Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sklepów Offline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@RysieQ™

nie gadaj głupot, bo sam jestem posiadaczem sklepów offline które dostałem za darmo. wystarczy dobrze poszukać i napisać. 

To zapewne masz w nich buga xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

To zapewne masz w nich buga xD

Powiem Ci że sprawdzałem i na razie działają jak należy. testowałem je w paru przypadkach i nie zawierają bugów. sam Autor twierdzi że bugów nie ma. 

ale czy to prawda? nie wiem okaże się wszystko

46302966905014201006.png

Opublikowano

Powiem Ci że sprawdzałem i na razie działają jak należy. testowałem je w paru przypadkach i nie zawierają bugów. sam Autor twierdzi że bugów nie ma. 

ale czy to prawda? nie wiem okaże się wszystko

Jak moge wiedziec kto jest autorem tych sklepików?

17687288966590777985.png

Opublikowano

Wszystkie offline shopy, które są na sell mają takie problemy, że można wysadzić game w kilka sekund.

oj nie opowiadaj bo nie wszystkie...

46302966905014201006.png

Opublikowano

Wszystkie offline shopy, które są na sell mają takie problemy, że można wysadzić game w kilka sekund.

Prawda.

oj nie opowiadaj bo nie wszystkie...

Już widzę Cię na source i jak sprawdzasz te sklepy, skoro nie potrafiłeś pandy z globala wgrać xD xD xD xD

Dodatkowo te shopy offline ma pół mpc, to jest Crovn i inne 13 latki, polecam sprawdzić sobie bugi ze slotami, bo c**j* się znasz a komentujesz.

Opublikowano

Prawda.

Już widzę Cię na source i jak sprawdzasz te sklepy, skoro nie potrafiłeś pandy z globala wgrać xD xD xD xD

Dodatkowo te shopy offline ma pół mpc, to jest Crovn i inne 13 latki, polecam sprawdzić sobie bugi ze slotami, bo c**j* się znasz a komentujesz.

Jak nie umiałem wgrać pandy z globala no k***a przecież jej tylko szukałem:d  MODELU idioto :D widać ze nie umiesz czytać. 

sklepy Corvn;a działają w 100% jednak nie mają tylu fuknkcji co sklepy tego kolesia co dałem wyżej. 

są sprawdzone i nie mają  bugów nie opowiadaj ze nie.  

ps. ty nikogo nie widzisz na source:d tylko siebie:d bo Ty jesteś ten developer:D 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Jak nie umiałem wgrać pandy z globala no k***a przecież jej tylko szukałem:d  MODELU idioto :D widać ze nie umiesz czytać. 

sklepy Corvn;a działają w 100% jednak nie mają tylu fuknkcji co sklepy tego kolesia co dałem wyżej. 

są sprawdzone i nie mają  bugów nie opowiadaj ze nie.  

ps. ty nikogo nie widzisz na source:d tylko siebie:d bo Ty jesteś ten developer:D 

Corvn nie umie pisać questów nawet.

Pisze je na ifach, jak się nie znasz to się nie odzywaj kolego.

Widzę na source wiele osób, ale nie tego idiotę xD

Minsky aka Cannzas, good job :D

Opublikowano

@ShaggyV6Dziwko

to Ty nie umiesz czytać przeczytałem trochę i już widze co autor tematu ma nam do przekazania. 

jeśli umiesz rozczytać ten temat . to chyba rozumiesz że questy stare które mają po 2-3 lata wyglądają inaczej niz teraz? 

ps. Corvn pisał mi questy pod qui do peta czy nawet inne rzeczy. bo miał u mnie "dług" 

i działają znakomicie napisane pięknie w tablicy. 

Quest jest napisany chyba najłatwiejszym sposobem
można było by go rozpisać na tablice. 

ps. Jest to stare, i hejty bedą   wstawiam to tylko dla swojej wygody i dla innych którzy nie umieją
tego zrobić.  a i  nie wiem czy coś takiego już było  jeśli było wywalić temat 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Bambus wyjaśnił temat. A gadanie zeby wyłożyć 200zl i miec sklepy to top bk bo wiedzę ze florek sprzedaje po tyle, a to zero totalne wiec szkoda i czasu i 200zl. xp

Opublikowano

jo tylko tak pierdolicie ze wszystkie sklepy offline zbugowane tylko nie wasze. a dlaczego? zeby nie pojawiało sie na serwerach.. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Corvn nie umie pisać questów nawet.

Pisze je na ifach, jak się nie znasz to się nie odzywaj kolego.

Widzę na source wiele osób, ale nie tego idiotę xD

Minsky aka Cannzas, good job :D

K***a nie moge juz z tobą wytrzymać, już chyba 4 razy pokazywałem ci dowody na temat tamtego questa oraz tego ze umiem. jak i pracuje na src. 

w 2010 roku pisało się questy na ifach bo nikt nie pisał w tablicy.. ja nie umiałem pisać bo tak naprawdę ten quest który udostępniłem był z 2010 roku jako mój 2 quest albo 3 nie pamiętam, mam to nawet na płycie nagrane mogę pokazać datę zapisu. 

i nie sraj tak bo ty wgrałeś swoje questy na helium i padło <333

56928084622805469272.png

Opublikowano

Bambusek powiedział wszystko na ten temat. Reszta postów mija się z celem stworzenia tego tematu. Więc wszystkiego inne posty są nie potrzebne. Po co nam jakieś spory?

Opublikowano

Tym razem przymknę oko na te posty, ale kolejne takie w tym temacie będą już karane normalnie - według tabeli i bez żadnych ulg.

Tyle w temacie. Wiem, że jak chcecie to potraficie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...