Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NetMetin.pl

Gość

NetMetin.pl  

236 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      169
    • Jeszcze nie wiem
      67
  2. 2. Czy podobają ci się nagrody ?

• Tak
      178
    • Nie
      58
  3. 3. Czy napisałeś Komentarz ?

• Tak
      60
    • Nie
      176

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BENG! Wbiła prezka i pozamiatała ;D Serwer polecam jak najbardziej! 

A tu proszę trailer serwera :0

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Mam takie pytanie czy oprócz bicia metków i bossów bd np zwoje sm aby można przekazać większą liczbę sm komuś ?

Dungeony solo czy w pt? jesli w pt ile osób 

Balans postaci jest jakiś ?? 

Opublikowano

Mam takie pytanie czy oprócz bicia metków i bossów bd np zwoje sm aby można przekazać większą liczbę sm komuś ?

Są zwoje do przekazania SM ;) -> Kupon 20, 50, 250, 500SM!

Polecam serwerek i wbijam oczywiście z ekipą! Będzie grubo :D

Opublikowano

Ale tego wszystkiego nawalone, np pety. Nie za dużo ? Co do nagród, dość fajne, ale zastanawiam się nad chwytem oraz zachęceniem do grania, dobry sposób co na pewno gimby zaczną robić nocki xD.. Co do serwera dość fajnie się prezentuje, może zagram MOŻE. Tym czasem życzę powodzenia.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Niezły troll xD

@AW

1. Klasy będą zbalansowane w PvP?

2. Napisane jest w zapowiedzi, że jest ponad 100 misji fabularnych, a więc tu kieruję pytanie, warto robić wszystkie czy tylko jakieś wybrane?

3. Będzie coś takiego jak Wiki? W sensie, że wiki.netmetin.pl (Wiem, jest w grze zakładka Informacje, ale jak ktoś nie jest przy komputerze, a na smartfonie chce sobie poczytać to mogłoby coś takiego powstać ^^)

4. Ile osób przewidujecie na start?

5. Czemu klient będzie dopiero w godzinach popołudniowych jutro? Proponowałbym dziś pod wieczór wrzucić ;)

6. #Propozycja - potrafiłbyś tak zmodyfikować klienta, aby pokazywał nie tylko to, że jest zielone i czerwone jak mamy lub nie mamy ulepek, ale żeby też w nawiasie było ile ich mamy przy nazwie ulepki w okienku ulepszania? Bo to, że jest na czerwono lub zielono określa tylko czy mamy wystarczająco czy też nie, a to z ilością w nawiasie byłoby ciekawą nowością, z pewnością uprzyjemniającą grę ^^

To tyle na teraz, bo mi z głowy teraz wszystko wylatuję jak chcę coś napisać...

Co do ts nie my się nim zajmujemy tylko Raven ;(

1. z tego co słyszałem (na becie) balans postaci jest doskonały 

2. to zależy misje dają bardzo dużo expa i yang a ulepszacze średnio znowu badania mocne bonusy ;) 

3. nie wiemy jeszcze bardziej w forum bym uderzał 

4. 800 ? może nas zaskoczycie :D (ciężko teraz o graczy z resztą jak każdy wie ja licznika nie podkręcam więc nie będzie tak jak na ascarialu 3000 graczy na liczniku a w grze 1500 )

5. jeszcze muszę kilka poprawek zrobić 

6. tak myślę że to dodam ale po starcie już bo nie wiem czy dam radę przed ;) dziękuję przyjacielu za propozycję  

Cycu ile razy już odchodziliście z Venomsem i całą resztą ? xD

Może wbije.. zobaczymy :D

A widzisz przyjacielu takie życie chcesz zakończyć a cię wciągnie taki majcher i osoby co piszą na gg i FB

No prezka całkiem całkiem raczej zawitamy z ekipą ;)

SUPER! Zapraszamy!!  Pamiętacie że w kupie siła :D ? to wasza ekipa będzie najlepszą gildią ?

Medium- exp a Easy- eq czy odwrotnie

Zbalansowane;)

­Ludzie nie dajcie się na to nabrać... proszę Was ;)

hokus pokus czary mary harnaś rzuca dzisiaj czary ;)

zwoje sm są nawet dropią w grze ;)

Ale tego wszystkiego nawalone, np pety. Nie za dużo ? Co do nagród, dość fajne, ale zastanawiam się nad chwytem oraz zachęceniem do grania, dobry sposób co na pewno gimby zaczną robić nocki xD.. Co do serwera dość fajnie się prezentuje, może zagram MOŻE. Tym czasem życzę powodzenia.

nie jest wcale tak dużo żeby się nie połapać ;) myślę przyjacielu że spokojnie ogarniesz ^^

Ciekawe w ile wbije max lv

myślę że ok tydzień 

Opublikowano

Boże ludzie ile można... Zamiast posiedzieć przy serwerze kilka miesięcy zrobić go na nowych plikach i dodać coś czego nie było to...

