

AxVN2AV.png

i co teraz? daje z kodem, korzystajcie sobie na tym gównie to.

nie polecam każdego serwera, który ma spam na numery telefonów w bazie.

Twoim rozumowaniem jeżeli mi np. Plus wysyła ofertę z promocja to już mam z niej nie korzystać bo też spam jest do każdego ?

<pojebało bało>

Serwer polecam i czekamy na jutrzejszy start :D

Opublikowano

Coś tam ktoś mówił, że SM w grze dropią. A na publikacji nie jest to uwzględnione, albo jestem ślepy. ( gdzie )

Smy mają dropić z metinów i bossów jeżeli mnie pamięć nie myli ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Co z płatnoscią PSC ?

bedzie przed startem ?

nie PSC nie będziemy mieli 

Klient za niedługo się pojawi ;)

Opublikowano

Twoim rozumowaniem jeżeli mi np. Plus wysyła ofertę z promocja to już mam z niej nie korzystać bo też spam jest do każdego ?

<pojebało bało>

Serwer polecam i czekamy na jutrzejszy start :D

metin to metin, a plus to plus.

skorzystają z niej wybrani i ci którzy chcą skorzystać, ja nie chcę korzystać i nie chcędostawać takich sms to co muszę zrobić?

Opublikowano

skorzystają z niej wybrani i ci którzy chcą skorzystać, ja nie chcę korzystać i nie chcędostawać takich sms to co muszę zrobić?

nie doładowywać sm przez telefon^^

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu skorzystał z usług sieci w której jesteś i prosił o zmianę numeru telefonu ponieważ mogą ci go namierzyć i włamać się do domu

PS. Ten sms który dostałeś na pewno zmienił twoje życie łącze się z tb w bulu ;(

Opublikowano

Jak dla mnie to Exile chciał się po prostu popisać że miał taki przywilej że dostał sms'a i jest bardzo z tego poszkodowany bo dostał aż JEDNEGO sms'a no masakra po prostu trzeba nazywać serwer syfem bo dostał JEDNEGO sms'a  :D  :D  :D  :D  :D  :D

@topic

O której client? :-)

imetin_logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie to Exile chciał się po prostu popisać że miał taki przywilej że dostał sms'a i jest bardzo z tego poszkodowany bo dostał aż JEDNEGO sms'a no masakra po prostu trzeba nazywać serwer syfem bo dostał JEDNEGO sms'a  :D  :D  :D  :D  :D  :D

@topic

O której client? :-)

dam ok 18:30 jak już na wszystkich 2 hostach będzie razem z przeniesieniem zapowiedzi do publikacji ;) bo 24h przed startem można dawać ;)

mimo wszystko mamy patcher i zalecamy pobieranie patcherem!!

2245714371370041403521.jpeg

Opublikowano

do mnie przyszły smsy z azuris i aternal a teraz netmetin.pl . jak zrobić aby do mnie nie dochodziły takie smsy ?

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

@Kamil IT k***a kobra j****y patusie zapomniałeś napisać jeszcze o moim serwerze, jak jeszcze raz dostane SMS albo któryś z moich graczy to urwę Ci tą krzywą mordę razem z twoimi krzywymi oczami, nasram to twojego przepitego gardła i spale co nie będzie dużym problemem bo masz więcej % alkoholu we krwi niż na odwrót, żebyś już nigdy nie wstał. Rozumiesz ty j****y kretynie? Nie wyrażam zgody abyś używał naszej bazy którą ukradłeś i również nie życzę sobie żebyś żył i oddychał tym samym powietrzem co inni ludzie. Jesteś do odstrzału.

Opublikowano

do mnie przyszły smsy z azuris i aternal a teraz netmetin.pl . jak zrobić aby do mnie nie dochodziły takie smsy ?

zmień nr :D 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Niestety nie masz już wyboru :D Jedyny sposób to zmienić swój numer telefonu xD

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Dlaczego w wybieraniu oraz tworzeniu postaci są moje grafiki?

Nie polecam.

klient nie ma nic wspólnego z zapowiedzią więc nie widzę problemu zapewne chodzi ci o napisy wojownik sura etc oraz ramki postaram się zmienić tak wziąłem bo na ashnetie przepisywałem trochę logowanie a i tamte ramki wziąłem na czasie zmienię pozdrawiam Arcrosie ;)

Niestety nie masz już wyboru :D Jedyny sposób to zmienić swój numer telefonu xD

proszę pisać mi nr. tel. na pw do skasowania z bazy zrobię to i wywalę wedle życzenia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...