Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponad 70,000 banów za boosting

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@OnlyGetRekt

Nie, to nie jest boosting :D

Przecież Riot nie zakaże grać duoq dwóm znajomym, z czego jeden będzie w brąz 2, a drugi gold 3. Gdzie w konsekwencji wygranych ten z bronze podskoczy wyżej.. to byłby już bezsens. 

Watpie zeby jakis gold 3 gral z uposledzonym brazem 3 :/ nawet jesli to koledzy z klasy :D

b53c9b011d5d0.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie dla każdego liczy się dywizja :)...

sam gram często z HOLIM xD ( jerem ;x ) gandalfem czy abrą którzy są w diaxach...

czy też czasami gram z osobami które dopiero co włączyły grę... 

i nie rozumiem czemu nazywasz kogoś "upośledzonym brązem 3"... 

rozumiem że kiedy włączyłeś pierwszy raz gre i ukończyłeś pierwsze 10 gier rankingowych Rito przydzieliło cie na start do Diaxa ?...

Opublikowano

Mam takie pytanie jak gram na koncie kolegi tylko normale to to się nie zalicza co nie ?

To nie jest boosting. Boostujesz kogoś wtedy, kiedy wbijasz na grę rankingową mając na swoim koncie powiedzmy Diax/Master Tier i klepiesz mu dywizję np. z Silver V do Golda 1/Plat 5.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Granie duo to nie bosting. Poza tym z tego co widzę chyba już zapomnieliście, że nie da się grać duo jeżeli różnica dywizji kont jest zbyt duża. Przykładowo gold z brązem nie zagra, tak samo plat z silverem.

giphy.gif

Opublikowano

Pracownicy Riotu pisali, że gra duo nie jest uznawana jako boosting, także nie ma się o co obawiać. 

Opublikowano

Granie duo to nie bosting. Poza tym z tego co widzę chyba już zapomnieliście, że nie da się grać duo jeżeli różnica dywizji kont jest zbyt duża. Przykładowo gold z brązem nie zagra, tak samo plat z silverem.

A co jak koleś z diaxa gra na smurfie ktorego ma w silverze i tak kolege boostuje? I typ ma zmienne ip

Opublikowano

Ogólnie beka, że typki sobie dostały bana na 2 TYGODNIE za exploit do rankedów, że można grać rankedy soloq nawet w 5 osób i nieważna jest dywizja.

Ja grając na skryptach otrzymałem karę perm co jest nie fair, bo ten exploit też daje przewagę i niszczy grę innym xD.

Generalnie co 2 dni piszę im wiadomość o unban, bo mam do tego prawo tak jak każdy kto został poszkodowany. Exploit to też cheat jak L# więc albo perma dla tamtych od exploita albo unban dla L#/BoLa :v

Co do eloboostu to nie wiem po co to banować skoro tak czy siak typo spadnie a że popsuje przez to pare gier drużynce to co z tego? Więcej przegrało się w życiu meczy przez tych uczciwych graczy niżeli boostowanych.

Weź coś ciężkiego i pierdo*nij się w łeb. Szukasz sprawiedliwości? Ty? Mówisz, że riot jest nie fair? A ty byłes fair wobec innych? Jakim prawem mówisz o tym co jest sprawiedliwe a co nie oszuście?

`

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...