Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponad 70,000 banów za boosting

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak mam rozumieć osoby "boostujące" czy to oznacza, że jak kogoś boostowałem do dostane bana? ciekawe jak oni to sprawdzą :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I dobrze banować jebanych dzieciaków których rodzice nie wychowali i pozwalają marnować swoje pieniądze na takie debilizmy jak boosting.

To jest gra tutaj chodzi o zabawę nie o boosting który gówno daje bo czy jesteś silver czy platyna to nic Ci to nie daje w życiu.

Rito już dawno powinno się zająć tym co ważne a nie wymyślaniem co zrobić żeby wycisnąć z gimbazy kasę na nowe skiny do wszystkiego.

Jedynie pompują kasę w LCS żeby pokazać jaka ta gra nie jest overkozacka a tak naprawdę nie dbają nawet w najmniejszym stopniu o resztę community. Jest tyle sposobów na oczyszczenie gry z takiej gimbazy że nawet Seba by to ogarnął. Dzieciak będzie wyzywać każdego w każdej grze którą gra, on nie dostanie bana a bana dostanie ktoś kto dostaje czasem dc przez złe działanie ich serwerów.

Dzieciaka jebanego który jest AFK w grze powinni banować dożywotnio na konto i ip, j**** że ma zmiennie, nie wszyscy mają więc część by odpadła. Sprawa prosta, dzieciak wyzywa i idzie afk , gracze wysyłają raport i taki niedojeb neostrady nie pogra już więcej chyba że na innym koncie które kupi, co mu to da jak następnego dnia dostanie też bana bo zacznie znów wyzywać.

Ale po c**j banować dzieciaka jak on przecież raz na miesiąc kupi skina, a drugi być może kupi skina. Prosta farma pieniędzy. Gra wstrzeliła się po prostu w dobrym czasie i tyle, nie jest to zasługa firmy.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

I dobrze banować jebanych dzieciaków których rodzice nie wychowali i pozwalają marnować swoje pieniądze na takie debilizmy jak boosting.

To jest gra tutaj chodzi o zabawę nie o boosting który gówno daje bo czy jesteś silver czy platyna to nic Ci to nie daje w życiu.

im daje +10 do mniemania o Sobie xD

Opublikowano

Jak można zbanować boostera ja tylko pomagałem innym graczom :'( Kappa

No wiem, ja też pomagałem tylko tym ciut gorszym(tak z brązu do golda). Kappa

Zaliczacie się do nich?

Gdzieżby, nigdy nikogo nie boostowałem, 50 skinów z różnych kont na moje główne(perm za cheaty tak czy tak już jest)to poszły z moich smerfów... xD

Opublikowano

I tak pewnie ich system nie będzie dobrze działać, jak ostatnio rozdając coś dla graczy z banami/restrykcjami.

Dobrze, że mnie to nie dotyczy.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Rly?

Grając duo, Ty lamisz, a koleś grający z Tobą w duo carruje gry, i dzięki temu wychodzisz załóżmy z B3 do G5. I co? To nie boosting, gdy tak jest za każdym razem? I nie mówcie, że nie ma takich przypadków, bo są.

#OpISIS

Opublikowano
2 tygodniowego zawieszenia konta w League of Legends.
Usunięcia jakichkolwiek nagród zdobytych za osiągnięcia w poprzednich sezonach.
Wykluczenia z otrzymania nagród za obecny sezon.
Recydywiści zostaną trwale zbanowani z League of Legends.

Faktycznie kary są takie, że tylko siąść i płakać, powinni od razu permy grzać w tych co to uczynili. Ale czemu tego nie robią? Szkoda im każdego z graczy ;) LoL spada na psy, Rito próbuje i stara się ratować to, co zostało z tych pogorzelisk, ale słabo im to wychodzi. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Dobry pomysł ze strony Riotu, sam nieraz widuję takich graczy na rankedach którzy w ogóle nie powinni być w danej dywizji.

Opublikowano

Mogą też sprawdzać na podstawie tego, że jakieś jedne IP logowało się na kilkunastu albo nawet kilkudziesięciu innych kontach, które miało nagły skok dywizji.

Sam miesiąc temu jedno konto zgłosiłem, gdzie wcześniejsze gry to były 2/8 0/7 3/9 itd. A tu nagle 27/2 20/0 itd. Sprawdzam za kilka dni a tam znowu 2/8 0/7 3/9  

Opublikowano

Ogólnie beka, że typki sobie dostały bana na 2 TYGODNIE za exploit do rankedów, że można grać rankedy soloq nawet w 5 osób i nieważna jest dywizja.

Ja grając na skryptach otrzymałem karę perm co jest nie fair, bo ten exploit też daje przewagę i niszczy grę innym xD.

Generalnie co 2 dni piszę im wiadomość o unban, bo mam do tego prawo tak jak każdy kto został poszkodowany. Exploit to też cheat jak L# więc albo perma dla tamtych od exploita albo unban dla L#/BoLa :v

Co do eloboostu to nie wiem po co to banować skoro tak czy siak typo spadnie a że popsuje przez to pare gier drużynce to co z tego? Więcej przegrało się w życiu meczy przez tych uczciwych graczy niżeli boostowanych.

Opublikowano

prawdopodobnie jeśli adres z którego wchodziłeś na swoje konto będzie zarejestrowany

też na innych kontach które w magiczny sposób nagle wbiły wyższą dywizje...

to wtedy zbanują wszystkie konta na które się logowałeś...

ale tobie ban chyba nie grozi ;x no... chyba że nie mogłeś wyjść z bronzu...

Opublikowano

I bardzo dobrze. Niech banują, o ile w ogóle cokolwiek zbanują.

//OT

IMO granie duo z kimś o znacznie wyższej randze i/lub z cheaterem to też jakaś forma boostingu. (wersja z cheaterem powinna skończyć się banem dla obydwu osób.)

Ale cóż, to juz nie jest łamanie regulaminu.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

granie z haxem jeśli wiesz że ma on haxy Rito kara... ( i pewnie nawet nie zapyta czy wiedziałeś )

a z osobą w Duo która ma dużo wyższą rangę na innych kontach może zostać potraktowane jako boosting...

Opublikowano

Dobrze, że się zabrali za banowanie boosterów, w końcu będzie można (mam nadzieję) z jakimś spokojem pograć rankedy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

I bardzo dobrze. Niech banują, o ile w ogóle cokolwiek zbanują.

//OT

IMO granie duo z kimś o znacznie wyższej randze i/lub z cheaterem to też jakaś forma boostingu. (wersja z cheaterem powinna skończyć się banem dla obydwu osób.)

Ale cóż, to juz nie jest łamanie regulaminu.

Czyli jak bylem w silverze V  gralem z goldem 4 czy 1 robilem sobie tam 20/10 czy 16/4 wbilem silvera 3 (przeskok z s5 do s3)  seria do s2 i to ma byc bosting xD?. 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

@OnlyGetRekt

Nie, to nie jest boosting :D

Przecież Riot nie zakaże grać duoq dwóm znajomym, z czego jeden będzie w brąz 2, a drugi gold 3. Gdzie w konsekwencji wygranych ten z bronze podskoczy wyżej.. to byłby już bezsens. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Do boostujących tak, ale śmieszek, bo i tak nie mam żadnych kont obecnie :D

Opublikowano

Dobrze, że się zabrali za banowanie boosterów, w końcu będzie można (mam nadzieję) z jakimś spokojem pograć rankedy. 

bo w silverze tak ciężko :/

@topic. Mi to bez różnicy, ostatni raz pomagałem przed końcem 4 sezonu więc raczej się w to nie wliczam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...