Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NetMetin.pl

Gość

NetMetin.pl  

236 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      169
    • Jeszcze nie wiem
      67
  2. 2. Czy podobają ci się nagrody ?

• Tak
      178
    • Nie
      58
  3. 3. Czy napisałeś Komentarz ?

• Tak
      60
    • Nie
      176

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

netmetinlogo.png

w_linki.png

(Po kliknięciu w button przenosi na stronę)

strona.png

rejestracja.png

dl.png

fb.png

na_start.png

na_start.png

na_start_info.png

info.png

info.png

skille.png

skille.png

sklepy.png

sklepu_npc.png

topka.png

nagrody.png

nagrody1.png

(NAGRODY ZOSTANĄ ZAMÓWIONE JAK GRACZE OSIĄGNĄ MAX POZIOM WYSYŁKA BĘDZIE POCZTĄ POLSKĄ)

tp.png

drop.png

panel_gracza.png

panel_gracza.png

sys_ulep.png

sys_ulepszen1.png

sys_ulepszen2.png

sys_ulepszen3.png

sys_ulepszen4.png

sys_ulepszen5.png

sys_ulepszen6.png

sys_ulepszen7.png

sys_ulepszen8.png

sys_ulepszen9.png

sys_ulepszen10.png

sys_ulepszen11.png

badania.png

smocze_kamienie.png

smocze_kamienie.png

ulepszanie.png

ulepszanie.png

ulepszanie_info.png

eventy.png

wierzchowce.png

wierzchowce.png

pety.png

pety.png

dungeony.png

dungeony1.png

dungeony2.png

dungeony3.png

dungeony4.png

gry_serwerowe.png

gry_serwerowee.png

gry_serweroweee.png

kostiumy.png

kostiumy.png

kostiumy_info.png

mapy.png

mapy1.png

mapy2.png

mapy3.png

mapy4.png

mapy5.png

crafting.png

crafting_npc.png

crafting_npc_info.png

mapy_specjalne.png

mapy_specjalne_npc.png

mapy_specjalne_npc_info.png

start.png

start_info.png

team.png

team1.png

team2.png

faq.png

FAQ SERWERA:
JAKI TYP SERWERWA ?
Medium / Easy

JAKI MAX POZIOM ?
260 lvl

JAKIE MAX STATYSTYKI ?
125 punktów

CZY PETY SĄ NA STAŁE ?
Tak są na stałe

CZY WIERZCHOWCE SĄ NA STAŁE ?
Tak są na stałe

CZY SĄ 6 - 7 BONY ?
Nie ma, nie będzie

SKĄD BRONIE 30 LVL ?
Dostępne u handlarzy

SKĄD BRONIE 75 LVL ?
Dungeonów

SKĄD Zbroje 75 LVL ?
Dungeony i metiny

SKĄD KAMIENIE DUCHOWE ?
Z Metinów i bossów

SKĄD SMOCZE MONETY i SMOCZE ZNAKI ?
Smocze Monety i Smocze Znaki do zdobycia w grze, za misje, za zniszczenie metinów oraz bossów.

ZMIANA SKILLI ?
Tak dostępna, ale tylko w IS

JAKIE MAX KAMIENIE DUSZ ?
+8 (możliwość craftingu u sury)

CZY SĄ NAGRODY DLA OSÓB Z TOPKI ?
Tak są (nagrody opisane w prezentacji)

KIEDY START ?
18 lipiec 2015 godziny 18:30 (to jest sobota)

KIEDY CZYNNA REJESTRACJA ?
Rejestracja została już włączona

KIEDY KLIENT DO POBRANIA ?
Klient dostępny będzie 17 lipca w godzinach popołudniowych.