Dodajcie all co było robicie chyba 15 serwer na plikach tego zjebanego mrotyriusza który był i bd syfem...

Szkoda naszego i waszego czasu.

Nie polecam!

Elo

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Powodzenia, dobrze wygląda, ale tam gdzie macie tsa to właściciele to porażka + mają crack licke :)

...................\/...................

Opublikowano

Serwer po samej prezentacji pokazuje klasę,

Dodacie do klienta możliwość podmiany mobów na dzikie psy ?

Opublikowano

Boże ludzie ile można... Zamiast posiedzieć przy serwerze kilka miesięcy zrobić go na nowych plikach i dodać coś czego nie było to...

Dodajcie all co było robicie chyba 15 serwer na plikach tego zjebanego mrotyriusza który był i bd syfem...

Szkoda naszego i waszego czasu.

Nie polecam!

Elo

przyjacielu troszkę pozytywów do życia bo po twoich postach widzę przesłanie "EMO" (innych postach) jakąś depresję i złość na świat chcesz przelać na forum a to nie ma sensu ;)

Cycuś czy to Ty ?  o.O  xD  xD  xD  xD  xD  xD

no tak się stało że jakoś się napisało a dużo było takich co im się wiele wydawało :D 

pozdro Karolu 

i do zobaczenia na IM`ie w kato teraz daleko pod spodek nie mam :D jakoś 10km 

Powodzenia, dobrze wygląda, ale tam gdzie macie tsa to właściciele to porażka + mają crack licke :)

no co zrobisz jak byśmy z Marcinem nie pracowali to był by inny ts ale raven czasem potrafi się zachować :D 

Serwer po samej prezentacji pokazuje klasę,

Dodacie do klienta możliwość podmiany mobów na dzikie psy ?

już mamy przyjacielu 

Opublikowano

Polecam serwer. Więc tak serwer zapowiada się ciekawie, ale... nie dziwcie się jak będą ddosować was np. z Teriosa. Więc najlepiej od razu chrońcie się przed ddosami.. SERWER ŚWIETNY! 

ZAGRAM! 

83314514828939058335.png

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Cyca! :D Czekam na start i napierdalamy! :D

dzięki ;) ja ok 12 na plażę mykam będę popołudniu to tak jak w nocy odpiszę multi wszystkim 

Opublikowano

Polecam serwer. Więc tak serwer zapowiada się ciekawie, ale... nie dziwcie się jak będą ddosować was np. z Teriosa. Więc najlepiej od razu chrońcie się przed ddosami.. SERWER ŚWIETNY! 

ZAGRAM! 

Właśnie, @Kamil_IT zabezpieczcie serwer przed DDoS'ami żeby nie było poślizgu ;)

#Pytanie

Czemu do wszystkich piszesz "przyjacielu"? Za dużo jarasz MJ i Ci tak wjechało na banię? xD xD xD

Take it easy my friend

Opublikowano

Smierdzi azurisem i exp pewnie bd gowniany jak tam ;c I zapierdalanie po 200000x na dungi by eq sobie zjarac.

To jest na plikach Ashenti których Cycu nie dokończył i wrzucił paczkę na MPCForum z plikami itd, teraz skończył na nich serwer. :P :D

Także pewnie Exp itd jest inny.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Właśnie, @Kamil_IT zabezpieczcie serwer przed DDoS'ami żeby nie było poślizgu ;)

#Pytanie

Czemu do wszystkich piszesz "przyjacielu"? Za dużo jarasz MJ i Ci tak wjechało na banię? xD xD xD

nie nie ćpam już a bania się leczy ;)

co do zabezpieczeń no jako administrator aplikacji coś tam potrafię ;)

Smierdzi azurisem i exp pewnie bd gowniany jak tam ;c I zapierdalanie po 200000x na dungi by eq sobie zjarac.

no na dungi z 20 razy trzeba będzie polatać :D 

Serwer Cyca? :D.    O cholera , kupe czasu ;P.

Wakacje , wolne ,  zagram sobie.   

Polecam ze względu na Administrację ;)

dziękujemy perunku liczę na film kumplu z dawnej gildi ^^ 

Opublikowano

pie*dolenie pie*doleniem zobaczymy cycu w praktyce ;)

dzięki za pliki ashnetii noi powodzonka na starcie.

spoko rozwijaj to co zrobiłem i wam dałem 

i zapraszam na serwer przyjacielu ;)

Opublikowano

Ogólnie serwer wydaje się spoko, jednak chyba sobie podaruje ze względu na ilość tych wszystkich kostiumów i petów.

Jak dla mnie to tego jest za dużo, ale życzę powodzenia z serwerem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...