Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukraina

Diegool

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To uczucie kiedy bezrobotny, gruby kuc na utrzymaniu rodziców stara się Cię obrazić wytykając Ci pracę xD

Down

Biedaku, mama ci każe w domu sprzątać? :<

Cóż, przynajmniej mam własne zdanie a nie ślepo wierzę w teorie zwariowanego dziadka.

Niektóre teorie Korwina serio są obłudne, ale w wielu przypadkach (w większości) ma rację. Twoje zdanie (które z resztą wiele osób podziela) działa na naszą szkodę. Szanuje, bo to twoje zdanie, a opinia zawsze powinna być subiektywna, chociażby dlatego, że tak wynika z definicji tego słowa, ale nie podałeś jeszcze ani razu SENSOWNEGO argumentu, który by obalił te pSlava i Wojciecha. 

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam na ich wyjebane jak oni mieli na nasz kraj po 2 wojnie światowej kiedy to zabijali ruchali i kradli wszystko cie nie było przyczepione do podłożna i nie było za cięzkie

Opublikowano

To uczucie kiedy bezrobotny, gruby kuc na utrzymaniu rodziców stara się Cię obrazić wytykając Ci pracę xD

Down

Biedaku, mama ci każe w domu sprzątać? :<

Cóż, przynajmniej mam własne zdanie a nie ślepo wierzę w teorie zwariowanego dziadka.

Przykro mi :( Twoje zdanie jest identyczne do zdania 20 mln polaków oglądających tvn, czytających czerwonej gazety wyborczej, niestety to nie Twoje zdanie a zdanie milionów za którymi idą inni impotenci którzy myślą że mają własne zdanie a tak nie jest :( To co powiedziałeś jest identyczne do tego co mówi telewizja 

r9wfFzB.png

Opublikowano

Przykro mi :( Twoje zdanie jest identyczne do zdania 20 mln polaków oglądających tvn, czytających czerwonej gazety wyborczej, niestety to nie Twoje zdanie a zdanie milionów za którymi idą inni impotenci którzy myślą że mają własne zdanie a tak nie jest :( To co powiedziałeś jest identyczne do tego co mówi telewizja 

To ciekawe jak prawicowcy czerpiący wiedzę od portali typu fronda, od ludzi typu korwina i bezustannie cytujący innych (Noblistów, ekonomistów) mówią komuś, że nie ma własnego zdanie po czym "masakrują" go w dyskusji argumentami zaczerpniętymi od korwina.

Brawo.

Telewizja kłamie ale sam fakt, że jakieś źródła są antysystemowe nie czyni ich automatycznie prawdziwymi o czym kuce, nacjole i gimbopatrioci często zapominają.

Jedno słowo ukraińca w rozmowie twarzą w twarz jest dla mnie bardziej wiarygodne niż długi na tysiąc słów artykuł polskiego prawicowego dziennikarza czy polityka.

Prawdę mówiąc dla Ciebie zdanie wypowiedziane przez każdą dowolną osobę na świecie jest bardziej wiarygodne od tego, które wypowiada człowiek będący za prawicą.

Nie zaprzeczam.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

­

To ciekawe jak prawicowcy czerpiący wiedzę od portali typu fronda, od ludzi typu korwina i bezustannie cytujący innych (Noblistów, ekonomistów) mówią komuś, że nie ma własnego zdanie po czym "masakrują" go w dyskusji argumentami zaczerpniętymi od korwina.

Brawo.

Telewizja kłamie ale sam fakt, że jakieś źródła są antysystemowe nie czyni ich automatycznie prawdziwymi o czym kuce, nacjole i gimbopatrioci często zapominają.

Jedno słowo ukraińca w rozmowie twarzą w twarz jest dla mnie bardziej wiarygodne niż długi na tysiąc słów artykuł polskiego prawicowego dziennikarza czy polityka.

Prawdę mówiąc dla Ciebie zdanie wypowiedziane przez każdą dowolną osobę na świecie jest bardziej wiarygodne od tego, które wypowiada człowiek będący za prawicą.

Opublikowano

@hrabia14

Fronda? Przecież to propisowski, antyrosyjski i proukraiński portal, ostatnio podał listę "moskiewskich pionków", więc jak możemy się na nim opierać? I jak rozmowa z kilkoma Ukraińcami może dać dobry obraz sytuacji w kraju?

Opublikowano

Brawo.

Nie zaprzeczam.

Czyli chcesz powiedzieć że znając opinie 10 czy 15 ukraińców którzy prawdopodobnie dawno nie mieszkają już na ukrainie , jest bardziej wiarygodne niż przeżycia Polaków mieszkających na ukrainie? Nie sądze że znasz 40 mln ukraińców i z każdym z osobna rozmawiałeś twarzą w twarz z ukarińcem. Nie czytam żadnych portali informacyjnych, korwin jest szalony ale nie jest głupi. 

r9wfFzB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...