Prezentacja, która przedstawiliśmy mamy nadzieję, że ujmuje przynajmniej większość tych rzeczy, które są najistorniejsze dla gracza.
Wiadomo, że mogliśmy jeszcze opisywać system wspólnego czatu, system blokady czatu.
Jednak niektóre rzeczy postanowiliśmy Wam nie ujawniać, by można było mile się zaskoczyć w grze widząc np. efekt handlu, czy zmiennione kolory sklepów.

Dozobaczenia w grze.

weryfikacja.png

--

wery1.jpg

--

wery2.jpg

--

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mortyriusz x

Mimo to polecam i życzę powodzenia na starcie, na którym prawdopodobnie zawitam. ­

z mortyriusza nic tu w sumie nie zostało :D mam nadzieję że się zobaczymy pisz do majchera bo na forum moze się byś przydał jak chcesz ;)

Serwer zrobiony bez głowy widać że naćkane wszystkiego co popadnie byle by było co do is wsadzić.

Super że w 3 min przeczytałeś całą zapowiedź, co waży 70mb pewnie, Ci się dobrze nie pobrała ;)

taki hejt traktuję jako spam zabieraj się z tąd mała polska

cebula.png

ps. Kiziorku zapomniałeś zrobić hejt w Ankiecie ;)

Mam nadzieję że następne komentarze i opinie będą bardziej kreatywne i będą miały oparcie a nie tak jak tego pana 

Opublikowano

z mortyriusza nic tu w sumie nie zostało :D mam nadzieję że się zobaczymy pisz do majchera bo na forum moze się byś przydał jak chcesz ;)

Super że w 3 min przeczytałeś całą zapowiedź, co waży 70mb pewnie, Ci się dobrze nie pobrała ;)

taki hejt traktuję jako spam zabieraj się z tąd mała polska

cebula.png

ps. Kiziorku zapomniałeś zrobić hejt w Ankiecie ;)

Mam nadzieję że następne komentarze i opinie będą bardziej kreatywne i będą miały oparcie a nie tak jak tego pana 

No lajtowo da rade:)

Ja tutaj widzę sklejke Azurisa, do tego ten twój serwer co wrzuciłeś pliki [nazwy nie pamiętam].

Co do serwera to na pewno wypali, i każdy bug będzie usuwany jeśli będziesz o niego dbał.

Powodzenia i pozdrawiam :)

sygna.png

Opublikowano

Zawitam Serwer Zapowiada się "Fajnie"

Oby było dużo graczy :) 

Powodzenia.

liczymy na to i na wasze wsparcie przyjaciele udostępniajcie i polecajcie serwer a na pewno nasza liczba będzie większa

już od jutra zaczynam wysyłkę 25 tyś SMS

Opublikowano

Fajna prezentacja.Ciekawe czy to nie fake z tymi nagrodami

nie na Mortyriusz Sklep SetCom też dawał nagrody dla graczy (znajomy mój) więc żaden fejk 

No lajtowo da rade:)

Ja tutaj widzę sklejke Azurisa, do tego ten twój serwer co wrzuciłeś pliki [nazwy nie pamiętam].

Co do serwera to na pewno wypali, i każdy bug będzie usuwany jeśli będziesz o niego dbał.

Powodzenia i pozdrawiam :)

Na pewno będziemy dbać o serwer przyjacielu codziennie będę dostępny nawet w godz. pracy w pilnych sytuacjach. ;)

2k sm za zakręcenie ahahahaha nie dzięki.

Serwer w małym stopniu zrobiony dla kasy.

czy wiesz że SM dropią w grze ?

czy wiesz że 2000 SM = jakoś 2 zł ?

Opublikowano

Bardzo mi się podoba prezentacja i z chęcią zagram :) Tylko ciekawi mnie jedno, a mianowicie jest was tylko 2 w Teamie, a na serwerze z powodu nagród będzie mnóstwo hakerów i ciekawi mnie to, jak sobie z nimi poradzicie, bo we 2 wszystkich nie złapiecie i nie zdążycie sprawdzać każdego z Topki, a nie da się bronić tym, że macie antycheaty, bo i tak każdy znajdzie sposób na korzystanie z nich w grze :) Ale nawet pomimo tego zagram, bo na prawdę mnie wciąga prezentacja i mam nadzieję, że serwer wypali :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Bardzo mi się podoba prezentacja i z chęcią zagram :) Tylko ciekawi mnie jedno, a mianowicie jest was tylko 2 w Teamie, a na serwerze z powodu nagród będzie mnóstwo hakerów i ciekawi mnie to, jak sobie z nimi poradzicie, bo we 2 wszystkich nie złapiecie i nie zdążycie sprawdzać każdego z Topki, a nie da się bronić tym, że macie antycheaty, bo i tak każdy znajdzie sposób na korzystanie z nich w grze :) Ale nawet pomimo tego zagram, bo na prawdę mnie wciąga prezentacja i mam nadzieję, że serwer wypali :D

na serwerze będzie kilku GM ale z GM`ami różnie bywa ciężko znaleźć osoby sumienne więc będą migracje to nie dopisujemy ;) z resztą w każdej dobrej firmie są tylko wymienione władze spółki ;)

Opublikowano

na serwerze będzie kilku GM ale z GM`ami różnie bywa ciężko znaleźć osoby sumienne więc będą migracje to nie dopisujemy ;) z resztą w każdej dobrej firmie są tylko władze spółki ;)

No to mam nadzieję, że GM'owie będą solidnie wykonywać swoją pracę od 1 minuty startu serwera :) 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zagram na pewno, imet*ns2 zawiódł, teri*s nudny, a na vester*s dostałem 3x bana. xD

Mam nadzieję, że w grze wszystko mi się poukłada bo jest tego tu naprawdę sporo i trochę czasu potrwa nim ogarnę serwer.

Do zobaczenia za dwa dni. :)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Zagram na pewno, imet*ns2 zawiódł, teri*s nudny, a na vester*s dostałem 3x bana. xD

Mam nadzieję, że w grze wszystko mi się poukłada bo jest tego tu naprawdę sporo i trochę czasu potrwa nim ogarnę serwer.

Do zobaczenia za dwa dni. :)

Dziękujemy przyjacielu i do zobaczenia 

Teraz mykam spać bo na wakacjach w końcu jestem (2 tyg bez pracy a tu projekt ;P) rano wstanę to wam odpiszę 

Zapraszam na nasz TS3 adres na stronie 

Opublikowano

QgbL0Zo.png

Niezły troll xD

@AW

1. Klasy będą zbalansowane w PvP?

2. Napisane jest w zapowiedzi, że jest ponad 100 misji fabularnych, a więc tu kieruję pytanie, warto robić wszystkie czy tylko jakieś wybrane?

3. Będzie coś takiego jak Wiki? W sensie, że wiki.netmetin.pl (Wiem, jest w grze zakładka Informacje, ale jak ktoś nie jest przy komputerze, a na smartfonie chce sobie poczytać to mogłoby coś takiego powstać ^^)

4. Ile osób przewidujecie na start?

5. Czemu klient będzie dopiero w godzinach popołudniowych jutro? Proponowałbym dziś pod wieczór wrzucić ;)

6. #Propozycja - potrafiłbyś tak zmodyfikować klienta, aby pokazywał nie tylko to, że jest zielone i czerwone jak mamy lub nie mamy ulepek, ale żeby też w nawiasie było ile ich mamy przy nazwie ulepki w okienku ulepszania? Bo to, że jest na czerwono lub zielono określa tylko czy mamy wystarczająco czy też nie, a to z ilością w nawiasie byłoby ciekawą nowością, z pewnością uprzyjemniającą grę ^^

To tyle na teraz, bo mi z głowy teraz wszystko wylatuję jak chcę coś napisać...

Take it easy my friend

Opublikowano

Cycu ile razy już odchodziliście z Venomsem i całą resztą ? xD

Może wbije.. zobaczymy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...